Haal- of brengservice auto - uw importauto bij u thuis afgeleverd

Vanwege onze ambitie een grotere markt dan uitsluitend de lokale markt te bedienen, zijn wij gaan nadenken hoe wij ook buiten onze regio klanten goed van dienst kunnen zijn. Vanuit deze gedachte hebben wij in samenwerking met de chauffeursdienst van ons zusterbedrijf, Das privéchauffeurs, een zeer toegankelijke dienst in de vorm van een haal- of brengservice voor uw importauto ontwikkeld.

Landelijke dekking, één vast laag tarief

We bieden deze unieke service aan voor één vast, laag tarief van €100,- voor geheel Nederland * (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Chauffeursdienst - Das privéchauffeurs

Indien u gebruik maakt van onze dienst Auto invoeren RDW / Douane in combinatie met onze dienst Transport en aankoopafwikkeling kunnen wij nadat wij uw importauto op Nederlands kenteken hebben gezet de auto door één van onze ervaren chauffeurs bij u thuis laten afleveren. Wij rekenen hiervoor, naast de kosten voor onze overige dienstverlening, eenmalig €100,- *.

Indien u uw te importeren auto al in Nederland heeft staan danwel zelf zorgdraagt voor het vervoer naar Nederland en uitsluitend gebruik wenst te maken van onze dienst Auto invoeren RDW / Douane, kunnen wij eveneens de te importeren auto bij u ophalen of afleveren naar wens. Wij rekenen hiervoor, naast de kosten voor onze overige dienstverlening, €100,- * per rit (ophalen of brengen).

Zelf ophalen of afleveren importauto

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw importauto na invoer en aflevering op Nederlands kenteken zelf op te halen, danwel de auto bij ons af te leveren waarna wij hem voor u kunnen laten invoeren. Ons kantoor is gevestigd in Zaandam, onder de rook van AmsterdamUw auto staat tijdens het importproces in een zwaar beveiligde autoshowroom met onder meer gepantserde overheaddeuren, antirampalen, camerabewaking met meldkamer, alarmsysteem en een veiligheidshek.

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW, indien uw auto onvoldoende brandstof bevat zal er in overleg brandstof doorbelast worden

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar