Wat kost een auto invoeren

Een belangrijke overweging om een auto te importeren is de dikwijls te realiseren kosten besparing (daarnaast zijn het grote aanbod en uitrustingsniveau belangrijke overwegingen). Maar wat kost een auto invoeren nou precies? Omdat dit lastig is in te schatten wanneer u op de diverse Duitse autosites surft hebben wij een module ontwikkeld waarmee u in een groot aanbod van importauto's kunt zoeken waarbij alle prijzen inclusief BPM en alle importkosten worden weergegeven. Zo weet u precies  wat de auto op Nederlands kenteken zal kosten en kunt u makkelijker inschatten of het invoeren van de desbetreffende auto interessant is voor u.

225.921 import auto's incl. BPM en invoer kosten

Onderstaand vindt u, per merk gesorteerd, importauto's uit Duitsland inclusief BPM en alle kosten voor invoeren. Het betreffen uitsluitend import occasions van 2012 en jonger van bedrijfsmatige aanbieders in Duitsland. Wij zijn u graag van dienst bij het importeren van één van deze auto's.

Klik op het desbetreffende merk voor het actuele occasion aanbod.

 

26.348 BMW's incl. BPM

BMW is het meest populaire merk onder onze klanten. Met name de 5-serie Touring importeren wij veel. Andere BMW modellen zoals de 3-serie, diverse X modellen zoals de X3 en de X5 komen ook veelvuldig in onze aanvragen voorbij.

Ga naar: BMW invoeren

 

25.634 Audi's incl. BPM

Na BMW zijn importauto's van het merk Audi het meest gewild onder onze klanten. We importeren onder meer veel Audi Q7's, Q5's en A6, A5 en A4 modellen.

Ga naar: Audi invoeren

 

25.653 Mercedessen incl. BPM

Ook Mercedes-Benz is een populair merk onder de importauto's. Onder meer de S-klasse, E-klasse, C-klasse en CLS-klasse zien wij vaak voorbij komen.

Ga naar: Mercedes-Benz invoeren

 

3.059 Porsches incl. BPM

Wanneer u een jonge Porsche occasion wilt importeren uit Duitsland kunt u veelal rekenen op een forse besparing. Wij hebben al veel Duitse Porsches naar Nederland getransporteerd. Onder meer de 911, Cayenne, Panamera en Macan zijn populaire import auto's.

Ga naar: Porsche invoeren

 

58.519 Volkswagens incl. BPM

In absolute aantallen is Volkswagen verreweg het meest geïmporteerde merk occasion in Nederland. De Volkswagen Golf en Polo staan op nummer 1 en 2 van de meest geïmporteerde modellen. Wij importeerden ook veel Volkswagen Golf's, maar ook onder meer de Sharan, Touareg en Touran.

Ga naar: Volkswagen invoeren

 

6.055 Volvo's incl. BPM

Ondanks dat Volvo geen Duitse wortels heeft, is Volvo in aantallen geïmporteerde occasions zeker geen merk dat onder doet voor merken als Audi en BMW. Zeker met de nieuwere modellen met wat lagere CO2-uitstoot dan voorheen verwachten wij dat Volvo populair zal blijven. De nieuwe Volvo XC90 hebben wij reeds meerdere malen mogen invoeren en ook onder meer de XC60, V70, V60, V90 en S90 zullen wij nog regelmatig de grens over laten gaan.

Ga naar: Volvo invoeren

 

62 Aston Martins incl. BPM

Aston Martin is een merk dat wij zeker niet dagelijks importeren. De keren dat wij wel het voorrecht hadden een Aston Martin te importeren waren daarom des te mooier. In dit segment zijn, voor wie het zich kan veroorloven, zeer aanzienlijke besparingen te realiseren van soms vele tienduizenden euro's. Een gewaardeerde klant waarvoor wij een Aston Martin Vanquish (2013 model) hebben geïmporteerd heeft maar liefst ca. €50.000,- besparing gerealiseerd t.o.v. vergelijkbare Nederlandse prijzen door via ons te importeren. Dit soort astronomische bedragen zijn natuurlijk lastig te negeren wanneer u hier eenmaal weet van heeft.

Ga naar: Aston Martin invoeren

 

100 Bentley's incl. BPM

Ook Bentley valt in een segment dat niet voor iedereen is weggelegd maar wel zeer aanzienlijke besparingen te realiseren zijn. Van de besparing alleen al kunt u soms letterlijk zelfs al meerdere kleine middenklassers kopen. De Bentley's die wij hebben mogen invoeren hebben onze klanten allemaal minimaal meerdere tienduizenden euro's voordeel opgeleverd.

Ga naar: Bentley invoeren

 

48 Ferrari's incl. BPM

Voor diegenen die zo gefortuneerd zijn dat ze zich een Ferrari kunnen (en durven) veroorloven is de Nederlandse markt veelal te klein. Alleen daarom al is over de grens kijken in Duitsland een zeer interessant alternatief. Ook hier kunnen uiteraard zeer aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Wilt u een bijzondere Ferrari, al dan niet als investment car, aanschaffen? Raadpleeg dan ook zeker het Duitse aanbod is ons advies. Wij zijn u in ieder geval graag van dienst. U bent niet de eerste voor wie wij de invoer van een Ferrari organiseren en wij weten hoe we moeten omgaan met exclusieve auto's.

Ga naar: Ferrari invoeren

 

857 Jaguars incl. BPM

Het importeren van een jonge Jaguar occasion uit Duitsland kan zeer zeker lonend zijn. Het aanbod is iets beperkter dan het aanbod van de Duitse merken maar is altijd nog vele malen groter dan wat u in Nederland kunt vinden van dit merk. Een auto als de Jaguar F-type is een auto die wij al veelvuldig hebben geïmporteerd en waar forse besparingen op behaald kunnen worden. Daarnaast importeerden wij onder meer de Jaguar XF, XJ en de XKR, maar eigenlijk loont het bij de meeste jonge Jaguar modellen wel om deze te importeren.

Ga naar: Jaguar invoeren

 

218 Lamborghini's incl. BPM

Lamborghini is nog zo'n super exclusief merk waar wij niet dagelijks klanten voor hebben maar waar wel gigantische besparingen te realiseren zijn bij invoer uit Duitsland. In het jaar dat wij een Lamborghini Gallardo Spyder importeerden waren er überhaupt slecht 4 Lamborghini's verkocht in Nederland, zo exclusief is een Lamborghini dus. Bent u in de markt voor zo'n exclusieve auto? Wij hebben reeds meerdere supercars geïmporteerd en zijn u graag van dienst.

Ga naar: Lamborghini invoeren

 

486 Land Rovers incl. BPM

Ook Land Rovers worden uit Duitsland geïmporteerd. Met name de Land Rover Discovery en Defender. Besparingen kunnen flink oplopen en het loont in veel gevallen zeker om over de grens te kijken. Daarnaast zijn de Ranger Rover modellen (Range Rover, Range Rover Sport en Range Rover Evoque) populaire en interessante importauto's (zie ook Range Rover importeren).

Ga naar: Land Rover invoeren

 

144 Lexussen incl. BPM

Een ander merk waar niet zo veel aanbod in is als van de Duitse merken is het merk Lexus. Wanneer u een dergelijke occasion zoekt kan het echter zeker wel lonen een Lexus in te voeren uit Duitsland. Ook hier geldt dat het aanbod bij onze oosterburen aanzienlijk uitgebreider is dan in Nederland. Wij hebben met name veel RX450h Lexussen geïmporteerd uit Duitsland maar ook andere modellen zoals de NX, de GS en de LS  invoeren kan lucratief zijn.

Ga naar: Lexus invoeren

 

20 Maserati's incl. BPM

Een redelijk exclusief merk dat echter enorm in opkomst is, is het merk Maserati. Door de komst van nieuwe motoren en de nieuwe Ghibli maar ook de vernieuwde Quattroporte is dit merk steeds praktischer te berijden. Ook de Maserati GranTurismo die wij reeds hebben mogen importeren zouden wij graag opnieuw voor u over de grens laten transporteren. Zoekt u een jonge Maserati occasion, kijk dan vooral ook over de grens. Het occasionaanbod is veel groter en er liggen dikwijls fikse besparingen in het verschiet door een Maserati in te voeren uit Duitsland.

Ga naar: Maserati invoeren

 

5.374 Mini's incl. BPM

Ook Mini is met een paar duizend jaarlijks geïmporteerde occasions goed vertegenwoordigd in de statistieken. Zoekt u een jonge Mini met weinig kilometers en een degelijke uitrusting of een S model, dan is er een grote kans dat u in Duitsland een leuke zaak kunt doen. Het grote Duitse aanbod vergemakkelijkt in ieder geval uw zoektocht.

Ga naar: Mini invoeren

 

6 Rolls-Royce's incl. BPM

Misschien wel het merk dat het meest synoniem staat voor de ultieme luxe. Sommige klanten willen hun Rolls-Royce helemaal zelf kunnen configureren maar er is zeker ook een markt voor jong gebruikte Rolls-Royce's voor de slimme koper. In Nederland is het aanbod sowieso erg beperkt maar in Duitsland kunt u uw keuze uit een wat ruimer aanbod maken. Een mooie besparing is daarbij dikwijls snel gerealiseerd als bijkomend voordeel.

Ga naar: Rolls-Royce invoeren

In ontwikkeling: Ford importeren

Andere auto invoeren

Via onze zoekmodule kunt u uitsluitend zoeken in een aanbod van 2012 en jonger. Dat is waar de voornaamste besparingen te realiseren vallen. Wilt u echter toch een oudere occasion importeren of vindt u een auto die hier niet tussen staat? Dan kunnen we uiteraard nog steeds van dienst zijn. Ook wanneer u een ander merk auto wilt invoeren dan de hierboven genoemde merken kunnen wij u van dienst zijn.

Vrijblijvende offerte?

Heeft u een auto gevonden op internet? Stuur ons de weblink en wij sturen u vrijblijvend een indicatie van de totale kosten.

Bereken mijn kosten

Wij berekenen graag gratis en vrijblijvend de rest-BPM en overige kosten voor het invoeren van de desbetreffende occasion voor u.

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar