Waarom uw auto laten importeren door Das Import?

Het staat u natuurlijk vrij te kiezen hoe u uw auto al dan niet importeert. De veelal te realiseren besparing en het bijna onuitputtelijke Duitse aanbod hoeven wij u daarbij uiteraard niet te verkopen. Maar waar kan Das Import wel het verschil maken met haar Auto Import Service?

Auto laten importeren uit Duitsland

Een auto kopen in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan.

Ervaring

Wij hebben in de afgelopen twintig jaar vele duizenden importauto’s mogen inklaren en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Zelf pionieren kan een kostbare aangelegenheid worden. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Gemak

De rode draad in onze dienstverlening is ontzorgen. Wij weten hoe druk veel van onze klanten zijn en dat bij hen de gedachte aan een ingewikkeld en tijdrovend importproces geen aanlokkelijk vooruitzicht is. Hierdoor maken veel mensen alsnog de weg naar de Nederlandse officiële merkdealer en laten zij vaak duizenden euro's aan voordeel aan zich voorbij gaan.

Door gebruik te maken van onze dienstverlening is dit echter niet nodig en kunt u letterlijk met een paar klikken op uw muis en/of telefoontjes een auto importeren uit Duitsland zonder dat u daarbij enorme risico's loopt. Dus ook als u weinig tijd heeft is het importeren van een auto een fluitje van een cent. Van Aanschaf van de auto tot Zorgeloze aflevering aan huis, alles kunnen wij u als ervaringsdeskundige efficiënt uit handen nemen.

Concurrerende tarieven

Door onze omvang kunnen wij daarnaast met scherpe tarieven werken en door slim gebruik te maken van verschillende BPM regimes kunnen wij u veel geld besparen. Ons consult verdient zich daardoor in veel gevallen zelfs terug.

Referenties

Beloven is echter één ding, waarmaken een ander. Luister daarom vooral niet naar ons, luister naar het oordeel van onze klanten: referenties.

Gratis berekening importkosten

Voor iemand die er niet dagelijks mee bezig is kan het lastig zijn alle kosten voor het invoeren van een auto uit Duitsland helder op een rij te krijgen. Wanneer u ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto toestuurt zullen wij u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen invoeren.

Vrijblijvende offerte?

Heeft u een auto gevonden op internet? Stuur ons de weblink en wij sturen u vrijblijvend een indicatie van de totale kosten.

 

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto alles inclusief op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs waarbij u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.