Kosten auto import service

Onderaan deze pagina vindt u overzichtelijk alle onderdelen van onze auto import service met de bijbehorende kosten en prijzen die wij rekenen.

Indien u er voor kiest van onze auto import service gebruik te maken komen wij altijd vooraf een vaste totaalprijs inclusief alle kosten met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken afleveren. Deze totaalprijs zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening, de rest-BPM op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst Douane of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde, diverse kosten zoals RDW leges, tenaamstelling, kentekens en indien van toepassing de aanschaf van de auto (u kunt de auto ook zelf kopen).

Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Gratis berekening totaalprijs

Voor iemand die niet dagelijks met het importeren van auto's bezig is kan het veel werk zijn alle kosten voor het importeren van een auto uit Duitsland helder op een rij te krijgen. Aarzel daarom niet ons hier vrijblijvend voor te raadplegen. Wij doen u graag een offerte voor een vaste gegarandeerde totaalprijs voor onze auto import service en alle bijkomende kosten voor het importeren van een auto uit Duitsland.

Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Vrijblijvende offerte?

Heeft u een auto gevonden op internet? Stuur ons de weblink en wij sturen u vrijblijvend een indicatie van de totale kosten.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf.

Auto import service

Wij bieden onze auto import service in de onderstaande import pakketten aan. Nieuwsgierig welk import pakket het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op met één van onze importadviseurs, zij helpen u graag op weg. 

Basis
Import pakket
€624,99
Meest geschikt als u ervoor kiest de auto zelf te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Kies BASIS wanneer u uitsluitend ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland. Lees meer
Meest gekozen
Premium
Import pakket
€1.665,59
€1.649,99
Kies PREMIUM als u volledig ontzorgd wilt worden. Onze adviseurs regelen het volledige importproces, inclusief contact met de verkoper, koopovereenkomst, verzekerd transport, 15 punten aankomstcheck en Nederlandse registratie. Lees meer
Meeste korting
Premium +
Import pakket
€1.931,79
€1.849,99
Kies PREMIUM + als uitsluitend het beste goed genoeg is voor u. Hiermee ontvangt dat beetje extra met versneld transport en een uitgebreidere 30 punten aankomstcheck. Lees meer

 Geen verrassingen: wij komen te allen tijde vooraf een vaste totaalprijs met u overeen.

205.207 Duitse merkdealer occasions inclusief BPM en importkosten

Zoeken tussen het grote aanbod van Duitse merkdealer occasions is een stuk makkelijker met onze zoekmodule. De zoekmodule helpt u te navigeren tussen de merken en modellen van de verschillende merkdealers in Duitsland. Heeft u moeite met het vinden van uw droomauto? Neem dan gerust contact op met onze importadviseurs. Zij staan dagelijks in contact met de erkende merkdealers en helpen u graag op weg bij het vinden van de juiste importauto. 

 

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.