Heeft u een Duitse auto gevonden op Autoscout24 waarvan u de BPM wilt berekenen? Kopieer dan de weblink / URL van de advertentie, plak deze in onderstaand invulveld en druk op de knop GRATIS BPM BEREKENING voor een indicatieve online BPM berekening*.

Plak hier uw link

INTERNET BROWSER: Wanneer u een Autoscout24 advertentie via een internet browser vindt (op uw mobiel, tablet of desktop) kunt u gewoon de weblink uit de URL-balk / adresbalk kopiëren door deze te selecteren en vervolgens te kopiëren. Plak deze vervolgens in bovenstaand invulveld en druk op de knop GRATIS BPM BEREKENING.

AUTOSCOUT24 APP: Gebruikt u de Autoscout24 app (op mobiel of tablet) volg dan onderstaande stappen om de link te kopiëren en plak deze vervolgens in bovenstaand invulveld en druk op de knop GRATIS BPM BEREKENING.

* dit betreft een geautomatiseerde en indicatieve berekening die is gebaseerd op de informatie uit de advertentie van de desbetreffende auto en dit doen wij alleen voor auto's van 2012 en jonger. Het kan voor komen dat de CO2-uitstoot op de Duitse papieren van de auto (leidend voor de BPM aangifte) afwijkt van hetgeen er geadverteerd wordt. Hierdoor kan de BPM hoger of lager uitvallen. Voorts kan het in bepaalde gevallen voordeliger zijn de rest-BPM te berekenen op basis van een waardebepaling in plaats van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst. Indien u concrete interesse heeft in het laten importeren van een specifieke auto kunnen wij voornoemde zaken onderzoeken voor de desbetreffende auto en doen wij u graag een definitieve offerte met een vaste gegarandeerde totaalprijs.

283.921 Duitse importauto's incl. BPM

Om het u nog gemakkelijker te maken bieden wij u ook de mogelijkheid om direct in een aanbod van importauto's inclusief BPM en importkosten te zoeken.

Maak hieronder uw selectie om uw zoektocht te starten. Alle weergegeven prijzen zijn inclusief kosten van importeren en BPM berekening.

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar