Doorzoek 240.411 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Haal- of brengservice auto - uw importauto bij u thuis afgeleverd

Vanwege onze ambitie een grotere markt dan uitsluitend de lokale markt te bedienen, zijn wij gaan nadenken hoe wij ook buiten onze regio klanten goed van dienst kunnen zijn. Vanuit deze gedachte hebben wij in samenwerking met de chauffeursdienst van ons zusterbedrijf, Das privéchauffeurs, een zeer toegankelijke dienst in de vorm van een haal- of brengservice voor uw importauto ontwikkeld.

Landelijke dekking, één vast laag tarief

We bieden deze unieke service aan voor één vast, laag tarief van €100,- voor geheel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Chauffeursdienst - Das privéchauffeurs

Indien u gebruik maakt van onze dienst Auto invoeren RDW / Douane in combinatie met onze dienst Transport en aankoopafwikkeling kunnen wij nadat wij uw importauto op Nederlands kenteken hebben gezet de auto door één van onze ervaren chauffeurs bij u thuis laten afleveren. Wij rekenen hiervoor, naast de kosten voor onze overige dienstverlening, eenmalig €100,-.

Indien u uw te importeren auto al in Nederland heeft staan danwel zelf zorgdraagt voor het vervoer naar Nederland en uitsluitend gebruik wenst te maken van onze dienst Auto invoeren RDW / Douane, kunnen wij eveneens de te importeren auto bij u ophalen of afleveren naar wens. Wij rekenen hiervoor, naast de kosten voor onze overige dienstverlening, €100,- per rit (ophalen of brengen).

Zelf ophalen of afleveren importauto

Vanuit dezelfde gedachte onze dienstverlening toegankelijker te maken voor onze klanten hebben wij er voor gekozen ons kantoor te vestigen op letterlijk 200 meter van het Centraal Station van Haarlem. U kunt ons daardoor eveneens goed met het openbaar vervoer bereiken om uw importauto na invoer en aflevering op Nederlands kenteken op te halen, danwel de auto bij ons af te leveren waarna wij hem voor u kunnen laten invoeren.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Auteur: Job Das
Een auto importeren in zes stappen: