Garantie import auto uit Duitsland

Wanneer u een auto wilt importeren uit Duitsland in een leeftijdscategorie waarin u geen recht meer heeft op Europees geldende fabrieksgarantie of wanneer deze nog slechts beperkt geldig is, kan Das Import u aanvullende garantie op uw in te voeren auto aanbieden. Wij kunnen garantie bieden op alle import auto's uit Duitsland tot 12 jaar oud en tot een maximale kilometerstand van 200.000. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als verlenging van de fabrieksgarantie wanneer de fabrieksgarantie op de importauto bijna afloopt of als garantie op zich wanneer de auto al wat ouder is.

Deze importauto garantie bieden wij aan in samenwerking met Autotrust en heeft als voordeel dat u uw importauto kunt laten onderhouden en repareren in het autobedrijf van uw keuze.  U bent hierdoor niet perse gebonden aan een officiële merkdealer en kunt daardoor gemakkelijker een autobedrijf bij u in de buurt vinden.

Dekkingsvormen

Er zijn verschillende dekkingsvormen voor onze importauto garantie mogelijk. De beschikbare dekkingsvormen voor uw specifieke te importeren auto worden echter bepaald door de leeftijd en kilometerstand van de auto op het moment van aanvang van de garantie. Voor alle garanties geldt dat u uw geïmporteerde auto kunt laten onderhouden en repareren bij een autobedrijf van uw keuze.

 

Garantie import auto uit Duitsland - Autotrust Standaard LR
Brochure (PDF)

Autotrust STANDAARD garantie voor uw te importeren auto

hobby zonder zorgen

De Autotrust STANDAARD garantie voor uw uit Duitsland ingevoerde auto dekt bijna alle elektronische en mechanische onderdelen van uw import auto en vergoedt de kosten voor onderdelen, klein materiaal en arbeid. Onderdelen uit de volgende groepen vallen onder de STANDAARD garantie voor uw te importeren auto: Motor, automatische transmissie, handgeschakelde transmissie, 4-wielaandrijving, aandrijving, behuizingen, olieafdichtingen en pakkingen.

voor auto’s tot 12 jaar oud en maximaal 200.000 km.

 

Garantie import auto uit Duitsland - Autotrust Extra LR
Brochure (PDF)

Autotrust EXTRA garantie voor uw te importeren auto

comfortabele zekerheid

De Autotrust EXTRA garantie voor uw uit Duitsland ingevoerde auto dekt bijna alle elektronische en mechanische onderdelen van uw import auto en vergoedt de kosten voor onderdelen, klein materiaal een arbeid. Onderdelen uit de volgende groepen vallen onder de EXTRA garantie voor uw te importeren auto: Motor, automatische transmissie, handgeschakelde transmissie en koppeling, 4-wielaandrijving, aandrijving, koelsystemen, remsystemen, stuurinrichting, elektrische systemen, brandstofsysteem, behuizingen, olieafdichtingen en pakkingen.

voor auto’s tot 10 jaar oud en maximaal 150.000 km.

Garantie import auto uit Duitsland - Autotrust Plus LR
Brochure (PDF)

Autotrust PLUS garantie voor uw te importeren auto

bijna alles wordt gedekt

De Autotrust PLUS garantie voor uw uit Duitsland ingevoerde auto dekt bijna alle elektronische en mechanische onderdelen van uw import auto en vergoedt de kosten voor onderdelen, klein materiaal en arbeid. Onderdelen uit de volgende groepen vallen onder de PLUS garantie voor uw te importeren auto: Motor, automatische transmissie, handgeschakelde transmissie en koppeling, 4-wielaandrijving, aandrijving, koelsystemen, remsystemen, stuurinrichting, elektrische systemen, alarmsystemen en startonderbrekers, brandstofsysteem, emissiesysteem, wielophanging, airconditioning, behuizingen, olieafdichtingen en pakkingen.

voor auto’s tot 8 jaar oud en maximaal 110.000 km.

Garantie import auto uit Duitsland - Autotrust Exclusief LR
Brochure (PDF)

Autotrust EXCLUSIEF garantie voor uw te importeren auto

de beste garantiedekking mogelijk

De Autotrust EXCLUSIEF garantie voor uw uit Duitsland ingevoerde auto is de meest uitgebreide garantie van Autotrust en dekt alle elektronische en mechanische onderdelen van uw import auto en vergoedt de kosten voor onderdelen, klein materiaal en arbeid.

voor auto’s tot 7 jaar oud en maximaal 100.000 km.

 

 

 

Algemene Voorwaarden van de Autotrust Standaard, Extra, Plus en Exclusief garanties (PDF)

 

Garantie voor exclusieve importautos uit DuitslandBrochure (PDF)

Autotrust Luxury & Performance garantie voor exclusieve import auto's

Voor garantie op de meest exclusieve import auto’s gelden, mede door de hogere reparatiekosten, andere voorwaarden. Daarom bieden wij voor bepaalde exclusievere importauto’s de Autotrust Luxury & Performance garantie aan. De auto’s die hier onder vallen zijn onder meer auto's van de merken Aston Martin, Bentley, Ferrari, Hummer, Jaguar, Lamborghini, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Range Rover en Rolls Royce en een beperkt aantal exclusieve Audi, BMW, Volkswagen en Volvo modellen. Indien u met zekerheid wilt weten of uw importauto hier onder valt kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard zullen we u in het offerte traject altijd informeren over de mogelijkheden en prijzen.

 

Algemene Voorwaarden van de Autotrust Luxury & Performance garantie (PDF)

 

Prijzen

Een offerte voor een autogarantie is altijd maatwerk. De garantie verschilt per auto en is onder meer afhankelijk van het merk / model, de uitvoering, de leeftijd, de motorinhoud en de kilometerstand. Daarnaast speelt de gewenste garantie dekking uiteraard een rol. Wilt u meer weten over de autogaranties of wilt u een garantie afsluiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aankoopkeuring voor garantie

Bij het afsluiten van de garantie voor uw import auto geldt over het algemeen een eigen risico van 1 maand tenzij u eerst een keuring laat uitvoeren in Nederland. Wij kunnen echter bij de aanschaf van uw te importeren auto in Duitsland een onafhankelijke aankoopkeuring voor u laten uitvoeren. Deze keuring geeft u meer zekerheid over de staat van uw auto tijdens de aankoop maar kunnen wij ook als keuring voor uw garantie accepteren waardoor u geen eigen risico heeft op de garantie.

Disclaimer garantie
Das Automotive Services B.V. (tevens handelend onder de naam Das Import) biedt voornoemde garanties aan als officieel partner van Autotrust. Autotrust is een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van garantieverzekeringen. Indien u besluit gebruik te maken van één van onze aanbiedingen zullen wij voor u een garantie afsluiten bij Autotrust. Na afsluiting ontvangt u binnen 7 werkdagen het garantiebewijs met alle voorwaarden daarop. U gaat hiertoe een overeenkomst aan met Autotrust. Das Import levert geen garanties en is hier verder geen partij in. Iedere aansprakelijkheid van Das Import is uitgesloten.

Wellicht ook interessant:

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar