Bescherm de lak van uw geïmporteerde auto tijdens de herfst

We moeten er weer aan gaan geloven. Het is inmiddels toch echt herfst en dat is ook te zien aan de weersvoorspellingen van de komende tijd. Waar we in de zomer maar al te graag onze auto’s wassen en verzorgen, zodat ze er stralend bij staan, horen wij vaak dat het wassen van een auto toch geen zin heeft in het regenachtige herfst weer. Dat zit toch anders. Hierover en over het beschermen van uw lak, vertellen wij u meer!

Wassen met Das Import

De combinatie van regen, zand en modder zorgt ervoor dat uw auto veel te voorduren krijgt. Het wassen van uw auto in de herfst is dan ook zeker van belang om de lak van uw import auto in goede conditie te houden.

Herfst of geen herfst. Iedere auto die bij ons vanaf de vrachtwagen komt, verzorgen wij van een goede wasbeurt. Dit doen wij als volgt:

Stap 1: Wij reinigen uw auto met snowfoam. Dit zorgt ervoor dat het grove vuil gemakkelijk loslaat en worden waskrasjes voorkomen. De snowfoam brengen wij aan met een handpomp.

Stap 2: Wij spuiten de auto grondig af om het vuil te verwijderen.

Stap 3: Opnieuw snowfoam!

Stap 4: Wij soppen uw auto goed in met een microvezel spons. Hierdoor wordt het vuil nog beter opgenomen.

Stap 5: Opnieuw grondig afspoelen, zodat al het foam en vooral al het vuil eraf is.

Stap 6: Tot slot drogen wij uw auto af met een microvezeldoek om vlekken te voorkomen.

Tip: Was uw auto van boven naar beneden. Het meest vuil bevindt zich namelijk aan de onderkant van uw auto.

Lakbeschermingsfolie op uw import auto uit Duitsland

Nog voordat u de Nederlandse wegen onveilig maakt, is het van belang dat u weet hoe u uw autolak in goede conditie houdt. Dit kunt u onder andere doen door uw auto regelmatig goed te wassen, maar u kunt uw lak nog veel beter beschermen.

Wij introduceren hiervoor lakbeschermingsfolie. Deze folie bestaat uit een vrijwel onzichtbare urethaanlaag die de lak van uw import auto onder andere beschermt tegen waskrassen, grind, steenslag, oliën, uitwerpselen van vogels en verfspaanders. Daarnaast is dit een zelfherstellende folie die lichte krassen en swirls middels lichte warmtetoepassing hersteld. Middels deze folie blijft uw lak onbeschadigd!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij wensen u in elk geval veel was plezier!

https://www.dasimport.nl/over-ons/contactgegevens

Vorige Volgende
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar