Doorzoek 245.299 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Saab 9-3 Cabriolet Vector invoeren uit Duitsland

Deze Saab 9-3 Cabriolet Vector hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2007
Kilometerstand8669
KleurZwart metallic

Saab 9-3 Cabriolet Vector importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Saab 9-3 Cabrio invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Saab 9-3 Cabrio kopen in Duitsland

Deze Saab 9-3 Cabriolet Vector van 12/2007 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Saab 9-3 Cabrio zou EUR 62490 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 34048 (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Saab 9-3 Cabrio of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Saab 9-3 Cabriolet Vector

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Saab 9-3 Cabriolet Vector was als volgt.

BioPower, el. Fensterheber 4-fach, Seitenairbags, Sitzplätze 4, Zentralverriegelung m.FB, Traktionskontrolle, Nebelscheinwerfer, Mittelarmlehne, Scheinwerfer-Reinigungsanlage, Verdeck elektrisch, Multifunktionslenkrad, Sicht-Paket 2, Aschenbecher, Electrical Block Heater, Business-Paket, Comfort Paket 1
Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: