Kosten auto invoeren uit Duitsland

Bij het invoeren van een auto spelen de kosten een belangrijke rol. Enerzijds vanwege de besparing die u kunt realiseren en anderzijds omdat u in de oriënterende fase waarschijnlijk alle kosten helder op een rij zult willen hebben. Om een maximale besparing te realiseren is het natuurlijk ook zaak de kosten voor het invoeren van de auto laag te houden.

Of u nu in de oriënterende fase zit of direct een auto wilt laten invoeren, wij helpen u hier graag mee op weg.

Totale kosten

Wanneer u nog aan het oriënteren bent op het importeren van een auto is het goed om een beeld te ontwikkelen bij de totale kosten die u kunt verwachten wanneer u een auto gaat invoeren uit Duitsland. Om u hier een zo volledig beeld bij te geven hebben wij dit uitgebreid voor u uiteengezet op de pagina Totale kosten.

Auto import service

Een auto kopen in Duitsland en deze invoeren kan aardig wat rompslomp met zich meebrengen. Met name het vele uitzoekwerk en niet weten waar de valkuilen liggen kunnen een belangrijke overweging zijn het importeren van een auto uit te besteden. Hierdoor weet u vooraf exact waar u op het gebied van kosten aan toe bent en heeft u nergens meer omkijken naar. In veel gevallen is het nog goedkoper ook om bepaalde zaken m.b.t. het invoeren van een auto uit te besteden dan wanneer u het zelf zou doen. Lees meer hierover op onze pagina kosten auto import service.

Financiering

Het invoeren van een auto en deze laten financieren kan in de praktijk lastig zijn. Veel partijen die autofinancieringen aanbieden mogen door interne regelgeving namelijk alleen zaken doen met Nederlandse autobedrijven of kunnen alleen auto's met een Nederlands kentekenbewijs als onderpand financieren. Doordat wij als autobedrijf worden aangemerkt en nauwe contacten hebben met financieringsmaatschappijen kunnen wij een oplossing bieden voor dit probleem. Wilt u een auto invoeren en deze in een financial lease constructie gaan rijden? Lees dan verder op onze pagina autofinanciering.

Besparing

In een oriënterende fase wilt u allereerst waarschijnlijk alle kosten die u moet verwachten bij het importeren van een auto in kaart brengen. Dit geeft u echter niet altijd direct een concreet beeld bij de eventuele besparingen die er te realiseren zijn bij het invoeren van een auto uit Duitsland. Om u hier een beeld bij te laten vormen hebben wij op onze pagina rekenvoorbeeld besparing een aantal indicatieve berekeningen van gerealiseerde besparingen voor u uiteengezet.

Fiscale aspecten

Bij het invoeren van een auto kunnen ook fiscale aspecten een rol spelen.

BTW

Wanneer u een in te voeren auto zakelijk wilt gaan rijden speelt de BTW een rol. Maar ook als particulier dient u zich te laten informeren over de BTW. Bij het invoeren van een zeer jong gebruikte auto kan dit namelijk grote implicaties hebben. Meer hierover leest u op onder Auto importeren BTW.

Bijtelling

Hoewel de bijtelling voor een ingevoerde auto niet anders is dan die voor een Nederlandse auto merken wij dat hier toch veel vragen over bestaan. Onder Bijtelling import auto leest u meer over het invoeren van een auto en de bijtelling.

Vaste totaalprijs

Heeft u na het lezen van alle voornoemde informatie behoefte aan een concrete vrijblijvende indicatie van alle kosten voor het invoeren van een specifieke in Duitsland geadverteerde auto? Of wilt u een offerte ontvangen om het importeren van uw droomauto in gang te zetten? Stuur ons dan een weblink van de desbetreffende auto die u mogelijkerwijs wilt invoeren en dan zullen wij u GRATIS en VRIJBLIJVEND een prijsopgaaf doen inclusief alle te verwachten kosten voor het importeren de auto.

Vrijblijvende offerte?

Heeft u een auto gevonden op internet? Stuur ons de weblink en wij sturen u vrijblijvend een indicatie van de totale kosten.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf.

Wellicht ook interessant:

BPM berekenen

Auto kopen België

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.