Autofinanciering import auto uit Duitsland

Het kan in bepaalde gevallen wenselijk zijn een autofinanciering (zowel Financial Lease / Financiële leasing als private finance) af te sluiten voor het kopen van een tweedehands auto uit Duitsland. Omdat wij graag een totaaloplossing bieden, faciliteren wij ook de financiering van uw import auto uit Duitsland. Wij werken hiertoe nauw samen met een gerenommeerde aanbieder van autofinancieringen met zeer aantrekkelijke financieringstarieven. Wij bieden een volledige reeks aan financiële oplossingen op maat, altijd passend bij uw wensen en behoeften.

Financial Lease of private finance

U kunt dus ook een uit Duitsland te importeren auto in een Financial Lease of private finance constructie rijden. U kunt de te leasen import-auto tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW financieren voor Financial Lease en inclusief BTW voor private finance (privé financiering). In het geval van Financial Lease kunt u de BTW echter direct bij de Belastingdienst terugvorderen omdat uw bedrijf economisch eigenaar blijft van de gefinancierde auto. Ook inruil verrekenen op het te financieren bedrag of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de autofinanciering waardoor het maandbedrag nog lager uitvalt. De autokosten zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting komen bij een dergelijke autofinanciering of financial lease constructie voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.


Voordelen autofinanciering

  • Automotive financieringsmaatschappij: snelle acceptatie voor financiering doordat de geïmporteerde auto onderpand is
  • Voor zakelijke financieringen; niet alle gevallen jaarcijfers nodig om in aanmerking te komen voor autofinanciering. Waar nodig alleen het meest recente boekjaar
  • De autofinanciering kan te allen tijde boetevrij overgesloten worden op een andere auto
  • Bij zakelijke autofinancieringen wordt bij voortijdig inlossen 10% korting verleend op de nog te betalen rente
  • Bij privé autofinancieringen wordt bij voortijdig inlossen slechts 1% van de boekwaarde als boete berekend 
  • Transparant: u weet exact wat gedurende de looptijd de maandlasten zijn van de autofinanciering, er zijn geen verborgen overheadkosten

Berekening maandbedrag autofinanciering

Op de pagina's Financial Lease en private finance vindt u rekenmodules die u een goede indicatie kunnen geven van de te verwachten maandbedragen voor een af te sluiten autofinanciering voor uw Duitse import-auto.

In het geval van een zakelijke financiering rekent u met een te financieren bedrag excl. BTW. De BTW kunt u namelijk terugvorderen omdat uw bedrijf economisch eigenaar blijft van de gefinancierde auto.

Een autofinanciering is altijd maatwerk, wij werken graag een passende oplossing voor uw specifieke wensen en situatie voor u uit. Neem graag contact met ons op voor meer informatie over Financiële leasing.

Rekenvoorbeelden

Ter indicatie treft u onderstaand een aantal rekenvoorbeelden van door ons geïmporteerde auto's waarvoor een autofinanciering (Financial Lease) is afgesloten.

Autofinanciering BMW 730dA

Prijs incl. BTW/BPM Prijs ex. BTW 20% aanbetaling Looptijd Max. slotsom Financial Lease
€ 45.442,- € 38.816,- € 7.763,- 12 mnd. € 23.290,- € 803,33 p/mnd.
      24 mnd. € 17.467,- € 706,43 p/mnd.
      36 mnd. € 13.586,- € 615,37 p/mnd.
      48 mnd. € 9.704,- € 564,88 p/mnd.
      60 mnd. € 7.763,- € 507,02 p/mnd.

 

Autofinanciering BMW X3 35i xDrive

Prijs incl. BTW/BPM Prijs ex. BTW 20% aanbetaling Looptijd Max. slotsom Financial Lease
€ 46.494,- € 39.687,- € 7.937,- 12 mnd. € 23.812,- € 821,36 p/mnd.
      24 mnd. € 17.859,- € 722,28 p/mnd.
      36 mnd. € 13.891,- € 629,17 p/mnd.
      48 mnd. € 9.922,- € 577,56 p/mnd.
      60 mnd. € 7.937,- € 518,40 p/mnd.

 

Autofinanciering BMW 520dA Touring

Prijs incl. BTW/BPM Prijs ex. BTW 20% aanbetaling Looptijd Max. slotsom Financial Lease
€ 48.700,- € 41.886,- € 8.377,- 12 mnd. € 25.131,- € 866,87 p/mnd.
      24 mnd. € 18.849,- € 762,30 p/mnd.
      36 mnd. € 14.660,- € 664,04 p/mnd.
      48 mnd. € 10.471,- € 609,56 p/mnd.
      60 mnd. € 8.377,- € 547,12 p/mnd.

