Occasion Lease: voordelig een tweedehands auto leasen

Bent u op zoek naar een voordelige manier om een tweedehands auto te leasen? Dan is occasion lease de perfecte oplossing voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij Das Import bieden we een breed scala aan opties voor het leasen van een occasion auto uit Duitsland. Of u nu als ondernemer een zakelijke auto nodig hebt of als particulier wilt genieten van de voordelen van een leaseauto, occasion lease is de ideale keuze.

Wat is occasion lease?

Occasion lease is een leasevorm waarbij u een gebruikte auto least. In plaats van een nieuwe auto te leasen, kan u kiezen voor een gebruikte auto die nog in uitstekende staat is. Het grote voordeel is dat de maandelijkse kosten vaak lager zijn dan bij het leasen van een nieuwe auto. Daarnaast profiteert u van de voordelen van leasen, zoals vaste maandlasten en geen gedoe met onderhoud en verzekeringen.

Voordelen van occasion leasen

Het leasen van een tweedehands auto biedt verschillende voordelen. Een tweedehands auto heeft vaak een lagere aanschafwaarde dan een nieuwe auto, waardoor de maandelijkse leasekosten lager zijn. Dit kan een aanzienlijk financieel voordeel zijn.

Ook heeft u met occasion een ruime keuze aan modellen en merken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinsauto of een luxe sedan, er is altijd wel een occasion in ons aanbod die past bij uw wensen en behoeften.

Direct rijden

Een groot voordeel van occasion leasen is dat u meteen kunt rijden. De auto is al beschikbaar en hoeft niet besteld te worden zoals bij het leasen van een nieuwe auto. U kunt dus snel de weg op met uw nieuwe occasion. Bij een tweedehands auto leasen hoeft u zich ook geen zorgen te maken over onderhoudskosten en verzekeringen. Deze zaken zijn vaak inbegrepen in het leasecontract, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw auto.

Dit is een interessante optie voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers die op zoek zijn naar een voordelige manier om een auto te leasen. Het biedt de mogelijkheid om een tweedehands auto te leasen tegen gunstige voorwaarden en tarieven.

Leasen van een tweedehands auto

Occasion lease verwijst naar het leasen van een gebruikte auto in plaats van een nieuwe. Het concept is vergelijkbaar met traditionele auto lease, waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de auto. Het verschil zit hem in het feit dat u bij occasion kiest voor een tweedehands auto in plaats van een gloednieuw exemplaar.

Daarnaast biedt tweedehands auto lease ook de mogelijkheid om te genieten van een breder scala aan luxe en premium automerken, die anders misschien niet binnen het budget zouden vallen. Het is een flexibele en betaalbare manier om in een luxe auto te rijden. Ontdek vandaag nog de voordelen van leasen en vind de perfecte tweedehands auto die bij u past.

Zakelijke occasion lease

Voor zakelijke gebruikers biedt occasion lease interessante mogelijkheden. Het private leasen, financial lease of zakelijk leasen van een occasion kan kosteneffectief zijn, vooral voor startende ondernemers of bedrijven met een beperkt budget. U kan profiteren van lagere maandelijkse leasekosten en tegelijkertijd genieten van de voordelen van het leasen van een auto, zoals fiscale aftrekbaarheid en het behoud van liquide middelen. Voor jonge Duitse occasions bieden wij ook full operational lease aan in combinatie met het importeren van een auto uit Duitsland. 

Bovendien kan leasen flexibiliteit bieden in termen van contractduur en kilometerbundels. U kan een leaseovereenkomst afstemmen op de specifieke behoeften van uw bedrijf en zo de kosten en voorwaarden optimaliseren.

Particuliere occasion lease

Ook voor particulieren kan occasion lease een interessante optie zijn. Het stelt u in staat om in een recente tweedehands auto te rijden zonder grote investeringen te doen. U kan profiteren van lagere maandelijkse kosten en hebt de vrijheid om na afloop van het leasecontract een andere auto te kiezen.

Leasen biedt ook flexibiliteit in termen van contractduur en kilometerbundels voor particuliere gebruikers. Dit betekent dat u het leasecontract kan afstemmen op uw persoonlijke behoeften en rijgedrag.

Talloze voordelen van een lease occasion auto

Allereerst is de maandelijkse leaseprijs over het algemeen lager voor een occasion, omdat de afschrijving van de auto al grotendeels heeft plaatsgevonden. Dit maakt occasion lease een aantrekkelijke optie voor wie kosten wil besparen.

Een ander voordeel is de ruime keuze aan auto's die beschikbaar zijn als occasion. Van compacte stadsauto's tot luxe sedans en SUV's, er is een breed scala aan modellen en merken om uit te kiezen. Dit stelt u in staat om een auto te vinden die perfect past bij uw behoeften, smaak en budget.

Daarnaast kan u bij leasen profiteren van de betrouwbaarheid en kwaliteit van goed onderhouden tweedehands auto's. Veel occasions worden grondig gecontroleerd en gereviseerd voordat ze beschikbaar worden gesteld voor lease. Hierdoor kan u met vertrouwen rijden in een auto die technisch in goede staat verkeert.

Occasion lease bij Das Import

Bij Das Import begrijpen we dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft als het gaat om het leasen van een occasion auto. Daarom bieden we oplossingen op maat voor uw specifieke situatie. Onze experts begeleiden u door het hele proces, van het selecteren van de juiste occasion tot het afsluiten van het leasecontract. Zo kan u zorgeloos genieten van uw leaseauto.

Of u nu een zakelijke gebruiker bent die kosten wil besparen of een particulier die op zoek is naar een betaalbare manier om in een kwalitatieve auto te rijden, occasion lease is het overwegen waard. Het biedt de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van leasing tegen lagere kosten door te kiezen voor een tweedehands auto.

Verken de mogelijkheden bij Das Import

Occasion leasen is een voordelige en flexibele manier om een tweedehands auto te leasen. Met lagere maandelijkse kosten, een ruime keuze aan modellen en het gemak van direct rijden biedt leasen van tweedehands auto talloze voordelen. Bij Das Import helpen we u graag bij het vinden van de perfecte occasion en het regelen van het leasecontract.

Verken de mogelijkheden en ontdek hoe het leasen van tweedehands auto's u kan helpen bij het realiseren van uw mobiliteitsbehoeften. Bezoek ons aanbod voor meer informatie en een ruime selectie aan beschikbare leaseauto's of start hieronder direct uw zoektocht!

Start direct de zoektocht naar uw droom (lease)auto

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.