Auto inruilen bij import uit Duitsland

Een auto importeren uit Duitsland en toch uw huidige auto inruilen in Nederland? Wij zijn u graag van dienst met de inruil van uw auto wanneer u een auto importeert via ons. Wanneer u een auto in Duitsland koopt is inruil in de regel niet mogelijk. Das Import maakt dit toch mogelijk met haar inruil service.

Inruil 

Voor een snelle verkoop van uw inruilauto hebben wij een auto verkoop service opgezet. Wij hebben een breed (internationaal) netwerk van geregistreerde handelaren die op uw auto kunnen bieden waardoor u de maximale handelsprijs krijgt. 

Met het aanbieden van deze dienst treedt Das Automotive Services B.V. op als automakelaar of autobemiddelaar (autobemiddeling). Wij handelen niet voor eigen rekening en risico in auto's. Wij verkopen zelf dus geen auto's en ruilen daarom formeel ook geen auto's in. Voor klanten die van onze auto import service gebruik willen maken en hun huidige auto nog moeten verkopen kunnen wij puur als extra service dus wel als autobemiddelaar of automakelaar optreden voor de verkoop van een in te ruilen auto.

Bieding opvragen

Als u wilt dat wij bemiddelen bij de verkoop van uw auto kunt u via onderstaande link vrijblijvend een bieding op vragen voor een in te ruilen auto. Om een zo hoog mogelijk bod te ontvangen dient u de staat en historie van uw in te ruilen auto zo volledig mogelijk op te geven. Dit zorgt er voor dat de bieder geen bedragen zal reserveren voor eventuele verassingen en u uiteindelijk de hoogst mogelijke opbrengst krijgt. 

 

VRAAG HIER EEN BIEDING OP VOOR UW INRUILAUTO

 

Echt inruil bod

Let op: sommige partijen die op internet auto's inkopen werken met geautomatiseerde koerslijsten. U krijgt dan een inkoopprijs voorgesteld die in de praktijk uiteindelijk bijna altijd fors naar beneden wordt bijgesteld. Internet forums staan hier vol van. Wanneer u bij ons de auto eerlijk omschrijft krijgt u een 100% gegarandeerd bod op basis van die gegevens. Geen verrassingen achteraf dus. Iets wat wij belangrijk vinden.

Consignatieverkoop

De opbrengst van de verkoop van uw auto aan een handelaar kan soms tegenvallen. Zeker in het hogere segment is het voor handelaren soms lastig om een auto snel te verkopen en is het kapitaalbeslag groter waardoor handelsbiedingen in dit segment relatief laag kunnen zijn. Het kan dan slimmer zijn om uw auto zelf te verkopen aan een eindgebruiker. Niet iedereen zit er echter op te wachten zelf een auto te koop te zetten vanwege de handling die dit met zich mee brengt en omdat het als particulier ook lastiger kan zijn een auto daadwerkelijk te verkopen. Om deze reden hebben wij hier een oplossing voor in vorm van onze consignatieverkoop service.

 

Wellicht ook interessant:

Taxatierapport Waardeindicatie

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.