Auto importeren private finance

Aanschafprijs voertuig incl. BTW & BPM
Aanbetaling/Inruil
Looptijd
Slotsom
Uw maandbedrag
€0,00
Contante waarde (aanschafprijs) Contante betaling (aanbetaling) Totale kredietbedrag Duur van de kredietovereenkomst (maanden) Jaarlijks kosten-percentage Termijnbedrag Totale door u te betalen bedrag Vaste debetrentevoet
€0,00 €0,00 €0,00 0 0,00% €0,00 €0,00 0,00%
Bovenstaande bedragen zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Alle bedragen en percentages zijn slechts ter indicatie. Das Automotive biedt zelf geen persoonlijke leningen of financieringen aan, maar werkt hiervoor samen met een aantal partners. Nadat u een aanvraag heeft ingediend waarin u uw interesse kenbaar maakt voor een persoonlijke lening zullen wij u een link sturen naar een online omgeving waarin u de benodigde gegevens voor de financiering kunt invullen.

Een auto importeren met private finance (of privé financiering) is interessant als u een importauto wilt kopen maar de aanschafprijs niet in één keer wilt of kunt betalen. Via Das Import financiert u uw import auto gemakkelijk en tegen vooraf gestelde voorwaarden zoals rente, looptijd en maandbedrag. De auto blijft bij private finance uw privé eigendom. De te importeren auto zal wel als onderpand dienen voor de financiering.

Voorfinancieren importauto bij financiering

Het importeren van een auto in combinatie met private finance is voor de meeste particulieren lastig doordat de meeste financieringsmaatschappijen pas uitkeren als er een Nederlands kenteken bekend is. De auto dient daarom eerst voorgefinancierd te worden. Daarnaast keren financieringsmaatschappijen doorgaans ook niet direct uit aan particulieren maar uitsluitend aan garagebedrijven.

Das Import heeft voor beide zaken een oplossing waardoor u ook als u een auto wilt importeren uit bijvoorbeeld Duitsland probleemloos uw auto met private finance kunt aanschaffen.  

Voordelen private finance

Private finance is een autofinanciering met een vaste looptijd en een vaste rente. Hierdoor weet u exact van te voren waar u aan toe bent en betaalt u een vast maandbedrag. Daarnaast kunt u tussentijds extra aflossen tegen een vergoeding. Aan het eind van de looptijd bent u nog steeds eigenaar van de auto. Het onderhoud, wegenbelasting, reparaties, verzekering e.d. houdt u allemaal in eigen hand.

Ook de inruil van een auto verrekenen op het te financieren bedrag of een aanbetaling doen behoren tot de mogelijkheden. De slotsom wordt meestal gesteld op de hoogte van de verwachte reële restwaarde van de te financieren auto. Hierdoor valt het maandbedrag lager uit. U kunt er ook voor kiezen de slottermijn laag in te zetten. U betaalt daardoor maandelijks een hoger bedrag maar lost daardoor wel meer in waardoor er een stuk waarde overblijft in de vorm van de auto aan het eind van de looptijd. Met de rekenmodule bovenaan deze pagina kunt u uw maandtermijn berekenen voor private finance bij het importeren van een auto.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.