 

Autofinanciering Audi Q7 3.0 TDI quattro Clean Diesel

Prijs incl. BTW/BPM Prijs ex. BTW 20% aanbetaling Looptijd Max. slotsom Financial Lease
€ 72.020,- € 61.000,- € 12.200,- 12 mnd. € 36.600,- € 1.259,18 p/mnd.
      24 mnd. € 27.450,- € 1.107,22 p/mnd.
      36 mnd. € 21.350,- € 964,30 p/mnd.
      48 mnd. € 15.250,- € 885,15 p/mnd.
      60 mnd. € 12.200,- € 794,30 p/mnd.

Bovenstaande Financial Lease berekeningen zijn uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten uit worden ontleend.

Met een autofinanciering de auto van uw dromen kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe auto, maar wilt u niet meteen het totale aankoopbedrag betalen? Dan is een financiering voor een auto misschien wel de beste optie voor u. Bij Das Import weten we dat het vinden van een betaalbare auto financiering een van de belangrijkste factoren is om rekening mee te houden. 

Daarom bieden wij opties om de aankoop van uw droomauto bereikbaar te maken middels autofinanciering. Wij hebben de juiste opties voor u, ongeacht of u de auto particulier of zakelijk gaat rijden. 

Autofinanciering berekenen voor alle automerken

Bij Das Import kunt u altijd rekenen op een gevarieerd aanbod van verschillende merken en modellen. Ook kunt u op onze website de autofinanciering berekenen van deze merken. Wij hebben een brede selectie van merken en modellen beschikbaar, dus of u nu een sedan, een SUV of een sportieve coupé wilt, bij Das Import bent u aan het juiste adres. 

U kunt bij ons de auto vinden die aan uw eisen en voorkeuren voldoet, en de opties variëren van bekende premium merken zoals BMW, Audi en Mercedes-Benz tot exclusieve merken zoals Rolls Royce en Lamborghini

Zakelijk of particulier uw importauto financieren

Bij Das Import bieden we verschillende financieringsmogelijkheden om zowel onze zakelijke klanten als onze particuliere klanten die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een voertuig voor persoonlijk of professioneel gebruik tegemoet te komen. Wij bieden individuele klanten financieringsopties die zowel aanpasbaar als transparant zijn, en de rentetarieven zijn concurrerend. Voor onze zakelijke klanten bieden wij gespecialiseerde financieringsopties voor bedrijfswagens, die kunnen worden afgestemd op de behoeften van elk bedrijf.

De voordelen van Das auto financiering

Met een autofinanciering kunt u de auto van uw dromen kopen en de kosten van de aanschaf spreiden over meerdere betalingen. Dit geeft u de vrijheid om uw financiën beter te beheren en de mogelijkheid om de betaling voor uw nieuwe auto over een langere periode te spreiden. Bij Das Import streven wij ernaar om het proces van een auto financieren zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk te maken. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u richting en hulp te geven bij het zoeken naar de meest voordelige financieringsoptie voor u.

Bereken uw autofinanciering met onze rekentool

Het is belangrijk om een goed inzicht te hebben in de kosten en de maandelijkse betalingen voordat u een beslissing neemt over de financiering van uw auto. U kunt een nauwkeurig beeld krijgen van uw financiële verplichtingen door gebruik te maken van de handige autofinanciering berekenen tool die wij bij Das Import aanbieden. U kunt direct een geschatte maandelijkse betaling berekenen door slechts enkele gegevens op te geven, zoals de aankoopprijs, het gewenste financieringsbedrag en de looptijd.

Aanschafprijs voertuig excl. BTW
Aanbetaling/Inruil
Looptijd
Slotsom
Uw maandbedrag
€0,00

Hulp bij het invoeren van een auto uit Duitsland

Wij zijn ons ervan bewust dat het proces van het importeren van een auto uit Duitsland enige tijd en inspanning van uw kant kan vergen. Het is belangrijk om u te informeren over de regels en voorschriften voor de invoer, alsmede de processen en procedures die ermee gepaard gaan, naast de kosten die ermee gemoeid zijn, zoals de BPM en eventuele transportkosten

Of u nu een auto financieren zakelijk of privé wilt ondernemen: u kunt op Das Import rekenen voor hulp, begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele importproces. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de optimale strategie voor uw situatie en u te helpen bij het organiseren van de benodigde stappen. Wij zorgen voor alle tijdrovende aspecten van het importeren van een auto uit Duitsland, waaronder het vinden van uw droomauto, het coördineren van het transport en het afhandelen van het benodigde papierwerk.

Waarom een auto uit Duitsland financieren?

Er zijn een aantal positieve aspecten verbonden aan het importeren en financieren van een gebruikte auto uit Duitsland. Om te beginnen is er een aanzienlijk groter aanbod van auto's waaruit u kunt kiezen, zodat u een groter aantal opties hebt om het voertuig te kiezen dat ideaal bij uw wensen aansluit. Bovendien kunnen de prijzen voordeliger zijn dan die in Nederland, waardoor u kunt besparen op de aanschaf van een voertuig. 

U kunt het importeren van een tweedehands auto uit Duitsland nog toegankelijker maken door gebruik te maken van onze verschillende auto financieringsmogelijkheden. U kunt de kosten spreiden over een langere periode en maandelijks betalingen doen die passen bij uw financiële situatie. Bij Das Import is het ons doel om de zoektocht naar, de aankoop en de financiering van de auto van uw dromen zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken.

Uw auto financieren met Das Import

Als u op zoek bent naar een tweedehands auto en u overweegt een nieuwe auto uit Duitsland te importeren, dan geven de financieringsmogelijkheden van Das Import u de kans om uw droomauto te verwezenlijken. Wij kunnen u in elke fase van het proces van dienst zijn dankzij onze uitgebreide merkkeuze, diverse financieringsmogelijkheden, zowel particulier als zakelijk, en jarenlange ervaring in de auto-importindustrie. 

Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u het voertuig te vinden dat het beste bij uw behoeften past. Wij helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte financieringsoplossing voor uw specifieke eisen en voorkeuren, en er zijn veel verschillende merken en modellen waaruit u kunt kiezen.

Waarom financieren via Das Import?

Opties voor flexibele auto financiering zijn beschikbaar bij Das Import in de vorm van verschillende financieringsopties. Dit geeft u de mogelijkheid om de financiering aan te passen aan uw persoonlijke of zakelijke omstandigheden. 

Waarom een auto importeren via Das? Onder andere dankzij een gevarieerd aanbod van merknamen: dankzij ons uitgebreide netwerk en onze samenwerking met een groot aantal dealers en financiële instellingen heeft u toegang tot een grote verscheidenheid aan automerken en modellen. Wij kunnen u helpen bij de autofinanciering van de auto van uw keuze, of u nu een sportieve hatchback, een comfortabele sedan of een stoere SUV wilt kopen.

Duidelijkheid en transparantie bij uw autofinanciering berekenen

Bij Das Import is ons doel om het hoogst mogelijke niveau van transparantie en duidelijkheid te handhaven in alles wat we doen. Wij verstrekken transparante informatie over de beschikbare financieringsmogelijkheden, de rente en de voorwaarden. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen en weet u precies waar u aan toe bent. Wij begeleiden u bij het besluitvormingsproces en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent over de financiële overwegingen die komen kijken bij de aankoop van een auto.

Bij Das Import begrijpen wij hoe belangrijk het is om te bepalen of het financieel mogelijk is om een voertuig te kopen. Daarom vindt u op onze website een handige calculator om uw autofinanciering berekenen, waarmee u eenvoudig zowel uw maandelijkse uitgaven als de totale kosten voor de financiering van het voertuig kunt berekenen. 

U krijgt direct inzicht in de financiële aspecten van de aankoop van een auto door enkele eenvoudige gegevens in te voeren, zoals de aankoopprijs, de gewenste looptijd en het rentepercentage van de auto financiering. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen en het auto financieren afstemmen op uw financiële beperkingen en uw persoonlijke voorkeuren.

Zakelijke autofinanciering berekenen 

Om de aanschaf van bedrijfswagens voor onze zakelijke klanten te vergemakkelijken, bieden wij gespecialiseerde financieringsopties die kunnen worden gebruikt voor de aanschaf van auto's. U kunt profiteren van de belastingvoordelen zoals afschrijving en renteaftrek door een auto te leasen via een financiële instelling. Hierdoor kunt u het voertuig als activa op de balans van de onderneming zetten. Dit maakt het mogelijk om een zakelijke auto te financieren op een manier die zowel kosteneffectief als tijdsefficiënt is. 

Profiteren van een aantal voordelen bij een auto financieren

Om te beginnen, hoeft u niet in één keer een grote investering te doen, waardoor u uw liquiditeit behoudt. In plaats daarvan bent u verantwoordelijk voor het betalen van een vooraf bepaald bedrag per maand gedurende de looptijd van de financiering. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw financiën te spreiden en toch ruimte over te houden voor andere zakelijke uitgaven.

Naast dit voordeel biedt een financiering voor bedrijfswagens flexibiliteit. U heeft de mogelijkheid om de duur van de financiering te kiezen, evenals het type lease, zoals financiële of operationele lease. Bij financiële lease bent u onmiddellijk economisch eigenaar van het voertuig en komt u in aanmerking voor bepaalde belastingvoordelen. In het geval van een operationele lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van het voertuig en bevat de leaseovereenkomst doorgaans bepalingen voor zaken als routineonderhoud en verzekeringsdekking.

Uw auto financiering zo snel en eenvoudig mogelijk

Bij Das Import werken we er hard aan om het financieringsproces voor onze klanten zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. Wij nemen u graag het werk uit handen door al het vereiste papierwerk en de administratieve processen te verzorgen. Bovendien hebben wij solide samenwerkingen met diverse financiële instellingen en leasemaatschappijen, waardoor wij voordelige prijzen kunnen bieden en met succes gunstige voorwaarden kunnen bedingen.

Bij Das Import bent u aan het juiste adres. Of u nu een particuliere klant bent die een gebruikte auto wil financieren of een zakelijke klant die een volledig wagenpark wil aanschaffen in het geval van auto financieren zakelijk. Hiervoor bieden wij verschillende auto import pakketten.

Een team van ervaren autoprofessionals

Ons team van deskundige en ervaren financiering professionals is er om u te helpen bij het vinden van de meest geschikte financieringsoplossing die voldoet aan uw specifieke eisen en omstandigheden. Wij nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat u correcte informatie krijgt, dat de financieringsvoorwaarden duidelijk zijn en dat het financieringsproces zo soepel mogelijk verloopt.

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag per mail meer informatie aan over de mogelijkheden voor autofinanciering die wij bieden. Bij Das Import zijn we er trots op dat wij u kunnen helpen uw droomauto te bezitten waar te maken door financieringsmogelijkheden te bieden die zowel flexibel als betrouwbaar zijn. Bij het importeren van een auto uit Duitsland biedt Das Import niet alleen hulp bij het vinden en importeren van de auto maar ook bij het verkrijgen van de benodigde financiering om de transactie te voltooien. 

Welk van deze scenario’s is op uw situatie van toepassing?

Wij hebben geïndividualiseerde financieringsopties beschikbaar voor zowel particuliere klanten die hun droomauto willen financieren als zakelijke klanten die hun wagenpark willen uitbreiden. Als een van deze scenario's op u van toepassing is, kunnen wij u helpen. 

Om in aanmerking te komen voor onze zakelijke financiering zijn niet in alle gevallen jaarcijfers nodig, wat een van de vele voordelen van dit type financiering is. Bij het aanvragen van autofinanciering hoeven sommige bedrijven alleen informatie te verstrekken over hun meest recente boekjaar, wat het proces veel vlotter en eenvoudiger maakt.

Na verloop van tijd toch een andere auto?

Stel dat u na verloop van tijd besluit dat u een andere auto wilt kopen, dan kunt u de autofinanciering te allen tijde herfinancieren op een ander voertuig zonder dat u daarvoor boetes hoeft te betalen. Dit betekent dat u niet verplicht bent om gedurende de looptijd van de financieringsovereenkomst in hetzelfde voertuig te blijven rijden. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om van auto te veranderen wanneer u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten of beperkingen.

Das Import heeft de antwoorden die u zoekt, of u nu een particulier bent die op zoek is naar een probleemloze manier om de auto van uw dromen te financieren of een ondernemer die op zoek is naar verschillende flexibele opties voor bedrijfsfinanciering. Door onze uitgebreide achtergrond in het importeren van auto's en in het verstrekken van financiering zijn wij in staat u een service te bieden die zowel gestroomlijnd als betrouwbaar is.

Zoek niet verder dan Das auto financiering

Als u van plan bent een auto uit Duitsland te importeren en financiering nodig hebt, hoeft u niet verder te zoeken. Neem vandaag contact met ons op om meer te weten te komen over de manieren waarop wij u kunnen helpen bij het vinden van de ideale auto en het verkrijgen van de meest geschikte financiering voor uw situatie.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.