Doorzoek 261.168 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Auto importeren - Full Operational Lease

Ook wanneer u uw importauto in een full operational lease constructie (ook bekend als full service lease of operationele leasing) wilt rijden kan Das Import u in veel gevallen van dienst zijn. Wij kunnen alle auto’s die jonger zijn dan 24 maanden en maximaal 80.000 km. op de teller hebben importeren en onder een full operational lease contract bij één van de grootste leasemaatschappijen van Europa aan u aanbieden. Met het leasen van een geïmporteerde auto heeft u wel het voordeel van de besparing die het importeren van een auto uit landen als Duitsland biedt maar heeft u niet de lasten van het bezit van een auto. De geïmporteerde leaseauto komt niet op de balans van het bedrijf te staan waardoor het bedrijf haar liquiditeitspositie kan aanwenden voor relevantere zaken en alle risico’s zijn afgedekt.

Wat houdt Full Operational Lease in

Met een full operational lease (of full service lease / operationele leasing) contract op een importauto kunt u onbezorgd leasen en is uw mobiliteit voor een scherp, vast maandbedrag gegarandeerd. Wanneer u kiest voor operationele lease in combinatie met een door ons ingevoerde auto zijn onderstaande kosten en risico’s te allen tijde volledig afgedekt.

Rente en afschrijving
Alle reparatie en onderhoud
Banden en vervangingen en eventueel winterbanden
WA en Casco verzekering (allrisk)
Personen ongevallen inzittende verzekering
Houderschapsbelasting of wegenbelasting
Vervangend vervoer na 24 uur
Pech en hulp service
24/7 telefonische bereikbaarheid

Voordelen auto invoeren en leasen

Het importeren van een auto uit Duitsland heeft een aantal belangrijke voordelen (zie ook: voordelen auto importeren). De belangrijkste daarvan is de aanzienlijke kostenbesparing die hierbij te realiseren valt. Wanneer u een jong gebruikte auto importeert en in een full operational lease constructie gaat leasen vertaalt deze besparing zich in een lager maandbedrag. Naast een lager maandelijks leasetarief zal het invoeren van een auto om deze te gaan leasen doorgaans sneller geregeld zijn dan wanneer u een nieuwe, nog te produceren auto bestelt via een leasemaatschappij. Dat het aanbod van zeer jong gebruikte occasions in Duitsland vele malen groter is dan in Nederland vergroot daarbij de kans van slagen.

Offerte operationele lease Duitse occasion

Wanneer u op één van de Duitse occasionsites een mogelijkerwijs interessante auto heeft gevonden om te importeren, al dan niet in combinatie met full operational lease, kunt u gratis een indicatie van de totale importkosten opvragen. Indien één en ander interessant lijkt kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor het leasen van de desbetreffende Duitse tweedehands auto in combinatie met onze auto import service door te nemen. Aangezien het operationeel leasen van een geïmporteerde occasion altijd een stukje maatwerk is zal één van onze auto import service adviseurs hiertoe contact met u opnemen om al uw wensen in kaart te brengen en u vervolgens een interessante offerte te doen.

Wellicht ook interessant:

Financial Lease importauto

Auto import service

Rekenvoorbeeld besparing auto importeren

Berekening rest-BPM

Auteur: Job Das
Een auto importeren in zes stappen: