Medewerkers en hun auto : Daan en zijn BMW 135i Coupé

Daan de Meijier is 31 jaar oud en sinds oktober 2020 werkzaam bij Das Import op de afdeling Sales. Hij is sinds jongs af aan al een autofanaat en heeft dan ook veel kennis van auto’s!

Maak kennis met Daan!

Wat maakt je werk zo leuk?

Ik vind het erg leuk dat ik dagelijks contact heb met klanten. Daarnaast fungeer ik in mijn functie vooral als tussenpersoon om zowel de verkoper van de auto, als de koper van de auto tevreden te stellen. Dat is soms nog wel eens een opgave, maar als je dan voor beide partijen het beste eruit kan halen, voelt dat goed! Verder is het toch wel het aller leukst als de klant tevreden is en ik hem/haar met een grote glimlach op het gezicht zie vertrekken in zijn/ haar nieuwe auto!

In welke auto rijd je?

Mijn huidige auto is een BMW 135i Coupé uit 2008.

Is dit jouw eerste auto?

Nee, dit is niet mijn eerste auto. Als ik heel eerlijk mag zijn, dan heb ik denk ik wel 30 auto’s gehad. Variërend van een Mitsubishi Colt (dit was mijn eerste auto), een Peugeot 205 GTI 1.9, een Renault Megane, zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik moet wel zeggen dat ik zowel veel privé als zakelijke auto’s gereden heb.

Welke van je auto’s vind je het leukst en waarom?

De leukste auto die ik heb gehad… Dat is lastig! Dan twijfel ik vooral tussen mijn huidige BMW 135i Coupé en mijn Peugeot 205 GTI 1.9. Maar als ik dan echt moet kiezen, ga ik voor de auto die ik nu heb, omdat de motor zo ontzettend fijn is.

Waarom heb je nu voor een BMW 135i Coupé gekozen?

Ik heb voor deze auto gekozen omdat mijn vorige BMW 130i werd gestolen nadat ik ‘m nog maar 1 maand in mijn bezit had. Toen ik deze BMW 135i te koop zag staan was ik gelijk verkocht! Hij heeft namelijk 306 pk op de achterwielen, de kleur en de Coupé versie in deze combinatie zijn redelijk zeldzaam!

Wat maakt deze auto zo leuk?

Voornamelijk de 6 in lijn met 306 pk op de achterwielen! Het is echt een bommetje op wielen!

Wat is jouw favoriete auto merk?

Jaaa lastige vraag… Ik moet dan toch voor Porsche gaan denk ik! Zo mooi, zulke goede kwaliteit en zeer, zeer betrouwbaar!

Wat is jouw droomauto?

Op dit moment zou ik dan kiezen voor de Porsche GT3 RS. Dat is gewoon een super dikke wagen met z’n 9000 toeren, maar als ik echt veel geld zou hebben dan zou ik toch gaan voor de Ferrari F12 TDF. Het geluid van deze Ferrari is MAGISCH!

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.