Porsche Cayenne importeren | Duits aanbod incl. BPM

Indien u de aanschaf van een Porsche Cayenne overweegt, is het goed om de voordelen van de import van een dergelijke auto uit Duitsland als optie in gedachten te houden. Een belangrijk voordeel is van financiële aard: in Duitsland kopen levert vanwege de lagere prijzen al snel een aanzienlijk bedrag op. Een ander belangrijk pluspunt is de veel ruimere keuze, doordat het aanbod in Duitsland groter is. Het zal u hierdoor minder tijd en moeite kosten om de Porsche Cayenne te vinden die geheel aan uw wensen voldoet. Das Import maakt al jaren haar specialisme van de import van auto’s uit Duitsland. Om u nog beter van dienst te zijn, ontwikkelde Das Import een speciale zoekmodule, waarmee u een groot aanbod van Duitse Cayennes te zien krijgt, inclusief alle kosten waarmee u bij import rekening moet houden. U krijgt hierdoor meteen een goed beeld van de financiële aspecten van uw mogelijke aanschaf; een extra die u bij Duitse autowebsites moet missen. Deze belangrijke informatie zal u helpen met het maken van een serieuze afweging voor de eventuele aanschaf en invoer van een Porsche Cayenne uit Duitsland.

335 Duitse Porsche Cayennes incl. BPM en import kosten

Porsche Cayenne
S
101.510
Porsche Cayenne
S
104.188
Porsche Cayenne
E-Hybrid
99.262
Porsche Cayenne
E-Hybrid
74.808
Porsche Cayenne
Turbo S E-Hybrid
184.543
Porsche Cayenne
Turbo GT
225.852
Porsche Cayenne
123.783
Porsche Cayenne
Turbo S E-Hybrid
151.802
Porsche Cayenne
GTS
110.630
Porsche Cayenne
GTS
136.377
Porsche Cayenne
S
124.724
Porsche Cayenne
S
79.857
Porsche Cayenne
S
71.154
Porsche Cayenne
S
84.707
Porsche Cayenne
GTS
149.117
Porsche Cayenne
93.398
Porsche Cayenne
GTS
128.228
Porsche Cayenne
GTS
152.153
Porsche Cayenne
Turbo S E-Hybrid
170.638
Porsche Cayenne
93.055
Porsche Cayenne
Turbo S E-Hybrid
161.709

De Porsche Cayenne

Porsche bouwt sinds 2002 de Cayenne. De Cayenne is een midsize SUV die zijn platform deelt met de Volkswagen Touareg. De eerste generatie Cayenne verwierf alom waardering vanwege zijn indrukwekkende motorische prestaties en goede rijkwaliteiten. In 2010 verscheen de verder doorontwikkelde tweede generatie van het model. De tweede generatie Cayenne is iets groter dan zijn voorganger en vertoont meer stilistische overeenkomsten met andere Porsche-modellen. Van dit nieuwe model verscheen, in aanvulling op de benzine- en dieselversies, tevens een hybride uitvoering die in 2014 werd afgelost door een plug-in hybride uitvoering.

Das Import helpt u met de import van uw Porsche Cayenne uit Duitsland

Wanneer u besluit tot de aanschaf van een Porsche Cayenne in Duitsland, zult u in de regel van start gaan met het zoeken van een auto die voor dit doel in aanmerking kan komen. U kunt hiervoor op het internet op veel plekken terecht, maar met onze zoekmodule krijgt u direct te zien wat de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Bij de aanschaf van een auto op de Duitse markt is het van belang om terdege te letten op de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Deze twee factoren zijn namelijk bepalend voor de bedragen die u moet gaan betalen aan BPM en/of BTW. Meer over deze materie kunt u naslaan op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Das Import is u graag tot hulp bij het ingewikkelde traject van de aanschaf van uw Porsche Cayenne in Duitsland. Om dit te bereiken bieden wij u een overzichtelijk stappenplan, waarin u alle essentiële informatie vindt over het kopen van een auto in Duitsland, het transport van uw aanschaf naar Nederland en alle voetangels en klemmen die u bij de grens zullen wachten. U vindt dit overzicht op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan.

Das Import weet dankzij jarenlange ervaring als geen ander welke mogelijkheden de onoverzichtelijke en vaak veranderende regelgeving biedt. Door deze kennis zo effectief mogelijk in te zetten, kunt u als klant profiteren van het voordeligste BPM-regime. Alleen al deze besparing heeft tot resultaat dat onze autoimportservice zich vrijwel altijd meteen terugverdient.

Wellicht ook interessant:

Porsche Macan importeren

Porsche Panamera importeren

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.