Porsche Cayenne Diesel ( Panorama Dachsystem )

Verstuur naar vriend

Deel deze: Porsche Cayenne Diesel ( Panorama Dachsystem )

Uw naam *
Uw e-mailadres *
Ontvanger naam *
Ontvanger e-mailadres *
Eventuele opmerking
63.381 EURIncl. BPM/BTW
Vraagprijs auto 50.890 EUR  
Rest-BPM 11.937 EUR *o.b.v. 180 g/km
Importkosten 554,30 EUR  
Meer informatie onderaan deze pagina
* LET OP Dit is een geautomatiseerde BPM berekening op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst. Een handmatige BPM berekening o.b.v. een waardebepaling leidt voor jonge auto's vaak tot een lager rest-BPM bedrag. Vraag hiertoe een offerte aan:
Offerte aanvragen
Aanbetaling
EUR
Looptijd
mnd
Slotsom
EUR
Leasebedrag:
633,10 EUR p/mnd.
Financial Lease: Dit is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto eigendom van het bedrijf blijft. De BTW over de aanschaf en import van de auto kan worden teruggevorderd als u BTW plichtig bent en wordt daarom niet meegefinancierd. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs (excl. BTW) van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
Private finance: Dit is een privé autofinanciering met een vaste looptijd en rente. U betaalt elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u tussentijds tegen vergoeding extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Aan het eind van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
 • Officiële merkdealer
  Merkdealer onderhouden
  Volledige historie bekend
 • Garantie
  Aanvullende garantie mogelijk
 • Aankoopkeuring
  Onafhankelijke professionele aankoopkeuring mogelijk
 • Inruil
  Inruil van uw huidige auto mogelijk

Details

11/2016
Diesel
262 PK (193 kW)
Grijs
180 g/km
33.900
Automaat
SUV / Terreinwagen

Voor een meer uitgebreide optielijst en omschrijving van deze Porsche Cayenne Diesel ( Panorama Dachsystem ) van 11/2016 uit Duitsland verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

BPM en import kosten Porsche Cayenne Diesel ( Panorama Dachsystem ) (11/2016)

Het importeren van deze Porsche Cayenne Diesel ( Panorama Dachsystem ) van 11/2016 met 33900 kilometer kost € 63.381,30 incl. BPM en import kosten. Dit is berekend door de geschatte rest-BPM ad € 11.937 + de kosten voor het importeren van deze Porsche Cayenne ad € 554,30 te vermeerderen met de Duitse vraagprijs van € 50.890.

Onderstaand kunt u hier per onderdeel meer over lezen.

Vraag een offerte aan voor het importeren van deze Porsche Cayenne Diesel ( Panorama Dachsystem )

Indien u concreet geïnteresseerd bent in het (zelf) importeren van deze Duitse Porsche Cayenne Diesel ( Panorama Dachsystem ) kunt u via onderstaand formulier een prijsopgaaf opvragen. Wij gaan dan voor u onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor het wellicht voordeliger berekenen van de rest-BPM voor het importeren van deze Porsche Cayenne. Daarnaast zullen we u informeren over de verschillende manieren hoe we u mogelijkerwijs van dienst kunnen zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ja, ik ontvang graag een mogelijk scherpere BPM berekening o.b.v. een waardebepaling voor het importeren van deze Porsche Cayenne uit Duitsland

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Gewenste dienstverlening
Hoe heeft u ons gevonden? *
Eventuele opmerking

Let op: voor lease aanvragen graag dit formulier gebruiken.

Onze klanten aan het woord:

Bekijk alle referenties

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar