Dubbeltest: Audi A5 vs Audi RS5

Rij jij liever een Audi A5 cabriolet, of scheur jij weg in de Audi RS5? Beide Audi's zijn high-end modellen met zo hun eigen karakteristieken. Maar allebei de modellen zijn gewoon geweldige auto's. Of je nou voor de Audi RS5 of voor de Audi A5 cabriolet kiest: je gaat sowieso als een koning(in) rijden!

 

De Audi A5/RS5 is vooral een auto voor stille genieters. Het is een hele fijne auto om mee onderweg te zijn. Omdat je in een kwalitatief hoogwaardig product rijdt. De geluidsisolatie is steengoed en ook zit je op buitengewoon fijne stoelen. Maar voor welke Audi A5 ga jij? Rij jij morgen weg in de Audi A5 cabriolet, of scheur jij morgen over de Nederlandse snelwegen met de Audi RS5

 

Audi A5 Cabriolet

 

Denk je aan Audi, dan denk je aan kwaliteit. Dit zie je ook terug in de Audi A5 cabriolet. De Audi A5 zet zijn opwindende rijbeleving voort met de Audi A5 cabriolet. De auto heeft een aangename rijbeleving, met name met een geopend dak. De auto komt sportief over en de auto oogt geweldig, mede door de opbollende spatborden. Wil je genieten van een zonnetje op je gezicht? Dan kun je tot maximaal 50 km/u in 15 seconden het dak openen of sluiten.

 

De Audi A5 cabriolet kun je al via Das Import krijgen vanaf €18.004. Hiermee bespaar je ruim €4995 ten opzichte van een zelfde exemplaar van de Nederlandse dealer. Een mooie besparing!



Klik op deze link om te ontdekken of jouw Audi A5 beschikbaar is >>>

 

 

Audi RS5

 

Wil jij niet de wind door je haren voelen maar langs de auto horen vliegen? Dan is de Audi RS5 een geweldige auto. Met 450 pk verpakt in een sterke biturbo-V6. De auto ligt laag en breed op de weg en heeft een krachtige persoonlijkheid. De RS5 is in lijn met de laatste Audi RS4. Dit betekent dat de Audi meer technologie aan boord heeft, en een agressiever uiterlijk heeft gekregen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de geweldige grill aan de voorkant.

 

Als je op de Nederlandse markt zoekt naar een Audi RS5 dan vind je al meerdere exemplaren vanaf €76.500. Maar wist je dat je al een exemplaar kunt krijgen vanaf €63.763 via Das Import? Met jouw besparing (maar liefst €12.737) kun jij bijvoorbeeld zelfs een Audi A4 Limousine kopen!

 

Klik op deze link om te ontdekken of jouw Audi RS5 beschikbaar is >>>

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.