Over ons

Das Import is een betrouwbare, professionele organisatie met goede referenties en ruim twintig jaar ervaring op het gebied van auto import uit Duitsland. Wij begeleiden het importeren van uw volgende Duitse auto van A tot Z.

Das Import maakt deel uit van een aantal door Job Das opgerichte bedrijven. Eén van de zusterbedrijven van Das Import, Das privéchauffeurs, was gespecialiseerd in het verlenen van chauffeursdiensten. Nadat binnen de klantenkring van Das privéchauffeurs grote interesse ontstond in het laten importeren van jong gebruikte auto's uit Duitsland, is besloten om deze dienst in een apart bedrijf onder te brengen en op professionele wijze uit te breiden. Sindsdien is het bedrijf enorm snel gegroeid. Volgens Het Financieele Dagblad behoort Das Automotive Services B.V. tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en daarnaast staan wij in de lijst van de top 250 groeibedrijven van NLgroeit en het Erasmus Centre for Entrepreneurship. En daar zijn wij natuurlijk enorm trots op!

De kracht van onze onafhankelijke dienstverlening ligt in onze jarenlange ervaring. Wij hebben vele duizenden auto's ingevoerd en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. De meeste particulieren betalen te veel rest-BPM bij het invoeren van een auto. Door slim gebruik te maken van ondoorzichtige, continu aan verandering onderhevige regelgeving en per geval verschillende toegestane manieren om BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u meestal fors besparen op de af te dragen BPM bij het importeren van een auto. Ons auto import consult verdient zich hierdoor negen van de tien keer terug.

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

 
 

Routebeschrijving Das Import

Hier vindt u een routebeschrijving naar ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Zaandam. Centraal gelegen onder de rook van Amsterdam zodat onze klanten ons goed kunnen bereiken bij het ophalen van een geïmporteerde auto. Alternatief bieden wij ook nog een haal- of brengservice waarbij uw importauto bij u thuis wordt afgeleverd.

Contactgegevens Das Import

Hier vindt u al onze contactgegevens. Aarzel niet contact op te nemen bij al uw vragen of opmerkingen. We staan u graag te woord.

Das Import is een handelsnaam van Das Automotive Services B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34197009.

Social Media

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.