Sneltransport auto - dedicated transport

Wanneer u heeft besloten een bepaalde auto te importeren uit Duitsland dient als eerste de aankoopafwikkeling en het transport te worden geregeld. In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat onze reguliere dienst voor transport en aankoopafwikkeling niet aansluit bij uw wensen.

Tegen een kleine meerprijs, of afhankelijk van de afstand in bepaalde gevallen zelfs zonder meerprijs, bieden wij daarom ook de mogelijkheid voor een individueel sneltransport voor uw import auto. Wij doen dit op basis van een zogeheten dedicated transport. Dit houdt in dat uw importauto individueel per oplegger getransporteerd wordt in plaats van met een verzameltransport. Hierdoor kan er korter geschakeld worden wat doorgaans resulteert in een snellere doorlooptijd. Als u haast heeft met het importeren van uw auto kan dit uitkomst bieden. Daarnaast vinden sommige van onze klanten die zeer exclusieve auto's door ons laten transporteren het een prettiger idee wanneer een auto individueel getransporteerd wordt. In dat kader rijden wij naar wens eventueel ook auto's zelf over via onze chauffeursdienst. Dergelijke opdrachten zijn altijd maatwerk. Wij streven er naar voor iedere wens een passende oplossing te bieden en kunnen ook buiten de kaders van onze reguliere dienstverlening denken.

Aankoopafwikkeling

Naast het versnelde transport kunnen we alle handling uit onze reguliere dienst voor transport en aankoopafwikkeling verzorgen. Indien wenselijk kunnen we daarnaast tegen meerprijs één en ander combineren met een onafhankelijke technische aankoopkeuring. Doorgaans zullen wij dan een eventuele negatieve uitkomst van de aankoopkeuring als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst laten opnemen.

Transport Porsche 356 Speedster

 

Wellicht ook interessant:

VOORKOM DAT U TE VEEL BPM BETAALT: Keuze voor het voordeligste BPM regime

Importauto zelf overrijden

Auto invoeren RDW / Douane

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar