Jeep Grand Cherokee

LET OP: Populaire auto’s als deze worden snel verkocht.
41.091,55 Incl. BPM/BTW
Prijsopbouw:
1Aankoop auto in Duitsland:
Aankoopprijs incl. 19% BTW 33.990,00  
2Auto import service:
Vaste importkosten 614,55  
Optionele diensten: 0,00  
3Rest-BPM:
Rest-BPM afschrijvingstabel 6.487,00
LET OP Dit is een geautomatiseerde BPM berekening op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst. Een handmatige BPM berekening o.b.v. een waardebepaling leidt voor jonge auto's vaak tot een lager rest-BPM bedrag.
Vraag meer informatie aan
Vrijblijvend en zonder verplichtingen
Financial lease of private finance
Voorbeeld financial leasebedrag:
475,02 EUR p/mnd.
Bereken online uw lease
 • Officiële merkdealer
  Deze auto staat te koop bij een officiële merkdealer
 • Garantie
  Aanvullende garantie mogelijk
 • Aankoopkeuring
  Onafhankelijke professionele aankoopkeuring mogelijk
 • Inruil
  Inruil van uw huidige auto mogelijk

Details

1/2017
Diesel
250 PK (184kW)
Zwart
184 g/km
92.000 km
Automaat
SUV / Terreinwagen
N.B. we zijn uitgegaan van de gegevens zoals vermeld in de advertentie van de verkopende partij en een computermodel om opties te matchen. Fouten hierin kunnen sporadisch voorkomen, Das Automotive kan hier geen aansprakelijkheid voor aanvaarden. Bekijk voordat u een aankoopbeslissing neemt altijd de volledige optielijst uit de Duitse advertentie (zie hierboven onder “Bekijk volledige uitrusting”) en check in de koopovereenkomst of alle specificaties overeenkomen met uw wensen. Bij twijfel doen wij graag navraag voor u bij de verkopende partij.

Specificatie prijsopbouw voor de import van deze Jeep Grand Cherokee (1/2017):

Hieronder treft u per onderdeel een specificatie van de kosten waar u rekening mee dient te houden voor de import van deze Jeep Grand Cherokee van 1/2017 met 92.000 km.

1 Aankoop Jeep Grand Cherokee in Duitsland

Deze Jeep Grand Cherokee staat te koop in Duitsland bij een officiële Jeep dealer. In de meeste gevallen kunt u het beste zelf de Jeep Grand Cherokee aanschaffen i.v.m. zaken als garantie, juridische positie en lagere BTW in Duitsland (alleen relevant wanneer u de auto particulier aanschaft). Wij zullen dit aankoopproces volledig voor u faciliteren wanneer u gebruik maakt van onze dienst transport en aankoopafwikkeling.

Vraagprijs Duitsland excl. BTW 28.563,03
19% Duitse BTW 5.426,97
Korting Nader te bepalen
Totaal 33.990,00
2 Auto import service Jeep Grand Cherokee

Nadat u de Jeep Grand Cherokee heeft aangeschaft dient deze naar Nederland vervoerd te worden. U kunt er voor kiezen de auto zelf over te rijden met een tijdelijk 5-daags kenteken of u kunt de Jeep door ons per oplegger laten transporteren. Wanneer de auto bij ons is afgeleverd zullen wij de auto invoeren en op Nederlands kenteken zetten.

Vaste importkosten:
Auto invoeren RDW / Douane 200,00
RDW leges, identificatie en tenaamstelling 107,20
Recyclingbijdrage RDW 24,80
Opstellen BPM-aangifterapport 60,00
Luxe kentekenplaten met opzetletters 39,50
Basis handwasbeurt 30,00
Stallingskosten 40,00
Allrisk verzekering rijrisico 25,00
BTW 21% 88,05
Totaal 614,55
Optionele diensten:
Meest gekozen
695,00
200,00
239,00
100,00
0,00
0,00
Lees hier alle voordelen van onze auto import service:
Voordelen auto import service

Auto invoeren RDW

 • “Versnelde Individuele Aanvraag” bij de RDW via Das Import
 • Direct keuren (particuliere afspraken vaak drie weken wachttijd)
 • Snellere doorlooptijd aanvraag kenteken
 • De RDW keurt op locatie bij ons dus wij rijden hiervoor niet met uw auto naar de RDW

Transport en aankoopafwikkeling

 • All-risk verzekerd transport
 • Aanzienlijke tijdsbesparing vs. zelf overrijden
 • Geen kosten voor 5-daags kenteken, brandstof, reis
 • Aankoopafwikkeling (> 15 jaar ervaring)
 • Controle importdocumenten
 • Aankoopkeuring mogelijk
 • Ons transport gaat per oplegger dus uw auto wordt niet individueel over de weg gereden

Overig

 • Overdekte stalling tijdens wachtperiode (niet overal mogelijk zonder kenteken)
 • Aflevering aan huis mogelijk
 • Geen rompslomp!
3 Rest-BPM Jeep Grand Cherokee

In de Duitse advertentie van deze Jeep Grand Cherokee van 1/2017 met 92000 kilometer staat een gecombineerde CO2-uitstoot vermeld van 184 gram per kilometer. Op basis daarvan hebben wij geautomatiseerd een indicatief bruto-BPM bedrag van 31.381,00 berekend voor deze Jeep Grand Cherokee. De rest-BPM bij import op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst en een eerste toelating van 1/2017 komt hierbij uit op een bedrag van 6.487,00. Een handmatige BPM berekening o.b.v. een waardebepaling leidt voor jonge auto's vaak tot een lager rest-BPM bedrag. Vraag hiertoe een offerte aan, vaak kunnen we daar een besparing voor u realiseren. Om hiervoor een fiscaal akkoord te krijgen zal de BPM aangifte worden aangevuld met een waardebepaling taxatierapport. Wij rekenen 150,- voor onze bemiddeling hierin. Uiteraard alleen wanneer dit rendabel is.

Rest-BPM afschrijvingstabel 6.487 EUR
Rest-BPM taxatiewaarde vraag offerte aan

N.B. we zijn hierbij uitgegaan van de CO2-uitstoot zoals vermeld in de advertentie en een geschatte nieuwprijs, fouten (bijv. in de advertentie) kunnen invloed hebben op dit bedrag of op andere wijze van belang zijn. Vraag ons altijd om een extra controle voordat u een auto aanschaft.

Overeenkomst en betaling

De op deze pagina getoonde Jeep Grand Cherokee staat niet bij ons te koop. Das Import bemiddelt bij de aankoop en verzorgt daarnaast de invoer en registratie. U dient rekening te houden met onderstaande overeenkomsten en betaalstromen.

1 Aankoop Jeep Grand Cherokee in Duitsland

Vanwege zaken als garantie, juridische positie en lagere BTW kunt u doorgaans het beste zelf de Jeep Grand Cherokee in Duitsland aanschaffen. Wanneer u gebruikt maakt van onze dienst ‘transport en aankoopafwikkeling’ zullen wij dit aankoopproces volledig begeleiden en voor u faciliteren. U zult uiteindelijk rechtstreeks een overeenkomst aangaan met de Duitse Jeep dealer voor de aanschaf van de auto. De betaling van de auto doet u tevens rechtstreeks aan de Duitse Jeep dealer. Voor eventuele onderhandelingskorting gaat dit om een bedrag van 33.990,00.

2 + 3 Auto import service + rest-BPM Jeep Grand Cherokee

Voor onze dienstverlening en de rest-BPM komen wij een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren Jeep Grand Cherokee op Nederlands kenteken leveren. Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Eventuele risico’s op naheffingen liggen volledig bij ons. U ontvangt hiervoor van ons een factuur van 7.101,55

N.B. we zijn hierbij uitgegaan van de CO2-uitstoot zoals vermeld in de advertentie en een geschatte nieuwprijs, fouten (bijv. in de advertentie) kunnen invloed hebben op dit bedrag of op andere wijze van belang zijn. Vraag ons altijd om een extra controle voordat u een auto aanschaft.

Financiering

Financiering Jeep Grand Cherokee

Voor zakelijke klanten bieden wij een financial lease oplossing en voor particuliere klanten private finance. Met onderstaande module kunt u uw maandbedrag berekenen voor het financieren van de Jeep Grand Cherokee uit bovenstaande advertentie.

Aanbetaling
EUR
Looptijd
mnd
Slotsom
EUR
Leasebedrag:
475,02 EUR p/mnd.
Financial Lease: Dit is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto eigendom van het bedrijf blijft. De BTW over de aanschaf en import van de auto kan worden teruggevorderd als u BTW plichtig bent en wordt daarom niet meegefinancierd. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs (excl. BTW) van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
Private finance: Dit is een privé autofinanciering met een vaste looptijd en rente. U betaalt elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u tussentijds tegen vergoeding extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Aan het eind van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
Inruil

Ook voor de inruil van uw huidige auto kunt u bij ons terecht.

Gratis indicatie

Waarom importeren via Das Import?

Het staat u natuurlijk vrij te kiezen hoe u uw auto al dan niet importeert. De veelal te realiseren besparing en het bijna onuitputtelijke Duitse aanbod hoeven wij u daarbij uiteraard niet te verkopen. Maar waar kan Das Import wel het verschil maken?

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Wij hebben in de afgelopen vijftien jaar duizenden auto’s mogen importeren en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Door onze omvang kunnen wij daarnaast met scherpe tarieven werken en door slim gebruik te maken van verschillende BPM regimes kunnen wij u veel geld besparen. Ons consult verdient zich daardoor in de meeste gevallen minimaal terug. Ook als u weinig tijd heeft is het importeren van een auto via Das Import een fluitje van een cent. Van Aanschaf van de auto tot Zorgeloze aflevering aan huis, alles kunnen wij u als ervaringsdeskundige efficiënt uit handen nemen. Beloven is echter één ding, waarmaken een ander. Luister daarom vooral niet naar ons, luister naar het oordeel van onze klanten: referenties.

Verzekering

Voor het sluiten van de uiteindelijke verzekering van de auto brengen wij u graag in contact met een partner waar wij mee samenwerken. Zij kunnen u een concurrerende verzekeringsofferte doen voor een allrisk dekking op basis van de aanschafwaarde van de auto in plaats van de nieuwwaarde. Dit resulteert in een scherpere premie die mogelijk interessant is voor u.

Verzekering
Inbouw accessoires

Onder meer SCM alarm- en voertuigvolgsystemen.

Inbouw

Disclaimer: Wij streven er naar u zo correct en zorgvuldig mogelijk te informeren. Niettemin aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie in onze offertes en verstrekte informatie. Bepaalde berekeningen en teksten worden (deels) automatisch gegenereerd en/of gebaseerd op (soms foutieve) informatie afkomstig uit advertenties van derden. Daarnaast kan het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat er een menselijke fout wordt gemaakt. Hoewel uitzonderlijk, zijn onjuistheden daarom nooit 100% uit te sluiten. Vraag ons daarom altijd om een definitieve controle alvorens u een auto in Duitsland aanschaft zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar