Wij leveren uw importauto door heel Nederland af

Om heel Nederland van dienst te kunnen zijn bieden wij voor slechts €100,- excl. BTW ook een landelijke afleverservice. Op deze manier kunnen wij u ook van dienst zijn als u aan de andere kant van Nederland woont of wanneer u simpelweg uw tijd beter kunt besteden dan aan het ophalen van uw geïmporteerde auto.

Landelijke afleverservice

Contactgegevens

Adres
Das Automotive Services B.V.
Johan de Wittlaan 26-A
2012 PD  HAARLEM

Telefoon
Tel.: +31 (0)88 088 3777
Fax:  +31 (0)88 088 3799

Ons kantoor is gevestigd in Haarlem op de grens met HeemstedeUw auto staat tijdens het importproces in een beveiligde loods of bij ons kantoor op een afgesloten parkeerterrein met camerabewaking. 

Routebeschrijving

Openingstijden

Ons kantoor is op werkdagen in ieder geval tijdens reguliere kantooruren geopend en telefonisch bereikbaar. Doorgaans zijn wij daarnaast ook op zaterdag en zondag geopend. Als u wilt langskomen raden wij u aan te allen tijde een afspraak te plannen zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken.

BPM indicatie

Voor een gratis BPM berekening met uitgebreide uitleg van onze dienstverlening kunt u het beste het formulier onderaan de pagina BPM indicatie gebruiken.

Kamer van Koophandel

Das Import is een handelsnaam van Das Automotive Services B.V. Das Automotive Services B.V. is statutair gevestigd te Amsterdam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34197009.

Wellicht ook interessant

Contact formulier

Aanhef
Naam
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Hoe heeft u ons gevonden? *
Omschrijving *