Auto import service - onze import pakketten

Wij bieden onze auto import service aan in onderstaande pakketten. Ruim 20 jaar importeren wij al erkende merkdealer occasions uit Duitsland voor onze klanten. Op basis van deze jarenlange ervaring hebben wij voor onze klanten een aantal overzichtelijke import pakketten samengesteld. Zo ziet u gemakkelijk welk import pakket het beste aansluit bij uw wensen. Wij hebben onze auto import service opgesplitst in drie import pakketten; het Basis import pakket, het Premium import pakket en het Premium + import pakket.

Basis
Import pakket
€624,99
Meest geschikt als u ervoor kiest de auto zelf te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Kies BASIS wanneer u uitsluitend ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland. Lees meer
Meest gekozen
Premium
Import pakket
€1.665,59
€1.649,99
Kies PREMIUM als u volledig ontzorgd wilt worden. Onze adviseurs regelen het volledige importproces, inclusief contact met de verkoper, koopovereenkomst, verzekerd transport, 15 punten aankomstcheck en Nederlandse registratie. Lees meer
Meeste korting
Premium +
Import pakket
€1.931,79
€1.849,99
Kies PREMIUM + als uitsluitend het beste goed genoeg is voor u. Hiermee ontvangt dat beetje extra met versneld transport en een uitgebreidere 30 punten aankomstcheck. Lees meer

Overige optionele diensten:

 

Het Basis import pakket


Het Basis import pakket is, zoals de naam al doet vermoeden, ons meest basale import pakket. Dit pakket neemt u af wanneer u ervoor kiest om de auto zelf aan te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Wanneer u bijvoorbeeld een auto wilt aankopen bij een particuliere verkoper in Duitsland (iets wat wij afraden vanwege de risico's), dan kunt u enkel gebruik maken van ons Basis pakket. Onze Premium en Premium + import pakketten kunt u voor particulier aangeboden auto's niet afnemen omdat wij geen afwikkeling met een particuliere verkoper willen doen. Het Basis import pakket gebruikt u dus wanneer u alleen ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland van uw in Duitsland aangekochte auto en de rest zelf wilt regelen.

LET OP: bij de keuze voor het Basis import pakket moet u er rekening mee houden dat u zelf nog additionele kosten zal moeten maken. Denk aan kosten voor een tijdelijk 5-daags kenteken voor het overrijden van de auto, brandstofkosten, vervoer voor de heenreis en natuurlijk ook een hoop tijd. Daarnaast dient u formeel bij het zelf overrijden van een auto op buitenlands kenteken ook eerst een "vrijstelling voor BPM en motorrijtuigenbelasting bij kortstondig gebruik" aan te vragen en is uw voertuig nog niet allrisk te verzekeren zonder Nederlands kenteken.

Het Premium import pakket


Wanneer u volledig ontzorgd wilt worden van A tot Z kiest u voor het Premium import pakket. Dit is waar onze kracht ligt en is dan ook het meest gekozen import pakket. Onze importadviseurs nemen u met de keuze voor dit pakket al het werk uit handen. Zij nemen contact op met de verkopende partij in Duitsland, zullen de status, historie en alle gegevens van de auto opvragen en nalopen en faciliteren het volledige aankooptraject. Hierna krijgt u een definitieve offerte. Hierin staat alles beschreven wat is besproken met de verkopende partij, inclusief de berekening van de rest-BPM (indien van toepassing). Op basis van de totale prijs die wij communiceren in onze definitieve offerte kunt u bepalen om over te gaan tot de koop van de auto. Gaat u akkoord met de definitieve offerte, dan zullen wij de verkopende partij vragen een koopovereenkomst op te stellen. Na ondertekening van de koopovereenkomst en betaling van de auto kunnen wij het importproces starten. De verkopende partij dient aan te geven per wanneer uw auto klaar staat voor transport. Vanaf deze datum zal ons allrisk verzekerd transport (per oplegger dus uw auto wordt niet individueel over de weg over gereden) worden ingepland en zal uw auto uiterlijk binnen tien werkdagen bij ons worden afgeleverd in Zaandam. Wanneer de auto aankomt zullen wij een 15 punten aankomstcheck uitvoeren en vervolgens het registratie proces bij de RDW en de Belastingdienst starten. 

Het Premium + import pakket


Het Premium + pakket is het pakket waarbij u geniet van net dat beetje extra. De extra diensten die u ontvangt bij het kiezen van het Premium + import pakket bovenop het reguliere Premium pakket zijn: versneld transport en een 30 punten aankomstcheck. Bij het kiezen van het Premium+ importpakket profiteert u dus ten eerste van sneller transport met een kortere doorlooptijd. Vanaf het moment dat de auto klaar staat voor transport, zal ons allrisk verzekerd transport (per oplegger dus uw auto wordt niet individueel over de weg over gereden) worden ingepland en zal uw auto uiterlijk binnen vijf (in plaats van tien) werkdagen bij ons worden afgeleverd in Zaandam. Wanneer de auto bij ons aankomt zullen wij een 30 punten aankomstcheck uitvoeren (in plaats van 15) en vervolgens het registratie proces bij de RDW en de Belastingdienst starten. 

Hulp nodig bij uw keuze?


Wilt u gebruik maken van onze auto import service maar bent u onzeker over welk import pakket u moet kiezen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze importadviseurs, zij helpen u graag op weg. Ook voor andere vragen aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Auto importeren uit België

Ook voor het importeren van een auto uit België kunnen wij u van dienst zijn met onze auto import dienstverlening. Wij kunnen voor de import van een auto uit België grotendeels dezelfde prijzen en voorwaarden hanteren als de op deze pagina getoonde import pakketten voor Duitsland. Omdat de Belgische markt echter een net iets andere markt is dan de Duitse markt waar wij voornamelijk in actief zijn, vragen wij u altijd eerst even overleg te plegen met één van onze import adviseurs.

Start direct de zoektocht naar uw droomauto 


Heeft u nog niet concreet een specifieke auto op het oog? Gebruik dan onze zoekmodule om gemakkelijk en snel uw droomauto te vinden. Doorzoek 191.034 Duitse merkdealer occasions uit Duitsland. Start hieronder uw zoektocht.

 

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.