Auto laten importeren - aanvraag offerte

Indien u een auto wilt laten importeren of gebruik wilt maken van onze overige dienstverlening kunt u via onderstaand formulier eerst een BPM indicatie van de door u gevonden auto bekijken en vervolgens uw gegevens achterlaten waarna wij u uitgebreid zullen informeren over de mogelijkheden. Een auto importeren uit Duitsland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Wij hebben in de afgelopen tien jaar honderden importauto’s ingevoerd en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Het kan daarom verstandig zijn een auto te laten importeren en u hier professioneel in te laten bijstaan.

Das Import hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van een auto uit Duitsland en alles wat daarbij komt kijken. De dienst die wij bieden richt zich er op u het gehele of gedeeltelijke auto import traject uit handen te nemen.

Weblink invoeren van een auto die u wilt laten importeren

TIP: Wanneer u een weblink van een auto die u mogelijk wilt laten importeren invoert kunt u direct online een BPM indicatie en de totale importkosten bekijken.

Vaste totaalprijs voor het laten importeren van uw auto

Vaste totaalprijs:  
Rest-BPM n.t.b.
Auto invoeren RDW / Douane 200,00
RDW leges en tenaamstelling 107,20
Recyclingbijdrage RDW 24,80
BPM aangifte Douane 60,00
Luxe kentekenplaten met opzetletters 39,50
Basis handwasbeurt 30,00
Stallingskosten 40,00
Allrisk verzekering rijrisico 25,00
Optioneel:    
Transport en aankoopafwikkeling 695,00
Onafhankelijke technische aankoopkeuring 200,00
5-daags kenteken voor zelf overrijden auto 200,00
Haal- of brengservice auto (heel Nederland) 100,00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW*
* Over BPM en RDW leges wordt geen BTW geheven

Wij komen altijd vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor u een auto door ons kunt laten importeren. Voor deze totaalprijs zullen wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken aan u afleveren.

Deze totaalprijs voor het laten importeren van een auto zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening, de rest-BPM op basis van de afschrijvingstabel of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde, diverse kosten zoals RDW leges, tenaamstelling, kentekens en indien van toepassing de aanschaf van de auto (u kunt de auto ook zelf kopen). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Op de pagina Totale kosten auto importeren uit Duitsland vindt u uitgebreidere informatie over alle te verwachten kosten bij het kopen en importeren van een occasion uit Duitsland en de kosten voor onze dienstverlening.

Aanvraagformulier auto importeren

Voer hieronder een weblink van een geadverteerde auto in en bekijk direct de BPM indicatie en importkosten. Vervolgens kunt u desgewenst uw gegevens achter laten als u meer informatie wilt. Wij zullen u na ontvangst van uw aanvraag uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Vul weblink advertentie in
Geen weblink beschikbaar?
Gebruik dan ons contactformulier

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar