Auto Deutschland; doorzoek meer dan 250.000 importauto’s inclusief BPM

Zocht u op auto Deutschland? In tegenstelling tot Duitsland valt een jonge gebruikte auto kopen op de Nederlandse markt niet mee. Het aanbod is beperkt en de prijzen zijn hoog. Al jarenlang is de markt voor nieuwe auto’s in Nederland in vergelijking tot de ons omringende landen zwak. Die zwakke positie vertaalt zich in het aanbod op de markt voor jonge gebruikte auto’s. Die zijn schaars en vaak stevig geprijsd. Door de spanning op de automarkt heeft het importeren van auto’s uit in het bijzonder Deutschland een enorme vlucht genomen. In Duitsland zijn de verkopen van nieuwe auto’s, mede dankzij de aldaar gevoerde fiscale politiek, wél op peil gebleven. Hierdoor is ook het aanbod aan jonge occasions groter en zijn de prijzen vaak aantrekkelijker.

Duitsland kent een overweldigend aanbod van tweedehands auto's

Het grote aanbod van Duitse gebruikte auto’s genereert voor geïnteresseerde Nederlandse kopers nieuwe keuzestress: hoe houd je als leek een beetje overzicht in zo’n gigantisch aanbod? Want wie op internet op zoektermen als ‘Auto Deutschland’ zoekt, zakt de moed al snel in de schoenen. En hoe onderscheid je betrouwbare aanbieders van hun vakbroeders waar je liever met een grote boog omheen loopt?

Das Import houdt zich al meer dan vijftien jaar bezig met de import van auto’s uit Duitsland. Met de kennis die we in die jaren hebben opgebouwd weten we heel goed hoe we u als klant het leven kunnen veraangenamen. Het gebrek aan overzicht op de Duitse markt inspireerde ons tot de ontwikkeling van onze speciale zoekmodule: een hulpmiddel waarmee ook de minder door de wol geverfde autokoper moeiteloos zijn ideale importauto op het spoor kan komen.

Meer dan 250.000 Duitse importauto’s incl. BPM

Voor het vinden van uw importauto hoeft u tegenwoordig alleen nog maar onderstaande zoekmodule van Das Import te gebruiken.

Het aanbod in de database wisselt vanzelfsprekend dagelijks, maar omvat tegenwoordig doorgaans meer dan 250.000 jonge gebruikte importauto’s. Het betreft hier uitsluitend aanbod van erkende merkdealers. Een extra pluspunt van de zoekmodule is dat u direct al een betrouwbare indruk krijgt van de totale kosten, dus inclusief alle kosten die betrekking hebben op de import van de auto naar Nederland en alle andere kosten die moeten worden voldaan voordat de auto op Nederlands kenteken en rijklaar bij u voor de deur staat. Nooit meer oeverloos surfen op Duitse autowebsites en vervolgens in het ongewisse verkeren over welke kosten u kunt verwachten. De zoekmodule van Das Import biedt alles wat u bij uw zoektocht naar uw importauto nodig hebt.

Das Import: ook uw ideale partner in het vervolgtraject

Met het opsporen van de gewenste auto bent u er natuurlijk nog niet. De auto zal moeten worden aangekocht, vervoerd en geïmporteerd, waarbij een aardige papierwinkel komt kijken. Niet echt iets waar de meeste mensen hun hobby van zouden willen maken en bovendien een route vol valkuilen waarin u zonder de juiste informatie makkelijk een misstap maakt, met onnodig hoge kosten als gevolg. Das Import neemt u ook in dit vervolgtraject graag werk uit handen en doet dat met kennis van zaken en tegen buitengewoon scherpe tarieven. Met het inschakelen van de dienstverleners van Das Import weet u zeker dat u de voordeligste oplossing kiest, waardoor u vaak al direct uw investering weer terugverdient. Geïnteresseerd geraakt? Lees op onze webpagina auto importeren wat u van Das Import mag verwachten.

Vorige Volgende
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar