Doorzoek 241.767 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

BMW 530d invoeren uit Duitsland

Deze BMW 530d hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2006
Kilometerstand19500
KleurMonacoblau-metallic

BMW 530d importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een BMW 5-serie invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten BMW 5-serie kopen in Duitsland

Deze BMW 530d van 3/2006 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze BMW 5-serie zou EUR 98500 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 52450 (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een BMW 5-serie of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting BMW 530d

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde BMW 530d was als volgt.

BMW 530d importeren uit Duitsland? Laat uw auto invoeren door Das Import. Fabrieksgarantie tot 3-2008. Zeer compleet uitgerust, onder meer: PDC, Partikelfilter, Cruise control, Lederuitrusting, Lichtmetalen velgen, DVD-Navigatie met TV-functie, Stoelverwarming, Open dak, Xenonlampen, Adaptive Curvelight, 8 Airbags, Comfortzetels, Aktivlenkung, DyDrive, Komfortzugang en veel meer
Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: