Doorzoek 261.168 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Vaste totaalprijs import

Wanneer u een auto uit Duitsland importeren overweegt is een overzicht van de totaalprijs die het u zal gaan kosten om de auto op Nederlands kenteken te krijgen één van de eerste zaken waar u waarschijnlijk behoefte aan zult hebben. Wij begrijpen dat en doen u graag vrijblijvend een offerte voor een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor u een auto geïmporteerd kunt krijgen.

Weblink geadverteerde auto meesturen voor offerte op maat

Wanneer u ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto meestuurt met uw aanvraag zullen wij u een zeer gerichte indicatie afgeven van de te verwachten rest-BPM bij import en een overzicht van alle overige kosten waar u rekening mee dient te houden voor het invoeren van de desbetreffende auto.

Vaste totaalprijs importeren auto

Vaste totaalprijs:
Rest-BPM n.t.b.
Auto invoeren RDW / Douane € 200,-
RDW leges en tenaamstelling € 107,20
BPM aangifte Douane € 50,-
Productie en montage luxe kentekenplaten € 39,50
Brandstof rit RDW + wasstraat € 30,-
Stallingskosten € 30,-

 

Optioneel:
Aankoop van de auto in Duitsland n.t.b.
Transport en aankoopafwikkeling € 650,-
Onafhankelijke technische aankoopkeuring € 200,-
5-daags kenteken voor zelf overrijden auto € 200,-
Haal- of brengservice auto (heel Nederland) € 100,-
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW*
* Over BPM wordt geen BTW geheven

Wij komen altijd vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken afleveren.

Deze totaalprijs voor onze auto import service zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening, de rest-BPM op basis van de BPM afschrijvingstabel of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde, diverse kosten zoals RDW leges, tenaamstelling, kentekens en indien van toepassing de aanschaf van de auto (u kunt de auto ook zelf kopen). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Das Import hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van uw volgende Duitse auto en alles wat daarbij komt kijken. Meer en uitgebreidere informatie over onze dienstverlening leest u onder: Auto import service.

Liever zelf importeren?

Ook als u geen gebruik maakt van onze auto import service kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u zelf een auto invoert zult u namelijk aangifte moeten doen van de BPM. Het invullen van dit BPM aangifte formulier en het onderbouwen van de bij te sluiten BPM berekening (en eventueel koerslijst of taxatie) is echter specialistisch werk doordat er meerdere methodes zijn om de bruto-BPM te berekenen en daar bovenop ook nog eens meerdere methodes zijn om vervolgens de rest-BPM te berekenen.

Voor slechts €50,- (excl. BTW) vullen wij op de voordeligste wijze uw volledige BPM aangifte rapport in, aangevuld met BPM berekening en onderbouwing zodat u deze zelf kunt indienen bij de Belastingdienst Douane en u vervolgens zelf de BPM kunt afdragen.

Aanvraagformulier

Laat middels onderstaand formulier uw gegevens en een weblink van een geadverteerde auto achter en wij zullen u een offerte doen voor een vaste totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren naar Nederland. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Eventuele bijlagen
Aanhef*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking
Gewenste dienstverlening Auto import service

Gewenste dienstverlening Zelf importeren

Zakelijke of particuliere aanschaf*

Hoe heeft u ons gevonden?*
Auteur: Job Das
Een auto importeren in zes stappen: