Auto importeren & corona Lees meer

Audi A6 Limousine 35 TDI 120 kW (163 PS) S tronic

37.934 EURIncl. BPM/BTW
Vraagprijs auto 32.849 EUR  
Rest-BPM 4.531 EUR * 108 g/km
Importkosten 554,30 EUR  
Diensten 0 EUR  
Dienstverlening wijzigen
* LET OP Dit is een geautomatiseerde BPM berekening op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst. Een handmatige BPM berekening o.b.v. een waardebepaling leidt voor jonge auto's vaak tot een lager rest-BPM bedrag. Vraag hiertoe een offerte aan:
Laagste BPM aanvragen
Aanbetaling
EUR
Looptijd
mnd
Slotsom
EUR
Leasebedrag:
392,89 EUR p/mnd.
Financial Lease: Dit is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto eigendom van het bedrijf blijft. De BTW over de aanschaf en import van de auto kan worden teruggevorderd als u BTW plichtig bent en wordt daarom niet meegefinancierd. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs (excl. BTW) van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
Private finance: Dit is een privé autofinanciering met een vaste looptijd en rente. U betaalt elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u tussentijds tegen vergoeding extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Aan het eind van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
 • Officiële merkdealer
  Deze auto staat te koop bij een officiële merkdealer
 • Garantie
  Europese fabrieksgarantie t/m 07/2021 + evt. aanvullende garantie
 • Aankoopkeuring
  Onafhankelijke professionele aankoopkeuring mogelijk
 • Inruil
  Inruil van uw huidige auto mogelijk

Details

7/2019
Diesel
163 PK (120kW)
Grijs
108 g/km
37.981 km
Automaat
Sedan

BPM berekening Audi A6 Limousine 35 TDI 120 kW (163 PS) S tronic (7/2019)

In de Duitse advertentie van deze Audi A6 Limousine 35 TDI 120 kW (163 PS) S tronic van 7/2019 met 37.981 km kilometer staat een gecombineerde CO2-uitstoot vermeld van 108 gram per kilometer. Op basis daarvan hebben wij een indicatief bruto-BPM bedrag van €7.801,00 berekend. De rest-BPM bij import op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst komt hierbij uit op onderstaand bedrag. Een handmatige BPM berekening o.b.v. een waardebepaling leidt voor jonge auto's vaak tot een lager rest-BPM bedrag. Vraag hiertoe een offerte aan, vaak kunnen we daar een besparing voor u realiseren.

Rest-BPM afschrijvingstabel 4.531 EUR
Rest-BPM taxatiewaarde vraag offerte aan

N.B. we zijn hierbij uitgegaan van de gegevens zoals vermeld in de advertentie, fouten in de advertentie kunnen invloed hebben op dit bedrag of op andere wijze van belang zijn. Vraag ons altijd om een extra controle voordat u belangrijke beslissingen neemt.

Import kosten Audi A6 Limousine 35 TDI 120 kW (163 PS) S tronic

Wanneer u gebruik maakt van onze auto import service moet u rekening houden met onderstaande totaalprijs (€5.085,30) waarvoor wij het importeren van de op deze pagina omschreven Audi A6 Limousine 35 TDI 120 kW (163 PS) S tronic volledig voor u uit handen nemen. Naast deze kosten voor het importeren van de auto dient u natuurlijk rekening te houden met de aankoopkosten van de auto in Duitsland.

Auto import service
5.085 EURexcl. aanschaf auto
Rest-BPM afschrijvingstabel 4.531 EUR
Importkosten 554,30 EUR
Diensten 0 EUR
Aanschaf auto
32.849 EURexcl. onderhandeling
Vraagprijs Duitsland excl. 27.604 EUR
19% Duitse BTW 5.245 EUR
Korting Nader te bepalen

Zelf importeren Audi A6 Limousine 35 TDI 120 kW (163 PS) S tronic

Wanneer u deze Audi A6 Limousine 35 TDI 120 kW (163 PS) S tronic zelf wilt invoeren kunnen wij u eveneens van dienst zijn met de volgende producten.

BPM aangifte rapport
Opstellen BPM aangifte 50 EUR
100% acceptatiegarantie GRATIS
Waardebepaling taxatierapport te onderzoeken

Genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.

Tijdelijk 5-daags kenteken
Kentekenplaten + WA-verzekering 200 EUR
Verzendkosten 39 EUR
Belangrijke info gebruik eendagskenteken

Genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ja, ik ontvang graag een mogelijk scherpere BPM berekening o.b.v. een waardebepaling voor het importeren van deze uit Duitsland

Dienstverlening
Auto import service
5.085 EURexcl. aanschaf auto
Rest-BPM afschrijvingstabel 4.531 EUR
Importkosten 554,30 EUR
Optionele diensten 0 EUR EUR

Optionele diensten:

Meest gekozen
+€650,00
+€200,00
+€239,00
+€100,00
Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Eventuele opmerkingen

Let op: voor lease aanvragen graag dit formulier gebruiken.

Waarom importeren via Das Import?

Het staat u natuurlijk vrij te kiezen hoe u uw auto al dan niet importeert. De veelal te realiseren besparing en het bijna onuitputtelijke Duitse aanbod hoeven wij u daarbij uiteraard niet te verkopen. Maar waar kan Das Import wel het verschil maken?

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Wij hebben in de afgelopen vijftien jaar duizenden auto’s mogen importeren en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Door onze omvang kunnen wij daarnaast met scherpe tarieven werken en door slim gebruik te maken van verschillende BPM regimes kunnen wij u veel geld besparen. Ons consult verdient zich daardoor in de meeste gevallen minimaal terug. Ook als u weinig tijd heeft is het importeren van een auto via Das Import een fluitje van een cent. Van Aanschaf van de auto tot Zorgeloze aflevering aan huis, alles kunnen wij u als ervaringsdeskundige efficiënt uit handen nemen. Beloven is echter één ding, waarmaken een ander. Luister daarom vooral niet naar ons, luister naar het oordeel van onze klanten.

Onze klanten aan het woord:

Bekijk alle referenties

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar