Garantie import auto uit Duitsland

Alle auto's op onze website zijn van officiële merkdealers en het grootste gedeelte daarvan heeft een Europees geldende (fabrieks)garantie. Wanneer u echter een auto wilt importeren uit Duitsland in een (leeftijds)categorie waarin u geen recht meer heeft op Europees geldende fabrieksgarantie (of wanneer deze nog maar kort geldig is) en/of een aanvullende merkdealergarantie niet van toepassing is, kan Das Import u aanvullende garantie op uw in te voeren auto aanbieden. Wij kunnen de Real Garant Elite garantie bieden op import auto's uit Duitsland tot 8 jaar oud en tot een maximale kilometerstand van 120.000. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als verlenging van de fabrieksgarantie wanneer de fabrieksgarantie op de importauto bijna afloopt of als garantie op zich wanneer de auto al wat ouder is. Onze medewerkers kunnen u informeren over welke garanties er gelden bij een specifieke auto en of een aanvullende garantie zinvol is. Aarzel daartoe niet contact met ons op te nemen. 

Deze aanvullende importauto garantie bieden wij aan in samenwerking met Real Garant en heeft als voordeel dat u uw importauto kunt laten onderhouden en repareren in het autobedrijf van uw keuze. U bent hierdoor niet perse gebonden aan een officiële merkdealer en kunt daardoor gemakkelijker een autobedrijf bij u in de buurt vinden.

Een aantal voordelen van Real Garant Elite garantie:

  • Geen eigen risico per garantieclaim
  • Europese dekking
  • Geen eigen bijdrage bij garantiereparatie
  • U kiest de plaats van reparatie
  • Snel en eenvoudige afhandeling van eventuele garantiekwesties.

Om gebruik te maken van deze garantie mogelijkheid dient Das Import (Das Automotive) de auto aan te schaffen in Duitsland en aan u door te verkopen. Wij doen dit in beginsel alleen bij auto’s die worden aangeboden door erkende merkdealers in Duitsland of in bepaalde gevallen bij gerenommeerde handelaren.

Prijzen voor garantie op uw te importeren auto

Een offerte voor een autogarantie is altijd maatwerk. De garantie verschilt per auto en is onder meer afhankelijk van het merk / model, de uitvoering, de leeftijd, de motorinhoud en de kilometerstand. Wilt u meer weten over de autogaranties of wilt u een garantie afsluiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aankoopkeuring voor garantie op uw importauto

De Real Garant garantie voor uw import auto heeft bepaalde garantie voorwaarden (die wij u graag verstrekken). Onderdeel van deze voorwaarden is dat de garantie niet geldt voor gebreken die al aanwezig zijn ten tijde van de verkoop van de auto of op bepaalde slijtage onderdelen. Dit kan in sommige gevallen een risico zijn. Wij kunnen echter bij de aanschaf van uw te importeren auto in Duitsland een onafhankelijke aankoopkeuring voor u laten uitvoeren. Deze keuring verkleint de kans op onaangename verrassingen of discussies aanzienlijk en geeft u meer zekerheid over de staat van uw auto. Wij adviseren een dergelijke keuring te allen tijde en in bepaalde gevallen zullen wij de afname van deze aankoopkeuring zelfs verplicht stellen.

Disclaimer garantie 
Das Automotive Services B.V. (tevens handelend onder de naam Das Import) biedt voornoemde garanties aan als officieel partner van Real Garant. Real Garant is een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van garantieverzekeringen. Indien u besluit gebruik te maken van één van onze aanbiedingen zullen wij voor u een garantie afsluiten bij Real Garant. U gaat hiertoe een overeenkomst aan met Real Garant en zij zullen u alle voorwaarden toesturen. U ontvangt het garantiebewijs van Real Garant zodra de auto op Nederlands kenteken staat. Das Import levert geen garanties en is hier verder geen partij in. Iedere aansprakelijkheid van Das Import is uitgesloten.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.