BPM berekenen Autoscout24

Bereken direct de rest-BPM voor een importauto met onze online BPM calculator. Wanneer u al een auto om te importeren op het oog heeft, kunt u gemakkelijk de weblink van de advertentie hieronder invoeren voor een automatische online BPM berekening en overzicht van alle importkosten. Heeft u geen weblink voorhanden dan kunt u op deze pagina eveneens handmatig de BPM berekenen.

Automatische BPM berekening

Auto gevonden op een Duitse autosite? Vul hier de weblink van de advertentie in en bekijk direct online de BPM berekening en overzicht van alle import kosten.

Vul weblink advertentie in

N.B. Deze automatische BPM calculator berekent uitsluitend BPM voor voertuigen met een eerste toelatingsdatum van 2012 of jonger en o.m. een vermelding van de CO2-uitstoot in de advertentie. Heeft u een auto gevonden buiten deze criteria dan kunt voor het berekenen van de rest-BPM een gratis offerte opvragen.

Handmatige BPM berekening

Heeft u geen weblink van een advertentie voorhanden of wilt u vrij de BPM calculeren dan kunt u gebruik maken van onderstaande calculator.

Handmatige BPM calculator
Datum eerste toelating
Kilometerstand
km
CO2 uitstoot
g/km
Brandstof

N.B. N.B. Deze handmatige BPM rekenmodule calculeert uitsluitend BPM voor voertuigen met een eerste toelatingsdatum van 2012 of jonger. Heeft u een auto gevonden met een eerste toelatingsdatum van voor 2012 dan kunt u voor een BPM berekening een offerte opvragen.

Doorzoek 348.801 importauto’s incl. BPM

Om de zoektocht naar een uit Duitsland te importeren auto nog gemakkelijker te maken, hebben wij 348.801 Duitse merkdealer occasions inclusief BPM en importkosten online gezet op onze website. U hoeft dan niet voor iedere auto apart de BPM te calculeren want alle prijzen zijn inclusief BPM.

Uitsluitend aanbod van officiële merkdealers
Financial Lease / private finance mogelijk
Prijzen inclusief BPM en importkosten

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar