Medewerkers en hun auto : Charlotte en haar Fiat 500 TwinAir

Charlotte is sinds 4 maanden werkzaam als Officemedewerker bij Das Import. Werken met en omringd zijn door auto’s is haar op het lijf geschreven. Ze is een autoliefhebber in hart en nieren. Zelf is ze vaak op het circuit te vinden om mooie foto’s van auto’s te maken.

Maak kennis met Charlotte!

Wat maakt je werk zo leuk?

Ik vind het erg leuk dat elke dag anders is. Er komen veel mooie auto’s voorbij, blije klanten en ik werk met leuke collega’s. Das Import zal snel verder groeien en groter worden. Daar wil ik natuurlijk graag aan meewerken en onderdeel van zijn. Ik zit hier erg goed op mijn plek en ik heb het vooral enorm naar mijn zin.

In welke auto rijd je?

Momenteel rijd ik in de Fiat 500 TwinAir uit 2011.

Is dit jouw eerste auto?

Nee, dit is inmiddels mijn 12de en zeker nog niet mijn laatste auto.

Welke van je auto’s vind je het leukst?

Dat is een goeie vraag, maar ik heb ooit een Nissan Skyline R34 Nismo gehad, daar ben ik toch wel helemaal gek van! Vooral omdat het een hele opvallende auto is en die van mij was ook nog eens rechts bestuurd. Het grappige is dat deze auto geïmporteerd was uit Japan en nu werk ik zelf voor een import bedrijf. Wat ik verder ook nog leuk vind, is dat het een sportauto is en bekend staat als race/drift auto die super snel is. Daar gaat mijn hartje echt wel sneller van kloppen.

Waarom heb je nu voor een Fiat 500 gekozen?

Nou ik heb voorheen altijd grote en snelle auto’s gehad, daarom heb ik nu gekozen voor een kleine maar sportieve wagen. Het is daarnaast ook een goed betaalbare en vooral zuinige auto.

Wat maakt deze auto zo leuk?

De vier uitlaten! Maar voornamelijk het gehele sportieve uiterlijk. Dit is namelijk heel bijzonder aan zulke auto’s. En natuurlijk niet te vergeten de opvallende oranje kleur. Opvallende auto’s definiëren mij dan ook het beste.

Wat is jouw favoriete auto merk?

Daar hoef ik niet lang over na te denken. Zonder twijfel is dat BMW. Bijna elke serie vind ik mooi. Ik heb er zelf al drie gehad. BMW’s rijden gewoon super lekker en zijn daarnaast super luxueus.

Wat is jouw droomauto?

Dat vind ik een lastige. Heel, heel moeilijk. Ik zit te twijfelen tussen een BMW en een Dodge. Dan ga ik toch voor een BMW M3 E30 uit 1987. Die heb ik nu zelfs op mijn achtergrond staan en I love it! Hier gaat natuurlijk wel heel veel geld in zitten, maar het is dan ook een echte klassieker, een parel. Persoonlijk vind ik dat het merk BMW hiervoor staat.

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.