Hybride auto importeren

Een hybride auto importeren uit Duitsland is immens populair. De (hybride) combinatie tussen een elektrische en verbrandingsmotor spreekt mensen aan vanwege enerzijds de voordelen van elektrisch rijden en anderzijds de vrijheid van de traditionele verbrandingsmotor. Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen en uw voorkeur hierbij uitgaat naar een PHEV (oftewel een plug in hybride), kunt u aanzienlijke bedragen besparen door, in plaats van in Nederland te winkelen, uw aanschaf in Duitsland te doen. De lagere autoprijzen in Duitsland bieden u, in combinatie met het grote aanbod van jonge gebruikte auto’s, een ideaal uitgangspunt om snel en tegen lage kosten de hybride auto van uw keuze te vinden. Daarnaast zijn de kosten om de auto in Nederland op kenteken te krijgen lager dan voor conventionele brandstof auto’s, dankzij de voor hybride auto's gunstigere BPM tarieven. Door deze voor minder vervuilende voertuigen gunstige Nederlandse regelgeving, vergt de import relatief weinig financiële investering. De enige barrière die u nog wel wacht, is het importtraject. Hiervoor kunt u echter een beroep doen op de dienstverlening van Das Import.

Waarom een hybride auto importeren uit Duitsland?

In Nederland hebben we al jarenlang te maken met een verre van optimale automarkt. Autobezit wordt in Nederland relatief zwaar belast door onder meer hoge aankoopbelastingen, in de vorm van BTW en BPM. Hierdoor zijn nieuwe auto’s verhoudingsgewijs duur – duurder dan in veel van de ons omringende landen. Om deze reden kiest het overgrote deel van de Nederlandse automobilisten voor een gebruikte auto. De vraag naar occasions is hierdoor hoog en de lage verkoopaantallen van nieuwe auto’s zorgen ervoor dat de prijzen van jonge occasions ook hoog zijn en de keuze vaak beperkt is. Ook zijn nieuw in Nederland geleverde auto's vaak slecht uitgerust vanwege bijtellingsregels. 

De situatie op de automarkt in Duitsland is opmerkelijk gunstiger. De verkopen van nieuwe auto’s liggen er veel hoger en dit resulteert weer in meer aanbod en lagere prijzen. Ook is het uitrustingsniveau van auto's vaak een stuk beter. Als Nederlandse koper kunt u hier uitstekend van gebruikmaken. Zeker bij minder zwaar met BPM belaste auto’s, zoals elektrische auto's en hybride auto’s, kunt u hiermee uw voordeel doen en aanzienlijke bedragen uitsparen wanneer u een Duitse occasion in Nederland invoert. Een elektrische auto importeren of een hybride auto importeren loont dus zeker. 

BPM berekenen hybride auto

Zoals gezegd is de bruto-BPM (en dus ook de rest-BPM bij import) voor hybride auto's een stuk lager dan voor traditionele brandstof auto's. Er is echter wel nog steeds BPM verschuldigd op dergelijke auto's. De BPM berekenen voor een hybride auto is niet eenvoudig voor een leek en is onder meer afhankelijk van factoren zoals welke brandstof (diesel of benzine) er naast de elektro motor geldt, wat de gecombineerde CO2-uitstoot is, de eerste toelating van de auto, etc. Soms is er bij import daarnaast ook nog de mogelijkheid om met een waardebepaling de rest-BPM lager te krijgen dan op basis van de afschrijvingstabel, hoewel dit bij lagere BPM bedragen vaak minder snel loont. 

Wilt u de rest-BPM bij import van een hybride auto weten? Dan is het vaak het handigst om eerst de URL / weblink van een advertentie van de auto die u heeft gevonden in onze automatische BPM calculator te plakken. Dit kan via voornoemde link of bovenaan onze website in het veld onder "Direct een online BPM berekening". Voor veel websites kunnen wij dan direct een BPM berekening tonen en anders kan u direct een offerte opvragen in het vervolgscherm. 

Als u nog geen auto op het oog heeft kunt u nog gemakkelijker hieronder direct uw zoektocht starten in de zoekmodule op onze website. U zoekt dan in uitsluitend aanbod van officiële merkdealers uit Duitsland en alle prijzen worden getoond inclusief de reeds berekende BPM. 

 

Gemakkelijk importeren met onze auto import service

Das Import heeft jarenlange ervaring met de import van auto’s uit Duitsland. Al meer dan vijftien jaar houden we ons hiermee bezig. In die tijd veranderde er veel aan de regelgeving in Nederland, waardoor onze inventiviteit en creativiteit steeds weer op de proef werd gesteld. Inmiddels zijn we een gerespecteerde en toonaangevende aanbieder in ons marktsegment geworden, wat zich onder meer uit in ons sterk toegenomen volume en de privileges die de RDW en de Belastingdienst Douane ons hierom gunnen. Hierdoor kunnen wij tijdwinst bij het afhandelen van het registratie en importtraject realiseren. Dit laatste is natuurlijk weer een belangrijk voordeel voor u als klant.

Das Import biedt u niet in de laatste plaats veel gemak. Al vanaf het eerste begin, wanneer de zoekmachine op onze website u vliegensvlug de weg wijst naar uw nieuwe hybride auto. Hebt u die eenmaal gevonden, dan bepaalt u zelf welke vervolgstappen u zet. U kunt kiezen voor het complete pakket van onze Auto Import Service, maar kunt er ook voor kiezen om een aantal elementen van het traject in eigen hand te houden.

Dring de kosten van autorijden terug en koop uw nieuwe PHEV in Duitsland. Das Import helpt u om zonder zorgen uw nieuwe hybride auto uit Duitsland te importeren.

Milieubewust rijden?

Dan is een hybride auto wellicht de perfecte keuze voor u. Das Import zet de voordelen van hybride auto kopen op een rij, evenals de optie om een hybride auto occasion aan te schaffen en de mogelijkheid om een hybride auto uit Duitsland te importeren. Als toonaangevende specialist op het gebied van BPM berekenen en het importeren van hybride auto's, delen we graag onze expertise met u.

Een hybride auto combineert twee soorten aandrijving: een traditionele verbrandingsmotor en een elektrische motor. Hierdoor kan de auto zowel op benzine of diesel als op elektriciteit rijden. Het systeem schakelt automatisch tussen de verschillende motoren, afhankelijk van de rij situatie. Dit resulteert in een efficiënter brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

Voordelen van een hybride auto

Hybride auto's bieden talloze voordelen ten opzichte van conventionele voertuigen. Hybride auto's zijn minder vervuilend dan traditionele voertuigen. Door de combinatie van een verbrandingsmotor en een elektrische motor wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd, wat resulteert in minder CO2-uitstoot. Dit draagt bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit en het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

Het gebruik van een hybride auto kan leiden tot aanzienlijke brandstofbesparingen. Doordat hybride auto's zowel op brandstof als op elektriciteit kunnen rijden, is het mogelijk om langere afstanden af ​​te leggen zonder dat uw brandstoftank snel leeg raakt of dat de batterij leeg is. Bovendien wordt er minder energie verspild door het efficiëntere brandstofverbruik, wat resulteert in lagere kosten aan de pomp.

Voordelen van een hybride occasion kopen in Duitsland

Het fiscale voordeel bij plug-in hybride voertuigen vind u bij de (rest-) BPM. Zeker wanneer u dit vergelijkt met een benzine of diesel voertuig, zal u zien dat u daarmee al flinke besparing realiseert. Als u op zoek bent naar een hybride auto, maar niet bereid bent om de volledige prijs voor een nieuwe auto te betalen, is het overwegen van een hybride auto occasion uit Duitsland een verstandige keuze.

In tegenstelling tot het bestellen van een nieuwe auto, waarbij u vaak moet wachten op de levering, is een hybride occasion direct beschikbaar voor aankoop. Dit betekent dat u snel kan genieten van de voordelen van het rijden in een hybride auto.

Er is een ruim aanbod van hybride auto's occasions op de Duitse markt. Dit betekent dat u een auto kan vinden die perfect past bij uw behoeften, budget en smaak. Of u nu op zoek bent naar een compacte hybride auto voor stadsritten of een ruime gezinsauto met hybride aandrijving, er is voor elk wat wils.

Hybride auto importeren uit Duitsland

Als u op zoek bent naar een specifiek model hybride auto, dan kan het interessant zijn om te kijken naar het importeren van een hybride auto uit Duitsland. Duitsland staat bekend om zijn breed scala aan automodellen en biedt gunstigere prijzen dan Nederland.

In veel gevallen zijn de prijzen van hybride auto's in Duitsland lager dan in Nederland. Dit komt door verschillende factoren, zoals het grotere aanbod. Door een hybride auto uit Duitsland te importeren, kan u dus aanzienlijk besparen op de aanschafkosten.

Duitse automerken staan ​​bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde technologie. Door een hybride auto uit Duitsland te importeren, krijgt u toegang tot hoogwaardige voertuigen die voldoen aan hoge standaarden. Naast Duitse merken is er in Duitsland ook een groter occasion-aanbod van andere automerken.

Waar op letten bij het importeren van een hybride auto

Als u overweegt om een hybride auto te kopen, kan het interessant zijn om te kijken naar het importeren van een hybride auto uit Duitsland. Duitsland is namelijk een populaire markt voor tweedehands auto's en biedt vaak een ruim assortiment aan hybride modellen tegen gunstige prijzen. Hieronder zullen we bespreken waar u op moet letten bij het importeren van een hybride auto uit Duitsland en waarom Das Import de juiste partij is om u daarbij te helpen.

Bij het kopen van een tweedehands hybride auto zijn er verschillende belangrijke aspecten waar u op moet letten. Ten eerste is het verstandig om de onderhoudsgeschiedenis van de auto te controleren. Vraag naar eventuele onderhouds- en reparatierekeningen, vooral met betrekking tot het hybridesysteem. Dit geeft u inzicht in de algemene staat van de auto en of er mogelijke problemen zijn geweest.

Een ander cruciaal punt is de accustatus. Controleer hoe lang de batterij nog meegaat en of er kosten zijn verbonden aan een mogelijke vervanging. Batterijen kunnen duur zijn om te vervangen, dus het is belangrijk om te weten in welke staat ze verkeren.

Daarnaast is het essentieel om de kilometerstand van de auto te verifiëren. Vergelijk deze met het bouwjaar van de auto om een idee te krijgen van hoeveel de auto is gebruikt. Lagere kilometerstanden zijn over het algemeen gunstiger, maar het is ook belangrijk om te kijken naar het soort gebruik dat ermee is gemaakt. Stadsverkeer kan bijvoorbeeld meer slijtage veroorzaken dan snelwegritten.

Verder is het verstandig om de verzekerings- en belastingkosten te controleren, omdat deze kunnen variëren voor hybride voertuigen. Informeer ook naar eventuele garanties die nog van toepassing zijn en zorg ervoor dat u alle benodigde documentatie ontvangt, zoals het onderhoudsboekje en het voertuigrapport.

Door op deze punten te letten, kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een tweedehands hybride auto en mogelijke verrassingen in de toekomst voorkomen.

De kosten van een hybride auto kopen uit Duitsland

Bij het importeren van een hybride auto uit Duitsland komen er verschillende kosten kijken. Naast de aanschafprijs van de auto zelf, moet u rekening houden met kosten zoals transport, BPM en eventuele keuringen. Het is belangrijk om deze kosten van tevoren goed in kaart te brengen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bij het importeren van een auto is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare verkoper. Dit geldt zeker ook als u op zoek bent naar een hybride auto uit Duitsland. Het is raadzaam om te kiezen voor een erkende merkdealer of om gebruik te maken van de diensten van een gespecialiseerd importbedrijf zoals Das Import. Deze partijen hebben ervaring met het importeren van auto's en kunnen u helpen bij het vinden van een betrouwbare verkoper in Duitsland.

Waarom een hybride auto importeren via Das Import?

Das Import is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het importeren van auto's, waaronder hybride auto's, uit Duitsland. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op dit gebied en weten precies waar we op moeten letten bij het importproces. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het importproces. Van het vinden van de juiste auto tot het regelen van alle benodigde documenten en keuringen, Das Import neemt u al het werk uit handen.

Naast onze expertise en ervaring biedt Das Import nog meer voordelen voor het importeren van een hybride auto uit Duitsland. Zo hebben wij een uitgebreid netwerk van betrouwbare autobedrijven in Duitsland, waardoor wij snel en efficiënt op zoek kunnen gaan naar de auto die aan uw wensen voldoet. Daarnaast hebben wij kennis van de actuele wet- en regelgeving omtrent importeren en kunnen wij u helpen om zo voordelig mogelijk uit te zijn qua BPM. Ook het transport van de auto wordt door Das Import geregeld, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Als u een hybride auto wilt importeren uit Duitsland, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en te weten waar u op moet letten. Het inschakelen van een gespecialiseerd auto import bedrijf zoals Das Import kan u veel tijd, moeite en kosten besparen. Met de expertise en ervaring bent u verzekerd van een soepel verloop van het importproces en kan u snel genieten van uw nieuwe hybride auto.

Hybride auto kopen: Verstandig en duurzaam

Met de vele voordelen, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee, is het geen wonder dat steeds meer mensen overstappen op hybride auto's. Of u nu kiest voor een nieuwe hybride auto, een hybride auto occasion of een hybride auto importeert uit Duitsland, u kan rekenen op een efficiëntere brandstofconsumptie en minder CO2-uitstoot.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over het kopen van een hybride auto, het importeren van een hybride auto uit Duitsland of als u behoefte heeft aan advies over BPM-berekeningen en andere gerelateerde zaken. Wij staan ​​klaar om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing voor uw volgende auto.

Liever elektrisch?

Ook als u overweegt om een elektrische auto te importeren, kunnen wij u helpen. Bij Das Import zijn we gespecialiseerd in het importeren van auto's, inclusief elektrische modellen. We hebben een uitgebreid netwerk van dealers en contacten in het buitenland, waardoor we u een ruime keuze aan merken kunnen bieden.

Daarnaast regelen wij alles voor u: van de aankoop en documentatie tot aan het transport en de RDW-keuring. We zorgen ervoor dat het importproces probleemloos verloopt, zodat u snel kan genieten van uw nieuwe elektrische auto.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.