Autotransport Duitsland

Nadat u uw te importeren auto heeft aangeschaft dient u deze van Duitsland naar Nederland te transporteren. U kunt er voor kiezen een autotransport vanuit Duitsland per oplegger hiervoor inzetten of u kunt de auto zelf over rijden met een tijdelijk kenteken. Voor beide varianten hebben wij hier op aansluitende dienstverlening.

Verzekerd autotransport Duitsland

Indien u uw in te voeren auto met een autotransport vanuit Duitsland naar Nederland wilt laten vervoeren kunt u gebruik maken van onze dienst transport welke onderdeel uit maakt van onze Premium en Premium + auto import service pakketten. Wij zullen dit dan volledig voor u faciliteren.

Uw auto wordt per verzekerd transport op een oplegger voor u naar Nederland getransporteerd vanuit Duitsland. Met deze dienst nemen wij u tevens de aankoop en een eventuele onderhandeling voor u uit handen. Wij rekenen hiervoor één vast bedrag voor geheel Duitsland inclusief het verzekerde autotransport.

We zullen daartoe al het benodigde Duitse dealer contact voor u voeren, een check doen op de voertuighistorie en de aanwezigheid van alle benodigde auto import documenten zoals: Kenzeichen Teil I + II, Übereinstimmungsbescheinigung / Certificaat van Overeenkomst, onderhoudsboekje, etc., het koopcontract controleren, de aankooponderhandeling doen (indien wenselijk, wij berekenen u hiervoor 15% van de gerealiseerde onderhandelingskorting) en indien wenselijk de betaling aan de Duitse dealer verzorgen (optioneel, zonder meerprijs). Indien u de te importeren auto zakelijk wilt gaan rijden kan Das Import de auto intracommunautair verwerven en na invoer aan u leveren als BTW auto zonder dat u zich hiervoor in de fiscale materie hieromtrent hoeft te verdiepen. Wij doen dit dagelijks en hebben onze “Verklaring omtrent de hoedanigheid van belastingplichtige” klaar liggen om dit snel en efficiënt voor u uit handen te nemen.

Met name het comfort en de zekerheid van professionele afhandeling van het gehele aankoopproces is iets waar veel van onze klanten belang aan hechten. Daarnaast wordt er natuurlijk niet met de auto gereden als deze met een autotransporter naar Nederland wordt vervoerd. Doordat de RDW vanwege het grote aantal auto's dat wij dagelijks invoeren bij ons op locatie invoert, hoeven wij ook voor het vervolgtraject (het invoeren van de auto) niet met de auto's van onze klanten te rijden.

Autotransport Duitsland

Meer informatie over autotransport vanuit Duitsland vindt u op de pagina: transport

Zelf overrijden importauto vanuit Duitsland

Indien u uw uit Duitsland (of ieder ander EU-land) te importeren auto zelf naar Nederland wilt over rijden kunnen wij een tijdelijk 5-daags kenteken met WA-verzekering (groene kaart) voor u verzorgen. U kunt hiermee uw aangekochte en in te voeren auto uit Duitsland (of ieder ander EU-land) zelf terugrijden binnen de geldigheidstermijn van het kenteken. U kunt met deze tijdelijke kentekens verzekerd door de gehele Europese Unie rijden met de importauto. Wij rekenen hier €200,- excl. BTW voor. Daarnaast worden er bezorgkosten gerekend (€39,- exc. BTW voor alle locaties in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuidelijke eilanden). 

Meer informatie over het zelf transporteren van uw importauto vindt u op de pagina: tijdelijk kenteken Duitsland.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.