Keuring importauto RDW: wij voeren uw auto binnen één werkdag voor u in!

Het importeren van een auto is een omvangrijk traject waarbij veel komt kijken. De invoer en de keuring bij de RDW en Douane van een importauto vormen een element waarbij bij een inefficiënte aanpak veel tijd verloren kan gaan. Helemaal niet nodig, vinden wij bij Das Import. Wij voeren uw auto binnen één werkdag in, zonder dat u hier omkijken naar heeft. Daarnaast nemen wij deel in een pilot van de RDW waarbij een beperkt aantal geselecteerde bedrijven versneld mogen invoeren doordat zij een deel van het papierwerk zelf op kantoor mogen voorbereiden. 

De lol van een importauto

Behalve dat de import van een auto financiële voordelen kan opleveren, levert het in de meeste gevallen ook gewoon een hele mooie auto op. De Duitse automarkt, waarop Nederlandse kopers zich niet zonder reden bij het zoeken naar hun nieuwe (gebruikte) auto in de regel concentreren, is vele malen rijker voorzien dan het Nederlandse aanbod en auto’s verkeren er niet zelden in betere staat en zijn doorgaans beter uitgerust. Veel mensen vinden het ook best leuk: een speurtocht over de grens naar iets wat je in Nederland niet zo snel zult vinden. Niet voor niets neemt de import van auto’s uit Duitsland nog elk jaar toe.

De keerzijde van de medaille

Maar zoals zo vaak: het importeren van een auto is niet altijd een juichverhaal. Na een succesvol verlopen zoektocht en de aanschaf van de verkozen auto, volgt immers het traject dat vrijwel iedereen die er voor het eerst mee te maken krijgt, zal bestempelen als ‘gedoe’.  Gedoe dat bestaat uit papierwerk, georganiseer, ondoorzichtige regelgeving, en als het tegenzit ook nog eens onvoorziene voorbereidings- en wachttijd en tegenvallende kosten. En dan kan het ook nog zomaar gebeuren dat u toch nét dat ene kleine dingetje vergeten bent, waardoor in het ergste geval het hele circus weer opnieuw van start zal moeten gaan. Niemand zit daar op te wachten. Ook u niet. Het goede nieuws is dat al dat gedoe helemaal niet nodig is.

Das Import biedt u de helpende hand

Bij Das Import begrijpen we maar al te goed dat u liever met uw nieuwe auto gaat rijden in plaats van geconfronteerd te worden met bergen papier, onverwachte regeltjes, ontransparante keuringen, een aanslag op uw portemonnee en het nodeloos verbruik van snipperdagen. Nu wil het geval dat Das Import zich al jarenlang bezighoudt met de import van auto’s. Dat geeft ons een belangrijke voorsprong op mensen die wat minder vaak met dit bijltje hakken: wij doen het sneller, beter en goedkoper. En dat allemaal tegen tarieven die u zullen meevallen. De RDW keuring van uw importauto nemen wij voor slechts €200,- excl. BTW voor u uit handen.

Bespaar tijd, geld en ergernis

Wilt u wél graag een auto importeren, maar ziet u liever af van tijdverlies en andere tegenvallers? Wat ons betreft hebt u groot gelijk en we leveren daar graag onze bijdrage aan. Voor niet meer dan 200 euro nemen wij het papierwerk van u over en gaan we met uw auto langs bij RDW en douane. U hoeft daar niets voor te doen; dankzij onze chauffeursdienst staat uw auto binnen één werkdag gekeurd en wel weer klaar in afwachting van het kenteken. 

Wilt u een auto door ons laten invoeren bij de RDW? Vraag dan op de pagina BPM berekenen een offerte op. We zullen u dan een mail sturen met de te verwachten BPM en een opsomming van alle overige kosten. 

Vorige Volgende
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar