Mini importeren uit Duitsland

Een Mini importeren uit Duitsland kan, afhankelijk van uw wensen, een leuk bedrag aan besparing opleveren. Met name wanneer u een jonge, goed uitgeruste Mini zoekt kan Duitsland een interessante markt zijn om uw slag te slaan. Wie voordelig in een Mini wil rijden, doet er daarom verstandig aan de mogelijkheden voor de import van een jonge Mini uit Duitsland te onderzoeken. Import van auto’s uit Duitsland is populair en dat is niet voor niets; er valt veel voordeel te behalen. Het lucratiefst zijn doorgaans auto’s van een half tot drie jaar oud. Maar ook auto’s die jonger of ouder zijn, kunnen soms met aantrekkelijk financieel voordeel uit Duitsland worden geïmporteerd. Naast de lager kosten is er nog een reden om de import van een Mini uit Duitsland in uw overwegingen mee te nemen: het aanbod van jonge auto’s met lage kilometerstanden is in Duitsland vorstelijk. Ook zijn Duitse auto’s vaak rijker uitgerust dan de exemplaren die in Nederland zijn geleverd. Dit maakt het zoeken naar een goede auto voor een interessant bedrag vanzelfsprekend gemakkelijker.

5.267 Duitse Mini's incl. BPM en importkosten

Omdat het soms lastig is een beeld te vormen bij wat de Duitse prijzen vermeerderd met BPM en importkosten zullen zijn hebben wij een module ontwikkeld waarmee u in een aanbod van Mini's van 2012 en jonger kunt zoeken waarbij u de all in prijs op Nederlands kenteken direct ziet.

MINI modellen

Sorteer op:
MINI One (75 kW)
14.772
MINI One (55 kW)
15.102
MINI One (55 kW)
15.208
MINI One (75 kW)
15.867
MINI One (75 kW)
16.159
MINI One D 5-Türer
16.467
MINI Cooper
16.513
MINI Cooper D 5-Türer
16.560
MINI One (75 kW)
17.067
MINI One (55 kW)
17.101

Das Import importeert doorlopend zeer jonge auto’s uit Duitsland. De prijs van deze jong gebruikte auto’s ligt gemiddeld veertig procent lager dan de nieuwwaarde op de Nederlandse markt. Wie voordelig in een zo goed als nieuwe Mini wil rijden, kan dus eigenlijk bijna niet om de import uit Duitsland heen. U slaagt in de regel sneller en voor minder geld.

EEN MINI KOPEN IN DUITSLAND

In Nederland worden elk jaar vele tienduizenden auto’s geïmporteerd. De Duitse markt is de grootste leverancier voor deze parallelimport. Vaak betreft het auto’s van de grote Duitse merken uit het hogere segment, maar ook Mini’s zijn als importauto uitgesproken populair.

Het veiligst winkelt u bij de officiële dealernetwerk van Mini in Duitsland. U vindt het aanbod van de dealerorganisatie onder de link hieronder:

 

Mini Gebrauchtwagen

 

Das Import is specialist op het gebied van het begeleiden van de import van auto’s uit Duitsland. Met onze auto import service pakketten kunt u het gehele of gedeeltelijke traject van het importeren van een auto uit Duitsland aan ons uitbesteden. U bepaalt zelf in welke mate wij u ondersteunen en altijd tegen de scherpste tarieven in de markt. Voor een toegankelijk tarief kunnen wij u al van dienst zijn en regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij de RDW / Douane bij ons op locatie.

Kosten van invoeren

Als u in Duitsland een Mini wilt aanschaffen, wilt u niet in het duister tasten over de financiële kant van het verhaal. Bij het invoeren van een auto zijn er verschillende kostenfactoren. Natuurlijk in de eerste plaats de aanschafprijs van de auto, maar daarnaast zijn er bijkomende kosten als transport en de BPM en/of BTW. Een overzicht van alle kosten vindt u op onze pagina Totale kosten.

Das Import kan u helpen met de aankoopafwikkeling, het transport naar Nederland en de import van uw auto. 

LET OP: voorkom dat u te veel BPM betaalt

Het berekenen van BPM is een component in het importtraject waar veel kopers onnodige kosten maken. De wetgeving op dit punt is dan ook niet bepaald overzichtelijk. Das Import heeft dankzij jarenlange ervaring als geen ander de kennis om u voor financiële missers te behoeden. Wij rekenen altijd alle toegestane BPM-regimes door en kiezen voor u de voordeligste optie. Zie voor meer over dit onderwerp onze pagina over toepassing van het voordeligste BPM regime.

Doordat wij werken met dezelfde programmatuur als de Belastingdienst Douane, worden onze BPM-aangiftes altijd direct geaccepteerd. De import van uw auto loopt hierdoor geen vertraging op. Das Import importeert zo snel en zo voordelig mogelijk uw auto. U bespaart hierdoor veel geld. Onze autoimportservice verdient zich alleen al hierdoor dan ook vaak direct terug.

Populaire Mini modellen

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.