Doorzoek 335.744 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Contactgegevens Das Import

Das Import is een handelsnaam van Das Automotive Services B.V. Das Automotive Services B.V. is statutair gevestigd te Amsterdam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34197009.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Haarlem op nog geen 200 meter loopafstand van het Centraal Station van Haarlem zodat onze klanten ons goed kunnen bereiken bij het ophalen van een geïmporteerde auto. Uw auto staat bij ons op een afgesloten parkeerterrein met camerabewaking en is vanaf de weg niet zichtbaar.


Landelijke afleverservice

Om heel Nederland van dienst te kunnen zijn bieden wij voor slechts €100,- excl. BTW ook een landelijke afleverservice. Op deze manier kunnen wij u ook van dienst zijn als u aan de andere kant van Nederland woont of wanneer u simpelweg uw tijd beter kunt besteden dan aan het ophalen van uw geïmporteerde auto.

Meer informatie: landelijke afleverservice.


Contactgegevens

Das Automotive Services B.V.
Rozenstraat 35
2011 LT  HAARLEM

Tel.:  +31 (0)88 088 3778
Fax:  +31 (0)88 088 3799

Openingstijden

Ons kantoor is op werkdagen in ieder geval tijdens reguliere kantooruren geopend en telefonisch bereikbaar. Op afspraak kunnen we u daar buiten eventueel ook van dienst zijn. Als u ons niet kunt bereiken kunt u een voicemail inspreken waarna wij u terug zullen bellen of u kunt ons berichten via onderstaand contactformulier danwel per e-mail. Voor een gratis BPM berekening met uitgebreide uitleg van onze dienstverlening kunt u het beste het formulier onderaan de pagina BPM indicatie gebruiken.

 

Wellicht ook interessant

Waarom uw auto laten importeren door Das Import?

Referenties Das Import - ervaringen van klanten

 

Contactformulier

 

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen / opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Auteur: Job Das
Een auto importeren in zes stappen: