Bieding opvragen voor uw inruilauto

Kenteken en kilometerstand

Om de waarde van uw auto zo goed mogelijk te bepalen ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over uw auto.

Kenteken

*

Kilometerstand

*

Uw gegevens

Auto importeren met inruil

Auto inruilen bij importeren uit Duitsland? Das Import ruilt uw huidige auto in en importeert uw volgende auto. Vul bovenstaand formulier in en zend minimaal vijf goede foto’s mee en dan zullen wij (vrijblijvend, zonder verkoopverplichting) de hoogste handelsbieding voor uw auto opvragen via een grote online autoveiling. Het grote (internationale) netwerk van geregistreerde handelaren zorgt voor de maximale handelsprijs. Zo kunnen wij uw auto snel en zonder gedoe verkopen. Door uw auto via ons op deze manier te verkopen kunt u zonder dubbele lasten snel uw nieuwe auto importeren uit Duitsland.

Waarom is dit inruil formulier zo uitgebreid?

Middels onderstaand formulier kunt u gratis een bieding opvragen voor uw inruilauto. Wij hebben er voor gekozen de staat van uw auto zo uitgebreid mogelijk vast te leggen zodat de biedingen geen voorbehouden voor eventueel niet aanwezige schades of gebreken zullen omvatten. Hierdoor krijgt u de hoogst mogelijke prijs voor uw inruil auto wat uiteindelijk in uw belang is uiteraard. 

Let op: sommige bedrijven die via het internet auto's opkopen werken met automatische koerslijst berekeningen voor het taxeren van een auto. U wordt dan een prijs voorgespiegeld die later bijna altijd fors naar beneden wordt bijgesteld. Wij werken niet op die manier. Doordat de omschrijving die wij van u vragen zo uitgebreid is, krijgt u een echt bod zonder bijstelling naar beneden in een later stadium. Dat is uiteraard op de voorwaarde dat het formulier volledig naar waarheid is ingevuld. 

Gegarandeerd bod

Indien het formulier volledig naar waarheid is ingevuld, is de bieding gegarandeerd voor in ieder geval 5 dagen. Na acceptatie van het bod zal de inleverdatum in overleg moeten worden afgestemd. In de regel is dit wel af te stemmen op de leverdatum van een eventueel te importeren auto. Dit kunt u kort sluiten met een van onze verkoopmedewerkers.

Landelijke ophaalservice

Indien u er voor kiest het bod te accepteren kunt u uw auto inleveren bij ons kantoor in Zaandam of u kunt voor €100,- excl. BTW gebruik maken van onze landelijke ophaalservice.

Voor meer informatie over de inruil van uw auto kunt u contact met ons opnemen.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.