BPM calculator import

Bereken direct de rest-BPM voor een importauto met onze online BPM calculator. Wanneer u al een auto om te importeren op het oog heeft, kunt u gemakkelijk de weblink van de advertentie hieronder invoeren voor een automatische online BPM berekening en overzicht van alle importkosten. Heeft u geen weblink voorhanden dan kunt u op deze pagina eveneens handmatig de BPM berekenen.

Automatische BPM calculator

Auto gevonden op een Duitse autosite? Vul hier de weblink van de advertentie in en bekijk direct online de BPM berekening en overzicht van alle import kosten.

Vul weblink advertentie in
Geen weblink beschikbaar?
Gebruik dan ons contactformulier

N.B. Deze automatische BPM calculator berekent uitsluitend BPM voor voertuigen met een eerste toelatingsdatum van 2012 of jonger en o.m. een vermelding van de CO2-uitstoot in de advertentie. Heeft u een auto gevonden buiten deze criteria dan kunt voor het berekenen van de rest-BPM een gratis offerte opvragen.

Handmatige BPM calculator

Wilt u vrij de BPM calculeren dan kunt u gebruik maken van onderstaande handmatige BPM calculator.

Handmatige BPM calculator
Datum eerste toelating
Kilometerstand
km
CO2 uitstoot
g/km
Brandstof

N.B. N.B. Deze handmatige BPM rekenmodule calculeert uitsluitend BPM voor voertuigen met een eerste toelatingsdatum van 2012 of jonger. Heeft u een auto gevonden met een eerste toelatingsdatum van voor 2012 dan kunt u voor een BPM berekening een offerte opvragen.

Auto reeds aangeschaft of al in Nederland? Vraag offerte aan

Heeft u geen weblink van een advertentie van een auto voorhanden omdat u deze reeds heeft aangeschaft of deze zelfs al in Nederland staat? Wij calculeren gratis en vrijblijvend de BPM voor u inclusief een offerte voor de import en registratie van de auto. Gebruik daarvoor ons contactformulier. Om u zo snel en volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn is het daarbij aan te raden direct zo veel mogelijk van de volgende documenten mee te sturen: een scan van de autopapieren (bij voorkeur alle delen), de aankoopnota, de koopovereenkomst en de optielijst.

Doorzoek 248.373 importauto’s incl. BPM

Om de zoektocht naar een uit Duitsland te importeren auto nog gemakkelijker te maken, hebben wij 248.373 Duitse merkdealer occasions inclusief BPM en importkosten online gezet op onze website. U hoeft dan niet voor iedere auto apart de BPM te calculeren want alle prijzen zijn inclusief BPM.

Uitsluitend aanbod van officiële merkdealers
Financial Lease / private finance mogelijk
Prijzen inclusief BPM en importkosten

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar