Doorzoek 287.585 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG 4-matic uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG 4-matic hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2015
Kilometerstand4400
KleurZilver

Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG 4-matic importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG 4-matic hebben wij 03/2017 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG zou EUR 72617 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 48266 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG 4-matic

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz A-klasse 45 AMG 4-matic was als volgt.

Actieve parkeerassistent incl. PARKTRONIC

AMG Aerodunamicapakket

AMG Drivers Package

AMG Exclusiefpakket

AMG Performance uitlaat

COMAND Online

Harman Kardon

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: