Auto importeren

Het importeren van een jong gebruikte auto uit Duitsland (of indien wenselijk ook een auto importeren uit België) kan een interessante besparing opleveren. Daarnaast zijn auto's in Duitsland vaak vollediger uitgerust en is het aanbod vele malen groter dan in Nederland waardoor u sneller vindt wat u zoekt.

Waar te beginnen bij het invoeren van een auto

De rompslomp en het niet weten waar te beginnen kunnen echter een barrière vormen om hier slim gebruik van te maken. Daarom heeft Das Import zich ten doel gesteld het importeren van een auto zo veel mogelijk voor u te versimpelen. De dienst die wij bieden richt zich er op u het gehele of gedeeltelijke auto import traject uit handen te nemen.

Auto zoeken

Het importeren van een auto begint in de regel met het zoeken naar een geschikte auto die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen. Deze zoektocht begint doorgaans online. Op onze pagina Duitse autosites vindt u een overzicht van de belangrijkste websites om u hiermee op weg te helpen.

Let u bij de aanschaf van een tweedehands auto in Duitsland goed op de leeftijd en de kilometerstand. Dit kan bij het importeren van de desbetreffende auto namelijk implicaties hebben voor de te betalen BPM en/of de BTW. Meer hierover leest u op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

191.034 importauto's inclusief BPM en importkosten

Zoekt u een jonggebruikte auto van een officiële Duitse merkdealer? Dan kan onze zoekmodule uitkomst bieden. Wij hebben hierin importauto's van 2012 en jonger voor u in kaart gebracht waarbij de weergegeven prijzen inclusief BPM en importkosten zijn. Voor meer informatie over kosten bij import kunt u onze pagina Totale kosten importkosten uit Duitsland raadplegen. 

Maak hieronder uw selectie:

 

Stappenplan auto importeren

Om u in iedere fase van uw overweging een auto te importeren van informatie te voorzien hebben wij een uitgebreid stappenplan voor het invoeren van een auto voor u uiteengezet op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. U vindt hier onder meer informatie over het kopen van een auto in Duitsland, autotransport,  het invoeren van een auto bij de RDW en informatie over de Douane bij import.

Voorkom dat u te veel BPM afdraagt

Door slim gebruik te maken van ondoorzichtige regelgeving (welke continu aan verandering onderhevig is) en per geval verschillende toegestane manieren om BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u fors besparen op de af te dragen BPM. Wanneer u uw importauto door Das Import laat invoeren houden wij in de BPM aangifte rekening met toepassing van het voordeligste BPM-regime. Onze auto import service verdient zich hierdoor negen van de tien keer meer dan terug alleen al in de BPM berekenen.

Auto import service

De kracht van onze onafhankelijke auto import service ligt in onze jarenlange ervaring met het invoeren van auto’s. Een auto kopen in Duitsland en deze naar Nederland importeren is een bewerkelijk proces waar veel dingen mis kunnen gaan.

Wij importeren reeds sinds 2003 auto’s en hebben inmiddels honderden importauto’s ingevoerd van alle grote merken en modellen uit de meeste EU landen maar hoofdzakelijk uit Duitsland. Hierdoor kennen wij het proces in al haar facetten en weten wij waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen.

Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw geïmporteerde auto op Nederlands kenteken. Wij zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen. Wij houden voor u inzichtelijk wat er betaald dient te worden en waarvoor, u bepaalt zelf in welke mate wij u ondersteunen en altijd tegen de scherpste tarieven in de markt.

Basis
Import pakket
€624,99
Meest geschikt als u ervoor kiest de auto zelf te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Kies BASIS wanneer u uitsluitend ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland. Lees meer
Meest gekozen
Premium
Import pakket
€1.665,59
€1.649,99
Kies PREMIUM als u volledig ontzorgd wilt worden. Onze adviseurs regelen het volledige importproces, inclusief contact met de verkoper, koopovereenkomst, verzekerd transport, 15 punten aankomstcheck en Nederlandse registratie. Lees meer
Meeste korting
Premium +
Import pakket
€1.931,79
€1.849,99
Kies PREMIUM + als uitsluitend het beste goed genoeg is voor u. Hiermee ontvangt dat beetje extra met versneld transport en een uitgebreidere 30 punten aankomstcheck. Lees meer

Direct online een BPM indicatie

Heeft u een auto gevonden op het internet? Voer hieronder de weblink van de advertentie in voor een online BPM indicatie en overzicht van de te verwachten importkosten.

Vul weblink advertentie in
Geen URL? Klik hier: BPM calculator

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.