Blog

Top 5 betaalbare cabrio's - een cabrio voor elk budget

 Een cabrio rijden deze zomer? Wij zetten de betaalbare cabrio's voor u op een rijtje! 

Is het voordelig om een elektrische of hybride auto te kopen in Duitsland?

Is een elektrische of hybride auto kopen in Duitsland voordelig? Lees er hier alles over!

Medewerkers en hun auto : Jeff en zijn Volvo V40

Jeff Meskers is bij Das Import begonnen als chauffeur voor de afleverservices, waarna hij stage is gaan lopen op de inruil afdeling. Hierna had hij de mogelijkheid hier te komen werken. Hij is dan ook sinds juni 2021 werkzaam bij Das Import op de afdeling Inruil.

Maak kennis met Jeff Meskers!

Primeur: importeer nu de futuristische BMW iX uit Duitsland!

De elektrische auto’s vliegen u om de oren. Ze zijn er inmiddels van en in verschillende merken, modellen en formaten. Nu is daar ook de iX van BMW bijgekomen die al eerder met de BMW iX3 kwam. In een voorgaande blog hebben wij u al meegenomen in de iX3, vandaag stappen we het vernieuwde design van BMW in. Namelijk de BMW iX xDrive 50.

Primeur : Porsche Taycan 4 Cross Turismo nu al te importeren uit Duitsland!

Hij is nog vrijwel onbekend op de Nederlandse wegen, nog maar begin dit jaar op de markt verschenen en nu al te importeren vanuit Duitsland! Wij hebben al even de kans gekregen om deze nog vrij nieuwe verschijning te bekijken en nemen u graag mee in onze bevindingen.

Vergelijking: BMW iX3 vs de Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC uit Duitsland!

Het milieubewust rijden treedt steeds meer naar de voorgrond. Ook wij merken dat de vraag naar elektrische auto’s groter wordt en importeren deze dan ook veel meer vanuit Duitsland. Onder andere de Audi E-Tron, BMW iX3 en de Mercedes-Benz EQC zijn erg populair. Vandaag vergelijken wij de laatste twee voor u!


Das Automotive mag zich FD Gazelle 2021 noemen!

Das Automotive mag zich FD Gazelle 2021 noemen! 
 
Vorige week kregen wij te horen met meer dan 57 miljoen omzet in 2020 en 108% omzetgroei wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland te behoren. De 8e FD Gazellen Award voor Das Automotive (en de 13e voor een Das groep onderneming).
 
Wij zijn trots op wat we bereikt hebben met ons hele team!

No alternative text description for this image

Medewerkers en hun auto : Tobias en zijn Volkswagen Golf 5

Tobias Bakker is 31 jaar oud en sinds mei 2021 werkzaam als Sales Consultant bij Das Import. Hij helpt klanten graag bij het vinden van hun droomauto waarvan zij op voorhand bekend zijn met alle bijkomende zaken die horen bij het importeren van een auto. Daarnaast vindt hij het erg belangrijk dat het importproces op een zo leuk en duidelijk mogelijke manier wordt doorlopen.

Maak kennis met Tobias!

Medewerkers en hun auto : Lars en zijn Volkswagen Up

Lars van Grinsven is 26 jaar oud en is sinds september 2016 werkzaam bij Das Import. Hij is ooit begonnen als stagiaire Marketing & Sales en is uiteindelijk doorgestroomd naar de Sales afdeling. Van auto’s en het gehele importproces heeft hij veel kennis en is dan ook uw aangewezen persoon voor het importeren van uw auto!

Maak kennis met Lars!

Bescherm de lak van uw geïmporteerde auto tijdens de herfst

We moeten er weer aan gaan geloven. Het is inmiddels toch echt herfst en dat is ook te zien aan de weersvoorspellingen van de komende tijd. Waar we in de zomer maar al te graag onze auto’s wassen en verzorgen, zodat ze er stralend bij staan, horen wij vaak dat het wassen van een auto toch geen zin heeft in het regenachtige herfst weer. Dat zit toch anders. Hierover en over het beschermen van uw lak, vertellen wij u meer!

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar