Volvo importeren uit Duitsland

Een Volvo importeren uit Duitsland kan een interessante optie zijn. Zeker wanneer u een hoogwaardige auto zoekt voor een betere prijs dan in Nederland. Volvo heeft sinds jaar en dag een uitstekende reputatie voor veiligheid, duurzaamheid en luxe. Een voertuig van het Zweedse merk is niet alleen een verstandige keuze, en het importeren vanuit Duitsland is ook een lonende investering. 

11.030 Volvo's uit Duitsland incl. BPM en invoerkosten

Bij het zoeken naar een Duitse Volvo via de reguliere autowebsites zult u waarschijnlijk lastig een gevoel krijgen van wat dergelijke auto’s u rijklaar op Nederlands kenteken zullen gaan kosten. Wanneer u een jonggebruikte Volvo van 2012 of jonger zoekt hebben wij daar nu echter een perfecte oplossing voor. Door de Duitse vraagprijzen te vermeerderen met de rest-BPM en invoerkosten krijgt u een veel beter gevoel bij de totale prijs waar u rekening mee moet houden. Maar ook als u een andere Volvo in Duitsland op het oog heeft zijn wij u graag van dienst, lees daartoe verder onderaan deze pagina.

Volvo modellen

 

Waarom een Volvo importeren uit Duitsland?

Als uw hart al is ingesteld op een Volvo, kan het importeren uit Duitsland u financiële voordelen bieden. De prijzen van auto's in Duitsland zijn vaak lager vergeleken met die in Nederland, dankzij de grotere markt en de hogere concurrentie. Bovendien zijn de Volvo modellen in Duitsland vaak uitgerust met betere specificaties en extra functies. De mogelijkheid om een beter uitgeruste Volvo te verkrijgen tegen een lagere prijs is een aantrekkelijk voordeel van het importeren uit Duitsland. Let u overigens bij het kopen van een tweedehands Volvo in Duitsland goed op de leeftijd en de kilometerstand. Dit kan namelijk implicaties hebben voor de BPM en/of BTW (zie ook: Minimum leeftijd en kilometerstand).

Populaire Volvo Modellen voor import uit Duitsland:

Wanneer u overweegt een Volvo te importeren uit Duitsland, zijn er verschillende modellen waaruit u kunt kiezen, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Volvo XC90

De Volvo XC90 is een luxe SUV die perfect is voor gezinnen of individuen die op zoek zijn naar een ruime, veilige en technologisch geavanceerde auto. Het importeren van een XC90 uit Duitsland kan u toegang geven tot modellen met hogere specificaties tegen een lagere prijs.

Volvo V90

De Volvo V90 is een elegante stationwagon die bekend staat om zijn ruime interieur en hoogwaardige afwerking. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en stijlvol voertuig, kan het importeren van een V90 uit Duitsland een uitstekende keuze zijn.

Volvo S90

Deze luxe sedan combineert een stijlvol design met geavanceerde technologie en een comfortabele rit. Een Volvo S90 importeren uit Duitsland kan u een betaalbare toegang geven tot deze luxe sedan.

Volvo XC60

Als een compactere versie van de XC90, biedt de Volvo XC60 een mix van comfort, technologie en prestaties. Het importeren van een XC60 uit Duitsland kan ook een slimme keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkopere en goed uitgeruste SUV.

Volvo XC40

De Volvo XC40 is Volvo's compacte, trendy SUV die veel biedt op het gebied van functionaliteit en design. Het importeren van een XC40 uit Duitsland kan ook een waardevolle optie zijn.

Stappenplan voor het Importeren van een Volvo uit Duitsland:

Een Volvo importeren uit Duitsland vereist een doordacht stappenplan om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Hieronder volgt een uitgebreid stappenplan zoals we dat bij DAS Import doen.

Aankoop

Begin met het zoeken en kopen van de gewenste Volvo in Duitsland. Overweeg het gebruik van betrouwbare websites of dealers om het perfecte model en de specificaties te vinden. DAS Import biedt ook een selectie van erkende merkdealer occasions aan.

Transport

Na de aankoop moet uw Volvo naar Nederland worden vervoerd. Dit kan via een autotransport service of door de auto zelf naar Nederland te rijden.

RDW Keuring

Eenmaal in Nederland, moet uw Volvo worden gekeurd en geregistreerd bij de RDW. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat uw auto voldoet aan de Nederlandse voertuigeisen.

BPM Aangifte

Na de RDW-keuring, moet u de BPM (Belasting Personenauto's en Motorrijwielen) aangifte doen. DAS Import kan u helpen met de BPM-calculatie en aangifte om ervoor te zorgen dat u niet te veel betaalt.

Kenteken

Zodra de BPM is betaald, ontvangt u het Nederlandse kenteken voor uw Volvo. Nu is uw geïmporteerde Volvo klaar voor gebruik op de Nederlandse wegen.

Das Import heeft tientallen auto's uit Duitsland geïmporteerd van nog geen jaar oud met 10 tot 20 duizend kilometer op de teller voor totaalprijzen inclusief alle importkosten van gemiddeld 40 procent onder de Nederlandse nieuwwaarde. Naast het feit dat om voornoemde redenen de kans aanzienlijk groter is dat u in Duitsland een auto vindt die voldoet aan uw wensen, valt er dus veel geld te besparen met het kopen en invoeren van een auto uit Duitsland.

Kosten van het Importeren uit Duitsland

Als u een Volvo wilt importeren uit Duitsland wilt u natuurlijk als eerste weten met welke kosten u rekening dient te houden. De voornaamste kostenposten zijn de aanschaf van de auto zelf, het transport en de BPM (zie ook: Totale kosten). De aankoopafwikkeling, het transport en eventueel de prijsonderhandeling kunnen wij u (kosten)efficiënt uit handen nemen met onze auto import service pakketten. Wij doen dit voor een vast bedrag voor geheel Duitsland. De totale kosten van het importeren van een Volvo uit Duitsland kunnen variëren, afhankelijk van het model en de specificaties van de auto. Hier zijn enkele kosten om rekening mee te houden:

Aankoopkosten

Logischerwijs kunt u geen Volvo kopen zonder voor het voertuig te betalen. De aankoopkosten omvatten de prijs van de auto zelf, evenals eventuele extra kosten die door de verkoper in rekening worden gebracht.

Transportkosten

De kosten voor het vervoer van de Volvo van Duitsland naar Nederland. Deze kosten zijn afhankelijk van factoren zoals de afstand en de wijze van transport.

RDW Keuringskosten

Door de drukte bij de RDW kan het keurings- en registratieproces van een importauto soms lang op zich laten wachten. Voor DAS Import is dit echter een dagelijkse bezigheid, waardoor wij in staat zijn dit proces efficiënt voor u te beheren. Tegen een tarief van €200,- exclusief BTW zorgt DAS Import voor alle benodigde administratie en is uw importauto binnen één werkdag geregistreerd.

BPM

De BPM die betaald moet worden, kan variëren afhankelijk van de leeftijd, het model en de CO2-uitstoot van de auto.

LET OP: voorkom dat u te veel BPM betaalt

Ons gespecialiseerde consult, gebaseerd op een grondige analyse van mogelijke manieren om rest-BPM te verlagen, biedt aanzienlijke besparingskansen. Met meer dan vijftien jaar ervaring garanderen wij het meest voordelige BPM-regime en een probleemloze BPM-aangifte zonder onverwachte kosten of vertragingen. Kies voor onze expertise bij het importeren van uw auto uit Duitsland en voorkom onnodige uitgaven door te vertrouwen op ervaren professionals in plaats van onervaren partijen of zelfcalculatie.

Door het zorgvuldig plannen van uw importproces en het overwegen van de verschillende modellen en kosten, kunt u ervoor zorgen dat u de beste deal krijgt bij het importeren van een Volvo uit Duitsland. Door gebruik te maken van de diensten van de professionals van DAS Import laat u het proces soepel en succesvol verlopen. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe Volvo.

Van Keuze tot Kenteken: Uw Volvo Importeren uit Duitsland met DAS Import

Een Volvo importeren uit Duitsland kan een uiterst lonende onderneming zijn, zowel financieel als kwalitatief. Met de lagere prijzen in Duitsland en de mogelijkheid om een beter uitgeruste auto te krijgen, liggen de voordelen voor de hand.

Het proces wordt door DAS Import vereenvoudigd met een helder stappenplan en de juiste begeleiding. Of u nu kiest voor een luxe SUV zoals de XC90, of een compacte en stijlvolle XC40, de keuze en de besparingen zijn aanzienlijk. U kunt ook andere merken uit Duitsland laten importeren zoals Volkswagen of Mini.

Daarnaast biedt de samenwerking met DAS Import een stuk gemoedsrust, aangezien wij de expertise hebben om u te begeleiden door de juridische en logistieke aspecten van het importproces.

Wij kunnen onder andere helpen bij het afhandelen van:

  • BPM-aangifte,
  • RDW-registratie (Basis importpakket),
  • Aankoopafwikkeling & transport (Premium importpakket)

Het is dan ook zeker een overweging waard om uw volgende Volvo uit Duitsland te importeren.

Volvo kopen in Duitsland

Er worden jaarlijks tienduizenden tweedehands auto's via paralel import naar Nederland geïmporteerd. Verreweg het grootste gedeelte hiervan wordt uit Duitsland ingevoerd. De auto's die het meest uit Duitsland worden geïmporteerd zijn van de Duitse automerken (respectievelijk Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW en Audi). Volvo is iets minder goed vertegenwoordigd in aantallen maar dat neemt niet weg dat er forse besparingen mogelijk zijn door een Volvo in Duitsland te kopen en deze te importeren. Omdat het voordeel van het importeren van een auto uit Duitsland grotendeels fiscaal is ingegeven, loont het ondanks dat Volvo geen Duits automerk is dus wel degelijk ook om een Duitse Volvo te kopen en in te voeren in Nederland. Te meer omdat import vooral interessant is het hogere segment.

Via de diverse Duitse autosites kunt u zoeken in het aanbod van tweedehands Volvo's dat in Duitsland te koop staat. Voor extra zekerheid is het echter aan te raden voornamelijk naar aanbod van officiële Volvo dealers te kijken. Wanneer u in het Volvo aanbod zoals bovenaan deze pagina getoond zoekt, vindt u uitsluitend aanbod van officiële merkdealers. 

Das Import heeft er haar bedrijf van gemaakt het kopen en importeren van een auto uit Duitsland van A tot Z te begeleiden. Met onze auto import service pakketten kunt u het gehele of gedeeltelijke traject van het importeren van een auto uit Duitsland aan ons uitbesteden. U bepaalt zelf in welke mate wij u ondersteunen en altijd tegen de scherpste tarieven in de markt. Voor een toegankelijk tarief kunnen wij u al van dienst zijn en regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij de RDW / Douane bij ons op locatie.

 

Vrijblijvende offerte?

Heeft u een auto gevonden op internet? Stuur ons de weblink en wij sturen u vrijblijvend een indicatie van de totale kosten.

Bereken mijn kosten

Duitse occasions

Wij kunnen onder meer de volgende Volvo occasions voor u uit Duitsland invoeren:

 

Van onder meer de volgende uitvoeringen: Base, Kinetic, Momentum, Summum, R-design, Executive, R, T3, T4, T5, T6, V8, AWD, T4F, D2, D4, D5, D6, Cross Country, Plug-in Hybrid

 

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.