Volkswagen Amarok DoubleCab Dark Label 3.0 TDI 4Motion Tiptronic

Verstuur naar vriend

Deel deze: Volkswagen Amarok DoubleCab Dark Label 3.0 TDI 4Motion Tiptronic

Uw naam *
Uw e-mailadres *
Ontvanger naam *
Ontvanger e-mailadres *
Eventuele opmerking
68.244 EURIncl. BPM/BTW
Vraagprijs auto 39.690 EUR  
Rest-BPM 28.000 EUR *o.b.v. 206 g/km
Importkosten 554,30 EUR  
Meer informatie onderaan deze pagina
* LET OP Dit is een geautomatiseerde BPM berekening op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst. Een handmatige BPM berekening o.b.v. een waardebepaling leidt voor jonge auto's vaak tot een lager rest-BPM bedrag. Vraag hiertoe een offerte aan:
Offerte aanvragen
Aanbetaling
EUR
Looptijd
mnd
Slotsom
EUR
Leasebedrag:
708,19 EUR p/mnd.
Financial Lease: Dit is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto eigendom van het bedrijf blijft. De BTW over de aanschaf en import van de auto kan worden teruggevorderd als u BTW plichtig bent en wordt daarom niet meegefinancierd. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs (excl. BTW) van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
Private finance: Dit is een privé autofinanciering met een vaste looptijd en rente. U betaalt elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u tussentijds tegen vergoeding extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Aan het eind van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
 • Officiële merkdealer
  Merkdealer onderhouden
  Volledige historie bekend
 • Garantie
  Europese fabrieksgarantie t/m 04/2020 + evt. aanvullende garantie
 • Aankoopkeuring
  Onafhankelijke professionele aankoopkeuring mogelijk
 • Inruil
  Inruil van uw huidige auto mogelijk

Details

04/2018
Diesel
205 PK (151 kW)
Grijs
206 g/km
27.041
Automaat
SUV / Terreinwagen

Voor een meer uitgebreide optielijst en omschrijving van deze Volkswagen Amarok DoubleCab Dark Label 3.0 TDI 4Motion Tiptronic van 04/2018 uit Duitsland verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

BPM en import kosten Volkswagen Amarok DoubleCab Dark Label 3.0 TDI 4Motion Tiptronic (04/2018)

Het importeren van deze Volkswagen Amarok DoubleCab Dark Label 3.0 TDI 4Motion Tiptronic van 04/2018 met 27041 kilometer kost € 68.244,30 incl. BPM en import kosten. Dit is berekend door de geschatte rest-BPM ad € 28.000 + de kosten voor het importeren van deze Volkswagen Amarok ad € 554,30 te vermeerderen met de Duitse vraagprijs van € 39.690.

Onderstaand kunt u hier per onderdeel meer over lezen.

Vraag een offerte aan voor het importeren van deze Volkswagen Amarok DoubleCab Dark Label 3.0 TDI 4Motion Tiptronic

Indien u concreet geïnteresseerd bent in het (zelf) importeren van deze Duitse Volkswagen Amarok DoubleCab Dark Label 3.0 TDI 4Motion Tiptronic kunt u via onderstaand formulier een prijsopgaaf opvragen. Wij gaan dan voor u onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor het wellicht voordeliger berekenen van de rest-BPM voor het importeren van deze Volkswagen Amarok. Daarnaast zullen we u informeren over de verschillende manieren hoe we u mogelijkerwijs van dienst kunnen zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ja, ik ontvang graag een mogelijk scherpere BPM berekening o.b.v. een waardebepaling voor het importeren van deze Volkswagen Amarok uit Duitsland

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Gewenste dienstverlening
Hoe heeft u ons gevonden? *
Eventuele opmerking

Let op: voor lease aanvragen graag dit formulier gebruiken.

Onze klanten aan het woord:

Bekijk alle referenties

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar