Haal- of brengservice auto - uw importauto bij u thuis afgeleverd

Vanwege onze ambitie een grotere markt dan uitsluitend de lokale markt te bedienen, zijn wij gaan nadenken hoe wij ook buiten onze regio klanten goed van dienst kunnen zijn. Vanuit deze gedachte hebben wij in samenwerking met de chauffeursdienst van ons zusterbedrijf, Das privéchauffeurs, een zeer toegankelijke dienst in de vorm van een haal- of brengservice voor uw importauto ontwikkeld.

Landelijke dekking, één vast laag tarief

We bieden deze unieke service aan voor één vast, laag tarief van €125,- voor geheel Nederland * (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Indien u gebruik maakt van de Premium of Premium + variant van onze auto import service pakketten kunnen wij uw auto door één van onze ervaren chauffeurs bij u thuis laten afleveren nadat wij uw importauto op Nederlands kenteken hebben gezet. Wij rekenen hiervoor, naast de kosten voor onze overige dienstverlening, eenmalig €125,- *.

Indien u uw te importeren auto al in Nederland heeft staan danwel zelf zorgdraagt voor het vervoer naar Nederland en uitsluitend gebruik wenst te maken van ons Basis import pakket, kunnen wij eveneens de te importeren auto bij u ophalen of afleveren naar wens. Wij rekenen hiervoor, naast de kosten voor onze overige dienstverlening, €150,- * per rit (ophalen of brengen). U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen om dit af te stemmen.

Zelf ophalen of afleveren importauto

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw importauto nadat wij deze hebben ingevoerd gewoon bij ons op te halen in plaats van gebruik te maken van onze afleverservice. Als u zelf een auto heeft gekocht in Duitsland en deze al in Nederland heeft staan kunt u de auto ook bij ons afleveren waarna wij hem voor u kunnen invoeren. Ons kantoor is gevestigd in Zaandam, onder de rook van AmsterdamUw auto staat tijdens het importproces in een zwaar beveiligde autoshowroom met onder meer gepantserde overheaddeuren, antirampalen, camerabewaking met meldkamer, alarmsysteem en een veiligheidshek.

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW, indien uw auto onvoldoende brandstof bevat zal er in overleg brandstof doorbelast worden

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.