Primeur : De Audi E-Tron S uit 2021 nu te importeren uit Duitsland!

Bij Das Import is hij er voor de eerste keer. De Audi E-Tron S, die slechts enkele maanden geleden zijn toetreden heeft genomen. 

De Audi E-Tron is een veel geïmporteerde auto bij Das Import, die goed in de smaak valt. Wij verwachten dat ook, het S-model een hardloper zal zijn. Wij vertellen u waarom!

De Audi E-Trons S heeft drie elektromotoren

De Audi E-Tron S is net als de gewone E-Tron, 100% elektrisch. Echter heeft het S-model niet twee maar drie elektromotoren. Dit maakt de E-Tron S, de eerste elektrische auto met deze toepassing. De krachtige elektromotor zit in de S, vooraan en de twee minder krachtige elektromotoren bevinden zich achteraan. Gezamenlijk zorgen deze voor een vermogen van 503pk. Daarnaast beschikt het S-model over een uitzonderlijke combinatie van elektrische vierwielaandrijving en elektrische torque vectoring (koppelverdeling).

Interieur en exterieur Audi E-Tron S en Audi E-Tron vergelijken

Als we kijken naar het uiterlijk van de Audi E-Tron S zien we dat, de voor- en achterbumper in formaat zijn toegenomen. Ook de diffuser onder de achterbumper is aanzienlijk forser. Deze geeft de auto een sportievere uitstraling. Wat nog meer opvalt, zijn de wielkasten die 23 millimeter breder zijn geworden. Deze aanpassingen maken het uiterlijk extra krachtig. Daarnaast zien we dat de zilverkleurige accenten en het iconische S-logo op verschillende plaatsen terugkomen. Naast het stuur en de S-logo’s zijn er in het interieur geen grote verschillen zichtbaar met de gewone Audi E-Tron.

We kunnen wel zeggen dat de Audi E-Tron S een krachtigere, sportievere en luxere uitstraling heeft dan de E-Tron. Het is dan ook een auto waarmee u opvalt!

Die nieuwprijs van deze Audi begint in Nederland ongeveer bij € 107.210,-. Via Das Import kunt u al gauw € 20.000,- besparen door de Audi E-Tron S te importeren uit Duitsland. 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.