Das Automotive in de Top 250 Groeibedrijven

Das Automotive is opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven, een jaarlijks terugkerende publicatie van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit. De publicatie maakt onderdeel uit van het langdurige onderzoek naar snelgroeiende bedrijven van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management, Erasmus University.

De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard, een jaarlijkse monitor naar de stand van snelgroeiende bedrijven in Nederland. Om in de Top 250 Groeibedrijven te komen, dienen bedrijven minimaal 10 FTE groot te zijn en/of minstens 5 miljoen euro om te zetten, aan het begin van de meetperiode. Daarnaast dienen ze in deze meetperiode van december 2016 tot en met december 2019 een gemiddelde jaarlijkse groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet te realiseren.

Erasmus Universiteit heeft via haar Erasmus Centre for Entrepreneurship samen met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) de grootste academische onderzoeksgroep op het gebied van ondernemerschap in Europa samengesteld.

Meer informatie over de Top 250 Groeibedrijven vindt u op de website van nlgroeit.

Vorige Volgende
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar