Welke auto's importeren wij het meest uit Duitsland in april 2021?

Ook in april zien wij weer heel veel mooie auto's voorbijkomen in onze showroom in Zaandam. Een mooi moment om eens op een rij te zetten welke auto's deze maand razend populair zijn om geïmporteerd te worden uit Duitsland. In dit artikel ontdek jij waarom de Audi, Porsche, Mini en BMW bij de top horen qua import auto's, maar ook hoe jij duizenden euro's kunt besparen voor een soortgelijke auto uit Nederland.

Populaire import auto uit Duitsland #1: Audi Q3

Wat maakt de Audi Q3 zo bijzonder? Er is namelijk een goede reden waarom wij deze  vaak importeren uit Duitsland. De Audi Q3 is namelijk een zeer competitieve, chique cross-over. Het is een Audi die kan fungeren als een familie auto. In de basis is deze Q3 rijk uitgerust, en dat voor een relatief vriendelijke prijs. Iets wat je niet snel verwacht van een Audi. De Q3's die wij importeren uit Duitsland zijn daarom ook vaak uitgerust met een heel scala aan opties, terwijl de consument geniet van nog lagere prijzen ten opzichte van een gelijkwaardige Nederlandse variant.

 

En ondanks dat BMW jarenlang het rijk van de SUV's en crossovers voor zichzelf had, kunnen wij met zekerheid zeggen dat Audi hier zijn plekje in heeft weten te claimen. De Audi Q3 is competitief in zijn chassis. Misschien wendbaarder dan de meeste rivalen. Naast zijn fijne rijeigenschappen kun je Audi ook altijd vertrouwen voor een uitstekende infotainment-interface. Stap je in dan vind je ook de onaantastbare bouwkwaliteit met voorin verfijnde aandrijflijnen.

 

Alle versies zijn standaard rijk uitgerust. Je krijgt bijvoorbeeld standaard een hoge resolutie 10-inch touchscreen, inclusief een driejarige netto-verbinding om hi-res verkeer op de ingebouwde navigatie te geven, en een wifi-hotspot. Bestuurdersassistentie omvat dodehoekwaarschuwing en rijstrookbewaking en parkeersensoren. De koplampen zijn LED. De achterbank schuift en kantelt, en de achterklep is met een druk op de knop elektronisch aangedreven.

 

Je kunt al snel € 7.483 besparen op een Audi Q3 uit 2019. Je ontvangt dan een Audi Q3 met 150 pk, automatische versnelling en rijk uitgerust. Denk bijvoorbeeld aan pro-pilot en diverse hulpsystemen die je niet standaard op de Audi Q3 krijgt in Nederland, maar wel krijgt zodra je dezelfde Audi Q3 importeert uit Duitsland.

Klik op deze link om jouw Audi Q3 te vinden >>>

 

Populaire import auto uit Duitsland #2: Porsche Macan

Vorige maand hebben wij de Porsche Macan al eens vergeleken met de Porsche Cayenne, en het blijft een enorm populaire auto om te importeren uit Duitsland. Ook deze maand hebben wij deze geweldige Porsche in verschillende kleuren en met verschillende uitrustingen voorbij zien komen.

 

Je hoeft namelijk niet altijd de grootste SUV te bezitten om veel plezier te beleven. De Porsche Macan is hier een goed voorbeeld van. Het is een evolutie op een winnende strategie, en dat pakt goed uit. Want ondanks dat hij iets sportiever gelijnd is, en op papier kleiner is: voelt hij niet zo aan. Het blijft een Porsche, ondanks dat de Macan kleiner en minder luxe is dan zijn grotere broer: de Cayenne.

 

De nieuwprijs van de Macan begint bij € 101.800. Maar via Das Import kun je al een Porsche Macan uit 2020 met slechts 3.500 km op de teller kopen vanaf € 73.193. Je bespaart € 28.607 ten opzichte van de nieuwprijs. En daar houdt het niet op! Je kunt ook nog een genieten van ruim €15.000 aan opties op de import auto! Een totale besparing van € 43.607. Benieuwd of jouw Porsche Macan beschikbaar is? Klik dan even op de link hieronder.

Klik op deze link om jouw Macan te vinden >>>

 

Populaire import auto uit Duitsland #3: Mini Cooper S

Zoek je een sportieve auto die comfortabel is en waarin je niet opvalt? Dan is de Mini Cooper S niet voor jou geschikt. Denk bijvoorbeeld aan de Union Jack achterlamp in tijden na de Brexit, maar ook aan zijn stugge vering. Je stuitert een beetje over de weg (zelfs met een dynamisch onderstel op standje comfort verandert hier niets aan). Maar precies dat maakt de auto ook weer heel leuk. Je voelt je een met de auto, elke oneffenheid voel je in de auto. Maar het kan ook een zeer onaangename rit worden als je rugklachten hebt, of net een zware work-out hebt gehad in de sportschool. 

 

Maar, wil je een auto met een eigenwijs uiterlijk, die ook nog eens lekker rijdt? Dan loont het om eens naar de Mini Cooper S te kijken! Of het nou korte sprinten zijn, of langdurig op hoge snelheid rijden: de Mini Cooper S kan het aan! Iedereen die wel eens in een Mini Cooper heeft gereden weet wat voor een plezier deze auto je geeft. En met de Mini Cooper S kun je dat plezier in het kwadraat krijgen. Wat is dit toch een leuke en volwassen auto! Je zit positie als bestuurder is perfect, en de motor voelt geweldig aan. De 2 liter viercilinder turbo motor produceert tot wel 192 pk bij 4700 toeren. De auto is voorwiel aangedreven en schiet van 0-100 km/u in 6,7 s. De top zit bereik je bij 233 km/u.

 

En ondanks dat de Mini eigenlijk helemaal geen Mini meer is zijn er natuurlijk ook grotere modellen beschikbaar. Met z'n tweeën is de Mini Cooper S perfect, maar 4 is toch weer iets teveel van het goede. Is de Mini Cooper S te klein voor jouw behoeften? Dan kun je eens kijken naar de Countryman en Clubman. We hebben hier een leuk artikel over geschreven om jouw keuze nog makkelijker te maken. Je vindt het artikel hier

 

De prijs van een Mini Cooper S begint in Nederland vanaf € 32.950. Wil je de Mini Cooper S importeren uit Duitsland? Dan beginnen de prijzen vanaf € 26.204. Je kunt al snel € 6.746 besparen op een Mini Cooper S. Benieuwd of jouw Mini Cooper S beschikbaar is in jouw favoriete kleur? Klik dan even op de onderstaande link.

Klik op deze link om jouw Macan te vinden >>>

Populaire import auto uit Duitsland #4: BMW 5-serie touring

Er zijn tal van redenen waarom de BMW 5 serie een populaire auto is die graag geïmporteerd wordt. BMW staat gewoon voor kwaliteit. Luxe afwerkingen, en toch slim gebruik maken van materialen. En de afwerking? Die is nog steeds van topniveau! Het maakt niet uit hoe groot of klein je bent: je zult in deze auto altijd een ideale zitpositie vinden. Het is een auto waarmee je heerlijk over de snelwegen van Nederland kunt cruisen, maar ook een auto die snel een glimlach op je gezicht tovert als je wat sportiever wilt rijden. Je hebt altijd het gevoel dat je in control bent. Dat de BMW doet wat jij van hem verwacht.

 

De auto reageert in de sport stand alert, maar zeker niet nerveus. De auto voelt altijd comfortabel aan, en hierdoor komt BMW steeds dichter bij zijn grootste concurrent: de Mercedes-Benz E-klasse. Mede door 100 kg minder aan gewicht is de BMW levendig en een genot om in te rijden! het word dus nog moeilijker om te kiezen tussen de E-Klasse en de BMW 5 serie. Benieuwd hoe zie het tegenover elkaar doen? Klik dan op deze link om de vergelijking te lezen.

 

Op de foto zie je een BMW 520i Touring.  Je kunt tot wel € 9.896 besparen door jouw BMW 520i Touring uit Duitsland te importeren. Daarnaast vind je op veel BMW's ook nog eens extra opties, die je voor een veel duurdere prijs op vergelijkbare Nederlandse modellen vindt. Het loont dus om eens op de onderstaande link te drukken om jouw BMW 5 serie te vinden in Duitsland!

 

Klik op deze link om jouw BMW 5 serie te vinden >>>

 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.