Sneltransport auto Duitsland

Wanneer u heeft besloten een bepaalde auto te importeren uit Duitsland dient als eerste de aankoopafwikkeling en het transport te worden geregeld. Wanneer u snel over uw auto wilt beschikken kan het voorkomen dat onze reguliere dienst voor aankoopafwikkeling en transport niet aansluit bij de door u gewenste doorlooptijd.

Sneltransport

Tegen een meerprijs van €600,- (bovenop de kosten voor onze dienst aankoopafwikkeling en transport) bieden wij daarom ook de mogelijkheid voor een individueel sneltransport van uw import auto uit Duitsland. Wij doen dit op basis van indivudueel transport in plaats van met een verzameltransport. Hierdoor kan er korter geschakeld worden wat resulteert in een snellere doorlooptijd. Als u haast heeft met het importeren van uw auto kan dit dus uitkomst bieden. Daarnaast vinden sommige van onze klanten die zeer exclusieve auto's door ons laten transporteren het een prettiger idee wanneer een auto individueel getransporteerd wordt.

Doorlooptijd sneltransport

Een opdracht voor sneltransport van een importauto uit Duitsland is altijd maatwerk maar in de regel kunnen wij binnen één á twee werkdagen uw auto al in Nederland hebben staan (mits de verkopende partij de auto heeft klaar staan uiteraard). Bij ons reguliere verzameltransport duurt dit gemiddeld vijf tot tien werkdagen. Wij streven er naar voor iedere wens een passende oplossing te bieden en kunnen ook buiten de kaders van onze reguliere dienstverlening denken. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Aankoopafwikkeling

Wij bieden onze dienst voor sneltransport uitsluitend aan in combinatie met de dienst aankoopafwikkeling en transport. We zullen dus ook de volledige aankoopafwikkeling voor u verzorgen. Indien wenselijk kunnen we daarnaast tegen meerprijs één en ander combineren met een onafhankelijke technische aankoopkeuring. Doorgaans zullen wij dan een eventuele negatieve uitkomst van de aankoopkeuring als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst laten opnemen.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW 

Wellicht ook interessant:

VOORKOM DAT U TE VEEL BPM BETAALT: Keuze voor het voordeligste BPM regime

Importauto zelf overrijden

Auto invoeren RDW / Douane

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar