Friday's Favourites Juli 2021

Het is weer zover: een compilatie van de mooiste auto's die bij Das Import in Zaandam voorbijkomen. In deze Friday's Favourites staan er weer vier auto's klaar waar je hart sneller van gaan kloppen...! Ben jij klaar om de:

  • Audi R8
  • BMW M135i x drive
  • Range Rover Sport
  • ...En de Mercedes-Benz G500 AMG

te ontdekken? Lees dan even verder!

Friday Favourite #1: Audi R8 importeren uit Duitsland

Wist je dat de Audi R8 een van ' s werelds eerste productie auto's was die voorzien was van een carbon fiber versterkt polymeer frame? Dit betekent dat de auto extreem licht is, en hierdoor nog sportiever rijdt. En toch valt de auto niet heel erg op.

 

De Audi R8 is een van de meest gewilde auto's op de markt en met een goede reden. De R8 is een krachtige, gestroomlijnde en stijlvolle sportwagen met alle toeters en bellen die je maar kunt wensen. Ondanks dat de auto in 2007 het levenslicht zag, ziet hij er nog steeds tijdloos uit. Pas in 2020 is hij uit productie gehaald, maar nog steeds is het een zeer gewilde import auto.

 

Het is een auto die een beroep doet op alle mensen die van een sportief ontwerp houden, maar niet te veel willen opvallen in het verkeer. De R8 van Audi is hierdoor een wolf in schaapskleren. Een echte high-performance auto. Het is een auto waarmee je lekker kunt cruisen, maar als je het echt wilt versnel je binnen enkele seconden naar hoge snelheden.

 

De auto is extreem krachtig met een 2 liter V8 motor die 420 pk kan produceren, maar er is ook ee V10 beschikbaar. De auto beschikt ook over een zeventraps S-Tronic transmissiesysteem met paddle shifters voor een soepele rijervaring. De Audi R8 schiet van 0-100 kilometer per uur binnen 3,2 seconden en hij heeft een topsnelheid van 340 kilometer per uur. 

 

Klik op deze link om uw Audi R8 te vinden >>>

 

Friday Favourite #2: BMW M135i x drive importeren uit Duitsland

Hoe ontmoet je anderen halverwege? De makers van de BMW M135i xDrive hebben een auto ontworpen die de kloof overbrugt tussen de beste BMW auto's en auto's van andere fabrikanten. Met een sportief en gestroomlijnd design heeft deze auto het vermogen en de wendbaarheid om zich te meten met de elite, terwijl hij ook betaalbaar is. De BMW M135i xDrive is de kleinste, krachtigste en sportiefste BMW ooit. Hij is pittig met een TwinPower Turbo zescilindermotor die alsnog een laag brandstofverbruik heeft.

 

De M135i xDrive is een auto met een geweldig uiterlijk en een al even stijlvol interieur. Een cabine gevuld met hoogwaardige materialen en pluche leder, en niet te vergeten een 10-speaker, 600-watt geluidssysteem. Het exterieur van de auto is state of the art met zijn bodykit en agressieve voorkant. De koplampen, mistlampen, luchtinlaatroosters en zijspiegels hebben allemaal een design dat uniek is voor BMW. Deze auto zit vol met technologie. 

De BMW M135i xDrive is dus zeker een auto voor mensen met een behoefte hebben aan snelheid. Wilt u de sensatie van een handgeschakelde versnellingsbak voelen zonder de kosten? Met de M135i xDrive zit u dan goed. In de winter kunt u genieten van het verwarmde stuurwiel, en de standaard lederen zetels met 16-voudige stuurbekrachtiging houden u comfortabel tijdens die lange ritten. Andere kenmerken van deze auto zijn de adaptieve M-ophanging, die de rijhoogte met 10 mm verlaagt. Hij wordt ook geleverd met een M-sportremsysteem met krachtige remblokken, elektrisch bekrachtigde stuurbekrachtiging en vier nieuwe modellen wielen. De M135i xDrive is de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar de prestaties waar BMW bekend om staat.

 

Klik op deze link om uw BMW M135i te vinden >>>

 

Friday Favourite #3: Range Rover Sport importeren uit Duitsland

Sinds 2005 kennen wij de Range Rover Sport. De Range Rover Sport is in de ogen van velen de ultieme Sedan in luxe segment. Ontworpen om buiten de gebaande paden te treden, maar ook een paradepaardje op de snelweg. De Range Rover Sport een luxueuze en robuuste auto die ook nog eens betaalbaar is. Of u nu in een landelijk of stedelijk gebied woont, de Range Rover Sport brengt u overal naartoe. Met zijn uitmuntende terreincapaciteiten brengt de Range Rover Sport u snel waar u heen wilt.

 

Met zijn revolutionair design en high-end technologie is de Range Rover Sport een opmerkelijke auto die nooit concessies doet aan comfort. De Range Rover Sport is een verbazingwekkende auto die iedereen moet ervaren. Als u ooit een rit heeft gemaakt in een Range Rover Sport, weet u dat kenmerken zoals gemak en technologie voorop staan. Hij is het meest herkenbaar als een rasechte SUV met zijn kenmerkende aluminium carrosserie en optionele imperiaal. Hij is stoer, klassiek en gebouwd voor avontuur, maar zijn luxueuze interieur en ruime cabine geven hem meer het gevoel van een woonkamer op wielen.

 

De Range Rover Sport is een auto van elegantie en raffinement. Hij heeft een slank exterieurdesign, met enorme ruiten die ervoor zorgen dat de inzittenden het beste uitzicht hebben, en veel technologische voorzieningen die de taak van de bestuurder vergemakkelijken. De Range Rover Sport is een luxueuze en krachtige SUV, en het is een auto die elke bestuurder kan waarderen.

 

Klik op deze link om uw Range Rover Sport te vinden >>>

 

Friday Favourite #4: Mercedes-Benz G500 AMG importeren uit Duitsland

Mercedes-Benz is een bedrijf dat technisch gezien geen introductie nodig heeft. Het bedrijf is al vele decennia actief in de auto-industrie. De innovatie achter dit bedrijf houdt niet op bij auto's, en het bedrijf heeft door de jaren heen ook andere industriële goederen geproduceerd. Een van deze industriële goederen is de Mercedes-Benz G500 AMG, een luxe auto die is gebouwd voor pure prestaties en kracht. 

 

De Mercedes-Benz G500 is een vierwielaangedreven, luxe SUV. Mercedes-Benz gelooft dat de G500 een van de meest capabele luxe voertuigen op de markt is, vooral als u zich in een off-road situatie bevindt. Deze auto is ontworpen om de weg op te gaan, en biedt een allround performance die u nergens anders zult vinden.

 

De G500 is een machine voor zwaar gebruik. Hij is al populair sinds 1993 en heeft de eer het eerste voertuig te zijn met een 5L turbomotor. Wie vandaag in een G500 rijdt, is in het bezit van een voertuig met no-nonsense vermogen, een agressieve look en een ongeëvenaarde luxe. De G500 wordt geleverd met een 4-liter V8-motor die maar liefst 416 pk levert. De motor is gekoppeld aan een AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC transmissie voor een ultra-soepele rit die u van oor tot oor zal laten grijnzen. 

 

Met behulp van het AMG Driver's Package is deze auto ook in staat om van 0 naar 100 km/u te rijden in slechts 3 seconden. De Mercedes-Benz G500 wordt standaard geleverd met 18-inch lichtmetalen AMG 5-spaaks velgen, een speciaal afgesteld onderstel, krachtige remmen, een AMG sportuitlaat en een navigatiesysteem met een 7-inch display. 

Klik op deze link om uw Mercedes-Benz G500 AMG te vinden >>>

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.