Referenties Das Import - ervaringen en reviews van klanten

Beloven is één ding, waarmaken een ander. Luister vooral niet naar ons. Luister naar het oordeel van de klanten van onze auto import service.

Bent u na het lezen van onze referenties nog steeds niet overtuigd? Bezoek dan onze pagina Waarom uw auto laten importeren door Das Import?

Een greep uit de beoordelingen van onze klanten:

U hebt mij uitstekend geholpen. Europa zit, naar wordt beweerd, zonder grenzen, maar uw degelijke inspanning bewijst dat je toch vaak deskundige hulp en bijstand nodig hebt om, zelfs met een zeer goede auto, daadwerkelijk over de grens te komen. Omdat gepensioneerden het wat rustiger aan moeten doen, heb ik uw ook financieel aantrekkelijke inspanning extra gewaardeerd. Veel dank ervoor!

Elco Brinkman | Oud-politicus

Elco Brinkman

Oud-politicus

De keuze voor de auto heb ik zelf gemaakt, daarna heeft Das Automotive me op een geweldige manier geholpen. 100% betrouwbaar in zowel voortraject als afwikkeling. Veel dank en van harte aanbevolen.

Huub Stapel | Acteur

Huub Stapel

Acteur

Veel dank voor jullie goede zorgen. Jullie mogen mij als tevreden cliënt op jullie website vermelden. Zonder gedoe snel en efficiënt de gewenste mooie Audi A6 sportline gekregen, helemaal goed.

Paul Cronheim | Partner bij De Brauw Blackstone Westbroek

Paul Cronheim

Partner bij De Brauw Blackstone Westbroek

DAS Groep: wat een super bedrijf. Ik was op zoek naar een gebruikte auto die lastig te vinden was in Nederland, vanwege de uitvoering. Kom ik middels mijn schoonzoon in contact met Job Das. Dit werd een leuk gesprek met als resultaat een zoektocht. Nog geen paar uur later rolden de eerste voorstellen al binnen. Met hulp van Jelle hadden we snel mijn gezochte auto gevonden. De aankoop, papierwinkel in Duitsland werd snel geregeld, en binnen no time stond mijn nieuwe auto in Haarlem. Ook de lastige weg naar de RDW werd mij volledig uit handen genomen en nog geen 5 werkdagen later stond mijn nieuwe bolide klaar. Toen bleek ook nog dat het geoffreerde bedrag aan BPM lager uitviel dus kwam ik ruim € 500,- goedkoper uit. Hoe netjes dat dit werd verrekend. Kortom ik kan niets anders bedenken dan zeer tevreden te zijn over de gehele gang van zaken waarvoor chapeau. Nu heb ik best nog al wat wensen voor de toekomst, deze zal ik uiteraard met mijn nieuwe vriendenkring in Haarlem gaan verwezenlijken. Job en Jelle super bedankt voor jullie activiteiten en ja ik kan jullie echt aan een ieder aanraden. Tot zeer snel, Gaston Starreveld

Gaston Starreveld | TV Presentator

Gaston Starreveld

TV Presentator

Ik heb de Dasgroep via via leren kennen. Een auto importeren uit het buitenland leek me nogal een overbodige zaak. Tot ik zelf toe was aan een nieuw model en mijn zoektocht begon. Uiteindelijk had ik precies in mijn hoofd wat ik wilde, van welk merk, in welke uitvoering, en met welke opties. En dan ook nog binnen mijn budget, met een lage km stand en een bouwjaar dat niet richting mijn geboortejaar ging. En die auto bestond dus niet in Nederland… Maar wel in Duitsland! De mensen van DAS - met name Luuk! - hebben me fantastisch geadviseerd en alles supersnel en veilig afgehandeld. De auto die ik uiteindelijk heb gekocht is boven verwachting. En ook nu nog - drie maanden later - reageren ze bij DAS snel en adequaat op mijn vragen. Echt topbedrijf, met topmensen!

Elle van Rijn | Actrice

Elle van Rijn

Actrice

DAS Auto Import importeerde voor mij een nieuwe Audi Q7. Ik heb twee keer zelf een auto uit Duitsland geïmporteerd. De recente ervaring met DAS is het bewijs dat je dit traject beter kunt uitbesteden aan de specialisten. De service van DAS bespaart veel tijd, onnodige risico’s en kosten. Werkelijk alles wordt geregeld. DAS werkt met een enthousiast team dat op efficiënte en heldere wijze communiceert. De doorlooptijd is zeer snel. Iedereen die overweegt een auto te importeren raad ik aan contact met DAS op te nemen

Jeroen Elink Schuurman | Partner bij PwC

Jeroen Elink Schuurman

Partner bij PwC

Jaren maak ik al met alle tevredenheid gebruik van de chauffeursdiensten van Das privéchauffeurs, nu via Das Import voor het eerst een Range Rover Evoque geimporteerd uit Duitsland. De auto zelf gevonden via Internet. Das Import heeft het vanaf dat moment overgenomen, onderhandeld over de prijs en uitstekend geregeld dat de auto gisteren is afgeleverd bij mij op kantoor in Amsterdam zonder enige zorg voor mij!

Rien Meppelink | Partner bij Loyens & Loeff

Rien Meppelink

Partner bij Loyens & Loeff

De mannen van Das Autmotive hebben precies de goede BMW 5er reihe (F11) voor me gevonden (op basis van de wensen die ik had opgesteld) en deze vervolgens ook probleemloos naar mijn oprit gemanoeuvreerd. Het kostte mij geen tijd en ze hebben alles met betrekking tot de import voor me geregeld. Ook het inbouwen van het vereiste alarm en een goede geluidsinstallatie werd voor me geregeld. Iedere keer was er even kort contact als ik wat input moest geven, verder kon ik me focussen op de dingen waar ik wel goed in ben. De responsiviteit van Job Das en Quirijn Kellermann mag ook niet onvermeld blijven; de service van deze mannen is net zo goed als bij Deloitte.

Maurice Dercks | Partner bij Deloitte FA Services

Maurice Dercks

Partner bij Deloitte FA Services

Das hielp mij snel en uitstekend, tegen een hele goede prijs. Alles netjes geregeld, hassle free, geen omkijken naar. En heel betrouwbaar. Kan ik iedereen aanbevelen die een auto uit Duitsland haalt. Ook als je de auto zelf aankocht, zoals ik.

Herald Jongen | Advocaat / Shareholder @ Greenberg Traurig, LLP

Herald Jongen

Advocaat / Shareholder @ Greenberg Traurig, LLP

Vanwege het astronomische bedrag dat ik kon besparen was de keuze voor het importeren van mijn Audi Q7 4.2 FSI vrij snel gemaakt. Mijn vorige import auto heb ik zelf ingevoerd en ik wilde dit werk ditmaal graag professioneel uit handen geven. Via via kwam ik bij Das Import terecht en zij hebben de invoer uit Duitsland voor mij uit handen genomen voor een alleszins redelijk bedrag. Ik zou dit iedereen kunnen aanraden

Lex Douze | Partner bij Waterland Private Equity

Lex Douze

Partner bij Waterland Private Equity

Das Import begeleidde het zoeken naar, en het uiteindelijk importeren van mijn Volvo XC90. Een prima ervaring: regelmatig en snel contact over de mogelijkheden, en daarna steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van het auto import proces. Achteraf laten inbouwen van extra opties; geen probleem, gewoon service. Enkele weken na mijn eerste contact met Das Import stond mijn nieuwe XC90 op onze oprit. Auto laten importeren door Das Import: Ein Geheimtipp!!

Piet Otte | Orthodontist te Breda

Piet Otte

Orthodontist te Breda

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik via Das Import mijn Audi Q7 uit Duitsland heb laten importeren. Van het helpen zoeken op internet, tot en met het inbouwen van extra DVD-schermen en alarm: alles is tiptop geregeld! Ik heb bij een drietal andere bedrijven gekeken voor ik definitief Das Import koos en Das Import is absoluut de beste keuze geweest.

Koen Kam | Co-founder Hyves

Koen Kam

Co-founder Hyves

Ik ben zeer tevreden over mijn Audi A8 4.2 quattro en BMW 330 Ci Cabrio en de professionele wijze waarop Das Import mij deze auto’s geleverd heeft. Ik begreep nadat ik de auto’s kreeg pas wat een karwei het is om zo’n auto kostenefficiënt te importeren. Ik kan iedereen aanraden via deze weg een auto te kopen

Steven Schuit | Partner bij Allen & Overy

Steven Schuit

Partner bij Allen & Overy

Das Import heeft op een uitstekende manier de import geregeld van mijn BMW X5. Wat ik vooral heb weten te waarderen is de goede communicatie. Helder en snel.Daarnaast is het inbouwen van extra zaken, zoals Alarm klasse 4, een prettige service die het makkelijk maakt. Inmiddels heb ik Das Import al aanbevolen aan enkele vrienden.

Aart Willem de Wolf | Managing partner Germany, Benelux, UK bij R&G Global Consultants

Aart Willem de Wolf

Managing partner Germany, Benelux, UK bij R&G Global Consultants

Een goede vriend van me had eerder al een Audi Q7 via jullie geïmporteerd. Daardoor ben ik in contact gekomen met DAS Import. In mijn zoektocht naar een mooie Audi A5 cabrio waren ze proactief betrokken en hebben ze mij met raad en daad bijgestaan. Ook in de afwikkeling van mijn Duitse auto naar Nederland is alles heel netjes gelopen.

Albert Koops | Partner bij BDO Corporate Finance B.V.

Albert Koops

Partner bij BDO Corporate Finance B.V.

Das Import heeft ons perfect geholpen met het importeren van onze Landrover Discovery. Das had goede tips over waar op te letten bij het uitzoeken van de auto en heeft alles van begin tot einde prima verzorgd. Ze hebben de betrouwbaarheid van de Duitse verkoper gechecked, een goede prijs uitonderhandeld, de auto opgehaald en al het papierwerk geregeld. Ideaal was dat Das ook meteen de inbouw van extra zaken als alarm, iPodaansluiting en chiptuning kon regelen. Vanaf het eerste moment hadden wij het gevoel dat wij bij Das in goede handen waren en dat is meer dan uitgekomen!

Paul Josephus Jitta | Partner bij Heussen Law

Paul Josephus Jitta

Partner bij Heussen Law

Alhoewel dankzij de kredietcrisis de prijs van tweedehands auto’s gedaald is, loont het zeker voor duurdere auto’s om eens te kijken naar het aanbod in Duitsland. Tel daar de kosten van importeren, transport en registratie bij op en het voordeel is nog altijd substantieel. Via www.mobile.de zelf contact gelegd met een dealer in Berlijn en na een proefrit ter plaatse de koop gesloten. Tot zover de aankoop. Auto importeren kun je zelf doen en voor wie tijd en moeite wil investeren, levert dat uiteraard wat extra winst op. Een alternatief is om het te laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Ik heb contact gehad met verschillende importeurs en uiteindelijk besloten in zee te gaan met DAS Import. Dit bedrijf onderscheidt zich door een persoonlijke benadering waarbij de potentiële klant allereerst wordt uitgenodigd in het nieuwe kantoor onder de rook van Schiphol. Hierbij wordt in detail de procedure besproken. Ook aan de orde komen mogelijkheden tot verdere werkzaamheden aan de auto, zoals inbouw alarm, eventuele reparaties, uitbreiding audiosysteem, zonder dat er druk wordt uitgeoefend om dit ook via hen te laten gebeuren. De gevraagde prijs voor extra werkzaamheden blijkt alleszins redelijk. Wordt eenmaal besloten tot de importprocedure, dan verloopt deze vlot en blijft er regelmatig laagdrempelig contact over de status quo Zo heb ik uiteindelijk mijn nieuwe Duitse importauto op een mooie zaterdagmorgen bij Das Import afgehaald en naar huis gereden. Ik kan deze gang van zaken eenieder aanraden die overweegt een auto uit Duitsland te importeren.

Dr. Han-Yo Ie | Internist-Nefroloog Zaans Medisch Centrum

Dr. Han-Yo Ie

Internist-Nefroloog Zaans Medisch Centrum

Door de deelname van Das Import aan de ‘Challenger 50’ van Sprout Magazine ben ik in contact gekomen met het bedrijf. Aangezien dit voor mij de eerste keer was om ‘zelf’ een auto uit Duitsland te importeren, heb ik besloten het gezamenlijk met Das Import op te pakken. Zij hebben voor mij het complete import -proces verzorgt van een Audi TT 3.2 quattro. Door hun ervaring met het importeren van auto’s is het gehele traject vlekkeloos gelopen. Absoluut aan te raden als je zonder zorgen een auto uit Duitsland wilt importeren!

Koen de Jong | Directeur Flow Fitness

Koen de Jong

Directeur Flow Fitness

Een goede bekende van mij had reeds reeds ervaring met een auto via Das Automotive Import laten invoeren. Door hem werd ik geattendeerd op hun comfortabele dienstenpakket. Das Import vond een zeer interessante auto en heeft het complete import traject van mijn Audi A5 vervolgens tot in de puntjes verzorgd!

Bram Bontrup | Graniet Import Benelux B.V.

Bram Bontrup

Graniet Import Benelux B.V.

Bij mijn zoektocht naar een betrouwbare importeur voor mijn nieuwe Audi A6 allroad, kwam ik terecht bij Das Import. Een enthousiast team, korte lijnen, duidelijke afspraken en ik werd bijna dagelijks geïnformeerd over de voortgang van het importtraject. Binnen 10 dagen stond de nieuwe importauto al voor mijn deur te glimmen! Alles prima geregeld; een aanrader!

Drs. Joep van Niekerk | Orthodontist te Naarden

Drs. Joep van Niekerk

Orthodontist te Naarden

Das Import heeft het importeren van onze BMW X3 op zeer accurate en transparante wijze verzorgd. Het importeren van de auto met alle daarbij behorende handelingen wordt door het team van Das Import tegen een alleszins redelijke prijs afgewikkeld. Het contact met hen is uiterst plezierig en correct. De auto hadden wij al zelf in Duitsland gekocht, maar bij de aanschaf van de volgende auto zullen wij zeker overwegen het Das Import team voor ons te laten zoeken binnen hun zeer brede netwerk. Complimenten!

Ger en Corinne Goris | Goris & Partners

Ger en Corinne Goris

Goris & Partners

Gedegen, betrouwbaar, persoonlijk en een goede service voor het importeren van mijn Range Rover Sport. Zonder twijfel zou ik de import van een volgende auto weer door Das Import laten verzorgen.

Martin Sluman | Partner bij KempHoogstad

Martin Sluman

Partner bij KempHoogstad

Snelheid, betrouwbaarheid en accuraatheid dat zijn de kernwoorden voor de service van Das Import. De auto import van mijn Audi S6 5.2 FSI was tot in de puntjes geregeld

Michel Burgerhof | Founder, Director van Adsolutions BV

Michel Burgerhof

Founder, Director van Adsolutions BV

Gebrek aan communicatie en afspraken niet of onvolledig nakomen is iets wat tegenwoordig bij dienstverlenende bedrijven helaas eerder regel is dan uitzondering. Mijn ervaringen met Das Import vormde hierop gelukkig een zeer aangename uitzondering. Gedurende het gehele importproces van mijn Audi A4 Avant 3.2 FSI werd ik continue op professionele wijze op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Vragen per mail werden direct beantwoord en met name tijdens het aankoopproces is er veelvuldig telefonisch contact geweest. Oog voor de kleine details; zoals een fotootje van je auto die nog op de trailer staat op de dag dat hij Nederland is binnengereden met het bericht dat de auto in prima staat is aangekomen. Dát zijn dingen die je als klant het onmisbare rustige gevoel en vertrouwen geven bij een grote aankoop in het buitenland.

Geoffrey Krijne | Professioneel pokerspeler

Geoffrey Krijne

Professioneel pokerspeler

Ik ben bijzonder tevreden over de snelle en accurate import van mijn Volkswagen EOS. De contacten verliepen zeer snel en soepel en iedere afspraak is heel goed nagekomen. De EOS rijdt perfect en dat is tot slot ook niet onbelangrijk. Nogmaals bijzonder veel dank!

Rick Anderson | Docent Nyenrode en lid van de Lokale Rekenkamer

Rick Anderson

Docent Nyenrode en lid van de Lokale Rekenkamer

Ben enorm goed geholpen door de mannen van Das Import bij het importeren van een super mooie GL500 X166. Eerder waren zij al zeer behulpzaam bij het scheiden van het kaf van het koren onder de verkopers. En tot slot werd onmiddellijk actie ondernomen toen bleek dat een klein onderdeel van de auto niet was meegekomen met het transport. Al met al kan ik iedereen van harte aanraden om een auto te kopen en te importeren via Das Import!

Haco van der Houven van Oordt | Partner AKD N.V.

Haco van der Houven van Oordt

Partner AKD N.V.

Tijdens een voor mij eerste zoektocht naar een jonge Duitse occasion hebben jullie mij diverse keren uitstekend geholpen. Doorlopend goed advies, duidelijke afspraken en flexibiliteit bij een onverwachte gebeurtenis hebben mij uiteindelijk geholpen aan mijn huidige Audi A6. Jullie zijn gepassioneerd in hetgeen jullie doen en dat is merkbaar. Veel dank en tot een volgende keer.

Bart Bouwmeester | Ondernemer in techniek, Founding Partner van H-ones en CEO van BBTAS

Bart Bouwmeester

Ondernemer in techniek, Founding Partner van H-ones en CEO van BBTAS

Prima en snelle service bij het importeren van onze Mercedes GLS 500. Ook de import van een BMW 318i Touring voor één van onze werknemers is soepel en vlot verlopen. Goed gedaan!

Rob van Nieuwkerk | Nieuw Winkel Vastgoed

Rob van Nieuwkerk

Nieuw Winkel Vastgoed

Uitstekende dienstverlening van Dasimport. Ik heb een Range Rover Evoque gekocht in Italië en Dasimports heeft goede adviezen gegeven ten tijde van aankoop en vervolgens de invoer erg snel en volgens afspraak afgehandeld. Ook is Dasimports erg flexibel en behulpzaam met het stallen van de auto. Ik ben zeer tevreden met Dasimport en kan ze zeker aanraden bij het invoeren van een auto

Hakan Duman | Senior Financial Account Manager

Hakan Duman

Senior Financial Account Manager

Met de uitstekende service van Das Import heb ik precies de auto naar Nederland weten te halen waar ik mijn zinnen op had gezet. De contacten met Das Import tijdens dit gehele traject heb ik als professioneel en plezierig ervaren. Iedereen bij hen weet waar hij het over heeft en afspraken worden stipt nagekomen. En heel belangrijk; geen konijnen uit de hoge hoed. Ik was er aangenaam door verrast en zal ook mijn volgende auto zeker via hen betrekken

Bas van den Blink | Eigenaar & oprichter van Seval Real Estate B.V.

Bas van den Blink

Eigenaar & oprichter van Seval Real Estate B.V.

Veel dank voor jullie service! Betrouwbaar en deskundig!

Evert Eggink | Radioloog Noordwest Ziekenhuisgroep

Evert Eggink

Radioloog Noordwest Ziekenhuisgroep

Super dienst! Na een week zoeken kwam ik tot de conclusie dat dasimport.nl de beste keus was. Dit is gebaseerd op hun kennis en werkwijze. Ik had iemand nodig die mij kon helpen met het berekenen van de BPM. Eerst ben ik zelf de BPM berekening gaan maken en kwam ik er achter dat mijn berekening identiek was aan andere leveranciers die zogenaamd mij de laagste en juiste BPM berekening garandeerden. Dit was echter niet het geval....... Na contact met dasimport.nl die tevens de juiste vragen stelden en de juiste lijsten gebruikten kwam mijn BPM lager uit. De heren waren kalm geduldig en ook nog eens super snel. Ik legde ze de tijdnood uit en ze hebben hier gehoor aangegeven. Ik stelde veel lastige vragen en dit hebben zij ook uitsteken opgepakt en afgehandeld. Er heeft zich geen een moment voor gedaan dat ze mij andere producten gingen opdringen. Erg fijn. Top dienst! een echtere aanrader meten is weten en dasimport.nl maakt hier duidelijk het verschil in.

Ramazan Tavsan | Veni Vidi Vici

Ramazan Tavsan

Veni Vidi Vici

Bijzonder goed geholpen bij het opstellen van de bpm calculatie. Aantoonbaar lagere bpm calculatie dan met het programma autotelex import hetgeen ons een duidelijk voordeel heeft gegeven. Daarnaast een keurige instructie erbij gekregen voor verdere afhandeling bij de RDW. Zeer goed adres voor dergelijke support.

Ton Wildenbeest | particulier autokoper

Ton Wildenbeest

particulier autokoper

Wij zijn bijzonder goed geholpen door de DAS met de berekening van BPM voor een BMW X1 uit Gronau duitsland auto was een halfjaar oud en de BPM berekening klopte helemaal geen enkel probleem gehad bij de keuring en de aangifte .Super geregeld gaat morgen rijden goeie service bedankt voor de medewerking.

Jan Hofman | Barendrecht

Jan Hofman

Barendrecht

Ik wil jullie alsnog enorm bedanken voor de geleverde dienst, ben zeer tevreden over de manier waarop jullie werken en hoe jullie mijn Audi A6 Avant 2.7 TDI hebben geïmporteerd. Met name de communicatie naar de klant toe, waardoor deze betrokken blijft in het hele proces is lovenswaardig. Tevens ben ik van mening dat het all-in concept zoals jullie hanteren een zege is, daar er geen verborgen kosten komen, en de klant weet waar hij aan toe is. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant

Jeroen Geurtsen | Geurtsen Technologies WebDynamics

Jeroen Geurtsen

Geurtsen Technologies WebDynamics

Mannen en automobielen... naast de technische en financiële aspecten komen hier ook emoties aan de orde.Prima dat er een bedrijf bestaat als DAS Import dat bij de invoer van een auto uit bijv. Duitsland er alles aan doet om het geheel tot een succes te maken.Het begint al op de 'DAS site' met zeer goede informatie.Verder de (bijna) belangeloze hulp in het voortraject, het stadium waarbij de keus van al dan niet importeren via DAS nog gemaakt moet worden.DAS Import verricht al arbeid, over een kostenvergoeding wordt in dit stadium niet gesproken!Ik dank Job Das en collega Jelle van Doorn daarom heel hartelijk voor de professionele, betrokken, punctuele en plezierige afhandeling van de import van mijn 'Audi TT Coupe 3.2 Quattro'!

Bruno Schulz | Project Engineer Maintenance Programs Boeing 747

Bruno Schulz

Project Engineer Maintenance Programs Boeing 747

Via de website kwam ik in contact met DAS Import. Ik had inmiddels al diverse dealers bezocht om mij te oriënteren over de vervanging van mijn Saab. Het ging om een VW Touareg, Range Rover Sport, Volvo XC90 of BMW X5. Tenslotte sprak de BMW mij het meeste aan en zocht ik een uitvoering met minimaal comfort stoelen, panorama dak en afneembare trekhaak. DAS Import legde mij duidelijk uit wat zij voor mij kon betekenen en gaven ook advies over de uitvoering, modelwijzigingen en extra opties zodat ik gericht te werk kon gaan. Binnen enkele dagen had ik een keuze gemaakt uit een aantal Duitse auto's en daarop adviseerde DAS Import wat de beste opties waren. Ik moet toegeven dat ik wat huiverig was om ongezien een gebruikte auto te kopen uit Duitsland, maar ik werd gerust gesteld dat zij alleen met betrouwbare merkdealers werken eventueel in combinatie met een onafhankelijke aankoopkeuring. In overleg besloten wij een BMW X5 met veel opties te importeren van een dealer in Zuid-Duitsland. Het geld maakte ik over en het transport en invoer werden netjes geregeld. Toen de auto bij DAS Import stond ben ik natuurlijk meteen gaan kijken. Prachtige auto, alles klopte maar ik vond het interieur niet schoon genoeg. Sorry, maar ik ben daar nogal precies in. Zoals de dealer had aangegeven moesten er ook nieuwe banden op en dit is ook door DAS Import geregeld, evenals het schoonmaken en poetsen. Ik rij nu al enige tijd in deze auto en ben 100% tevreden. Dit komt ook omdat DAS Import mij goed had geadviseerd om de juiste uitvoering met alle nuttig opties te kiezen waar ik nu het profijt van ervaar.

Diederik Romeyn | Financieel analyst

Diederik Romeyn

Financieel analyst

Het importeren van een auto is met Das Import een fluitje van een cent! De werkwijze is glashelder, de informatie idem! Elke actie wordt telefonisch ondersteund! Ik kan het iedereen aanraden, en doe het dan met dit bedrijf!

Frank de Groot | Directeur Hofstra Stainless Steel

Frank de Groot

Directeur Hofstra Stainless Steel

Das Automotive Services B.V. importeerde onder meer Duitse tweedehands auto's van de merken Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Jaguar, Land Rover, Volkswagen en Volvo maar ook vele andere merken. Wij hebben reeds honderden occasions geïmporteerd uit Duitsland en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Bekijk hier de importauto's uit Duitsland die wij hebben geïmporteerd. Ook een auto invoeren uit Duitsland? Bezoek onze pagina Auto importeren.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.