Auto laten importeren - aanvraag offerte

Indien u een auto wilt laten importeren of gebruik wilt maken van onze overige dienstverlening kunt u via onderstaand formulier eerst een BPM indicatie van de door u gevonden auto bekijken en vervolgens uw gegevens achterlaten waarna wij u uitgebreid zullen informeren over de mogelijkheden. Een auto importeren uit Duitsland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Wij hebben in de afgelopen tien jaar honderden importauto’s ingevoerd en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Het kan daarom verstandig zijn een auto te laten importeren en u hier professioneel in te laten bijstaan.

Das Import hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van een auto uit Duitsland en alles wat daarbij komt kijken. De dienst die wij bieden richt zich er op u het gehele of gedeeltelijke auto import traject uit handen te nemen.

Weblink invoeren van een auto die u wilt laten importeren

TIP: Wanneer u een weblink van een auto die u mogelijk wilt laten importeren invoert kunt u direct online een BPM indicatie en de totale importkosten bekijken.

Vaste totaalprijs voor het laten importeren van uw auto

Graag bieden wij onze dienstverlening aan op een zo transparant mogelijke manier, door onze dienstverlening te verdelen in drie overzichtelijke import pakketten weet u exact waar u aan toe bent. Zie hieronder het Basis, Premium en Premium Plus import pakket waar u uit kunt kiezen. Heeft u vragen over de import pakketten aarzel niet om met één van onze importadviseurs contact op te nemen.

Basis
Import pakket
€624,99
Meest geschikt als u ervoor kiest de auto zelf te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Kies BASIS wanneer u uitsluitend ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland. Lees meer
Meest gekozen
Premium
Import pakket
€1.665,59
€1.649,99
Kies PREMIUM als u volledig ontzorgd wilt worden. Onze adviseurs regelen het volledige importproces, inclusief contact met de verkoper, koopovereenkomst, verzekerd transport, 15 punten aankomstcheck en Nederlandse registratie. Lees meer
Meeste korting
Premium +
Import pakket
€1.931,79
€1.849,99
Kies PREMIUM + als uitsluitend het beste goed genoeg is voor u. Hiermee ontvangt dat beetje extra met versneld transport en een uitgebreidere 30 punten aankomstcheck. Lees meer

Wij komen altijd vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor u een auto door ons kunt laten importeren. Voor deze totaalprijs zullen wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken aan u afleveren.

Deze totaalprijs voor het laten importeren van een auto zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening, de rest-BPM op basis van de afschrijvingstabel of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde, diverse kosten zoals RDW leges, tenaamstelling, kentekens en indien van toepassing de aanschaf van de auto (u kunt de auto ook zelf kopen). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Op de pagina Totale kosten auto importeren uit Duitsland vindt u uitgebreidere informatie over alle te verwachten kosten bij het kopen en importeren van een occasion uit Duitsland en de kosten voor onze dienstverlening.

Aanvraagformulier auto importeren

Voer hieronder een weblink van een geadverteerde auto in en bekijk direct de BPM indicatie en importkosten. Vervolgens kunt u desgewenst uw gegevens achter laten als u meer informatie wilt. Wij zullen u na ontvangst van uw aanvraag uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Direct online een BPM indicatie

Heeft u een auto gevonden op het internet? Voer hieronder de weblink van de advertentie in voor een online BPM indicatie en overzicht van de te verwachten importkosten.

Vul weblink advertentie in
Geen URL? Klik hier: BPM calculator

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.