Vaste totaalprijs import

Aanvraagformulier

Middels onderstaand formulier kunt u direct online een BPM berekening van een in Duitsland geadverteerde auto bekijken. Daarna kunt u een verdere offerte opvragen voor een mogelijk scherpere handmatige berekening op basis van een waardebepaling. Wij zullen u dan een offerte doen voor een vaste totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren naar Nederland. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Vul weblink advertentie in
Geen URL? Klik hier: BPM calculator

Wanneer u een auto uit Duitsland importeren overweegt is een overzicht van de totaalprijs die het u zal gaan kosten om de auto op Nederlands kenteken te krijgen één van de eerste zaken waar u waarschijnlijk behoefte aan zult hebben. Wij begrijpen dat en doen u graag vrijblijvend een offerte voor een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor u een auto geïmporteerd kunt krijgen.

Weblink geadverteerde auto invoeren voor offerte op maat

Wanneer u een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto invoert in onderstaand formulier zullen wij u direct online een zeer gerichte indicatie tonen van de te verwachten rest-BPM bij import en een overzicht van alle overige kosten waar u rekening mee dient te houden voor het invoeren van de desbetreffende auto. U kunt zelf de gewenste dienstverlening aanpassen om de totaalprijs voor de import te bepalen. 

Vaste totaalprijs importeren auto

Basis
Import pakket
€624,99
Meest geschikt als u ervoor kiest de auto zelf te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Kies BASIS wanneer u uitsluitend ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland. Lees meer
Meest gekozen
Premium
Import pakket
€1.665,59
€1.649,99
Kies PREMIUM als u volledig ontzorgd wilt worden. Onze adviseurs regelen het volledige importproces, inclusief contact met de verkoper, koopovereenkomst, verzekerd transport, 15 punten aankomstcheck en Nederlandse registratie. Lees meer
Meeste korting
Premium +
Import pakket
€1.931,79
€1.849,99
Kies PREMIUM + als uitsluitend het beste goed genoeg is voor u. Hiermee ontvangt dat beetje extra met versneld transport en een uitgebreidere 30 punten aankomstcheck. Lees meer

Wij komen altijd vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken afleveren.

Deze totaalprijs voor onze auto import service zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening, de rest-BPM op basis van de BPM afschrijvingstabel of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde, diverse kosten zoals RDW leges, tenaamstelling, kentekens en indien van toepassing de aanschaf van de auto (u kunt de auto ook zelf kopen). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Das Import hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van uw volgende Duitse auto en alles wat daarbij komt kijken. Meer en uitgebreidere informatie over onze dienstverlening leest u onder: Auto import service.

Liever zelf importeren?

Ook als u geen gebruik maakt van onze auto import service kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u zelf een auto invoert zult u namelijk aangifte moeten doen van de BPM. Het invullen van dit BPM aangifte formulier en het onderbouwen van de bij te sluiten BPM berekening (en eventueel koerslijst of taxatie) is echter specialistisch werk doordat er meerdere methodes zijn om de bruto-BPM te berekenen en daar bovenop ook nog eens meerdere methodes zijn om vervolgens de rest-BPM te berekenen.

Voor slechts €60- (excl. BTW) vullen wij op de voordeligste wijze uw volledige BPM aangifte rapport in, aangevuld met BPM berekening en onderbouwing zodat u deze zelf kunt indienen bij de Belastingdienst Douane en u vervolgens zelf de BPM kunt afdragen.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.