Garantie import auto uit Duitsland

Wanneer u een auto wilt importeren uit Duitsland in een leeftijdscategorie waarin u geen recht meer heeft op Europees geldende fabrieksgarantie of wanneer deze nog slechts beperkt geldig is, kan Das Import u aanvullende garantie op uw in te voeren auto aanbieden. Wij kunnen de Real Garant Elite garantie bieden op import auto's uit Duitsland tot 8 jaar oud en tot een maximale kilometerstand van 120.000. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als verlenging van de fabrieksgarantie wanneer de fabrieksgarantie op de importauto bijna afloopt of als garantie op zich wanneer de auto al wat ouder is.

Deze importauto garantie bieden wij aan in samenwerking met Real Garant en heeft als voordeel dat u uw importauto kunt laten onderhouden en repareren in het autobedrijf van uw keuze. U bent hierdoor niet perse gebonden aan een officiële merkdealer en kunt daardoor gemakkelijker een autobedrijf bij u in de buurt vinden.

Een aantal voordelen van Real Garant Elite garantie:

  • Geen eigen risico per garantieclaim
  • Europese dekking
  • Geen eigen bijdrage bij garantiereparatie
  • U kiest de plaats van reparatie
  • Snel en eenvoudige afhandeling van eventuele garantiekwesties.

Om gebruik te maken van deze garantie mogelijkheid dient Das Import (Das Automotive) de auto aan te schaffen in Duitsland en aan u door te verkopen. Wij doen dit in beginsel alleen bij auto’s die worden aangeboden door erkende merkdealers in Duitsland of in bepaalde gevallen bij gerenommeerde handelaren.

Prijzen voor garantie op uw te importeren auto

Een offerte voor een autogarantie is altijd maatwerk. De garantie verschilt per auto en is onder meer afhankelijk van het merk / model, de uitvoering, de leeftijd, de motorinhoud en de kilometerstand. Wilt u meer weten over de autogaranties of wilt u een garantie afsluiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aankoopkeuring voor garantie op uw importauto

De Real Garant garantie voor uw import auto heeft bepaalde garantie voorwaarden (die wij u graag verstrekken). Onderdeel van deze voorwaarden is dat de garantie niet geldt voor gebreken die al aanwezig zijn ten tijde van de verkoop van de auto of op bepaalde slijtage onderdelen. Dit kan in sommige gevallen een risico zijn. Wij kunnen echter bij de aanschaf van uw te importeren auto in Duitsland een onafhankelijke aankoopkeuring voor u laten uitvoeren. Deze keuring verkleint de kans op onaangename verrassingen of discussies aanzienlijk en geeft u meer zekerheid over de staat van uw auto. Wij adviseren een dergelijke keuring te allen tijde en in bepaalde gevallen zullen wij de afname van deze aankoopkeuring zelfs verplicht stellen.

Disclaimer garantie 
Das Automotive Services B.V. (tevens handelend onder de naam Das Import) biedt voornoemde garanties aan als officieel partner van Real Garant. Real Garant is een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van garantieverzekeringen. Indien u besluit gebruik te maken van één van onze aanbiedingen zullen wij voor u een garantie afsluiten bij Real Garant. U gaat hiertoe een overeenkomst aan met Real Garant en zij zullen u alle voorwaarden toesturen. U ontvangt het garantiebewijs van Real Garant zodra de auto op Nederlands kenteken staat. Das Import levert geen garanties en is hier verder geen partij in. Iedere aansprakelijkheid van Das Import is uitgesloten.

Wellicht ook interessant:

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar