Doorzoek 239.316 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Auto laten importeren - aanvraag offerte

Indien u een auto wilt laten importeren of gebruik wilt maken van onze overige dienstverlening kunt u onderstaand uw gegevens achterlaten waarna wij u uitgebreid zullen informeren over de mogelijkheden. Een auto importeren uit Duitsland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Wij hebben in de afgelopen tien jaar honderden importauto’s ingevoerd en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Het kan daarom verstandig zijn een auto te laten importeren en u hier professioneel in te laten bijstaan.

Das Import hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van een auto uit Duitsland en alles wat daarbij komt kijken. De dienst die wij bieden richt zich er op u het gehele of gedeeltelijke auto import traject uit handen te nemen.

Weblink meesturen van een auto die u wilt laten importeren

TIP: Wanneer u een weblink van een auto die u mogelijk wilt laten importeren meestuurt zullen we u vrijblijvend een indicatie van de totale importkosten toesturen.

Vaste totaalprijs voor het laten importeren van uw auto

Vaste totaalprijs:
Rest-BPM n.t.b.
Auto invoeren RDW / Douane € 200,-
RDW leges en tenaamstelling € 103,70
Productie en montage luxe kentekenplaten € 30,-
APK keuring € 32,-

 

Optioneel:
Aankoop van de auto in Duitsland n.t.b.
Transport en aankoopafwikkeling € 650,-
Onafhankelijke technische aankoopkeuring € 200,-
5-daags kenteken voor zelf overrijden auto € 200,-
Haal- of brengservice auto (heel Nederland) € 100,-
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW*
* Over BPM wordt geen BTW geheven

Wij komen altijd vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor u een auto door ons kunt laten importeren. Voor deze totaalprijs zullen wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken aan u afleveren.

Deze totaalprijs voor het laten importeren van een auto zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening, de rest-BPM op basis van de afschrijvingstabel of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde, diverse kosten zoals RDW leges, tenaamstelling, kentekens en APK en indien van toepassing de aanschaf van de auto (u kunt de auto ook zelf kopen). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Op de pagina Totale kosten auto importeren uit Duitsland vindt u uitgebreidere informatie over alle te verwachten kosten bij het kopen en importeren van een occasion uit Duitsland en de kosten voor onze dienstverlening.

Aanvraagformulier auto importeren

Laat hieronder uw gegevens en eventueel een weblink van een geadverteerde auto achter en wij zullen u een offerte op maat uitbrengen voor het laten importeren van de desbetreffende auto. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Ook voor het aanvragen van onze overige dienstverlening kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij zullen u na ontvangst van uw aanvraag uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Eventuele bijlagen
Aanhef*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking
Gewenste dienstverlening Auto import service

Gewenste dienstverlening Zelf importeren

Zakelijke of particuliere aanschaf*

Hoe heeft u ons gevonden?*
Auteur: Job Das
Een auto importeren in zes stappen: