Duitse tweedehands autosites

Het importeren van een tweedehands auto uit Duitsland begint met de aanschaf van een auto. Om u te oriënteren op het kopen van een occasion in Duitsland kunnen onderstaande weblinks van pas komen. Wanneer u een mogelijk interessante tweedehands auto in Duitsland op het oog heeft kunt u een weblink van de advertentie onderaan deze pagina invoeren waarna u direct een reële indicatie van de totale kosten voor het importeren van de auto te zien krijgt.

Om vervelende verrassingen te voorkomen adviseren wij zo veel mogelijk naar aanbod van grotere auto handelaren en merkdealers te kijken. Wij bieden onze Premium en Premium + auto import service pakketten niet aan voor auto’s die particulier worden aangeboden (“Privatanbieters”). Dergelijke auto's kunnen wij uiteraard eventueel wel alleen invoeren met ons Basis import pakket. U kunt de auto in dat geval met een tijdelijk kenteken zelf overrijden naar Nederland.

208.492 Duitse importauto's incl. BPM op één website

Zoekt u een auto van 2012 of jonger dan kunt u gemakkelijk op onze website in een aanbod zoeken van importauto's waarbij de prijzen inclusief BPM en importkosten worden weergegeven.

Maak hieronder uw selectie om uw zoektocht te starten:

Duitse autosites

De meest gebruiksvriendelijke Duitse tweedehands auto website is in onze optiek Autoscout24.de. Autoscout24 (onderdeel van Deutsche Telekom Group) is, met aanwezigheid in 18 landen en meer dan twee miljoen occasions in haar database, het meest gebruikte auto portaal. U kunt via het Nederlandse .nl domein (onder uitgebreid zoeken) in Duits aanbod van auto's zoeken of rechtstreeks via het Duitse .de domein.

Tweedehands auto Duitsland

 

Daarnaast is Mobile.de een populaire tweedehands auto website in Duitsland

Officiële merkdealer occasions

Voor maximale zekerheid bij het aanschaffen van een tweedehands auto in Duitsland is de officiële merkdealer een goed beginpunt. Uiteraard zijn er genoeg grote, merk-onafhankelijke en betrouwbare handelaren in Duitsland waar u prima een tweedehands auto kunt kopen, maar via de merkdealer is doorgaans de veiligste manier. Dit principe geldt overigens uiteraard in Nederland net zo goed als in Duitsland. Bij het berekenen van uw eventuele besparing is het daarom goed om appels met appels te vergelijken aangezien deze zekerheid soms wat extra's kost.

Om rechtstreeks in het aanbod van Duitsland's merkdealers te zoeken hebben wij onderstaande weblinks voor u uiteengezet.

Overige Duitse auto websites

Met voornoemde links heeft u in principe voldoende in handen om nagenoeg het volledige Duitse aanbod van tweedehands auto's te doorlopen. Volledigheidshalve zetten wij onderstaand nog een aantal overige grote Duitse autosites voor u uiteen.

Jahreswagens - een tweedehands auto rechtstreeks van de fabriek

Jahreswagens of Werkdienstwagens (in Nederland ook wel fabrieksoccasions genoemd) komen rechtstreeks van de fabriek en zijn kort gereden door een medewerker van het desbetreffende automerk. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld directieleden of managers. Dit zijn interessante auto's om te importeren. Met een Jahreswagen heeft u namelijk een hoogwaardige en bijna nieuwe auto tegen een zeer aantrekkelijke prijs die zal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Afhankelijk van het merk zijn deze auto’s in de regel tussen de 6 en 18 maanden oud en worden met zeer lage kilometerstanden te koop gezet. Dergelijke tweedehands auto's zijn in Nederland schaars. In Duitsland zijn ze er in overvloed, onder andere bedoeld voor de export.

Het aanbod van Jahreswagens en Werkdienstwagens vindt u in de regel ook op de reguliere tweedehands auto websites en de websites van de automerken zelf. Op onderstaande websites vindt u uitsluitend aanbod van fabrieksoccasions.

BPM berekenen

Wanneer u een auto heeft gevonden die aan uw wensen voldoet wilt u waarschijnlijk graag de BPM berekenen. Wanneer u een weblink van een geadverteerde auto hieronder invult kunnen wij u in veel gevallen direct online een zeer gerichte BPM indicatie afgeven. Daarnaast tonen wij een overzicht van de overige te verwachten kosten en een uitleg van hoe wij u eventueel van dienst kunnen zijn.

Vul weblink advertentie in
Geen URL? Klik hier: BPM calculator

Duitse occasions: populair bij autoliefhebbers

Dat Duitse occasions populair zijn bij autoliefhebbers, komt door het hoge kaliber, de uitgebreide selectie, en de betaalbare prijzen van Duitse occasions. Er zijn veel websites waar u een verscheidenheid aan auto's kunt vinden als u overweegt een tweedehands auto Duitsland te importeren. Bij Das Import, de expert in het importeren van auto's, helpen wij graag bij het vinden van uw ideale auto.

Het vinden van een geschikt voertuig is essentieel voordat u kunt beginnen met het importeren van een tweedehands auto uit Duitsland. Gelukkig kunt u dit doen dankzij een aantal websites. Of u nu een tweedehands automaat wilt aanschaffen of wanneer tweedehands lease auto kopen op uw to do list staat: bij de aankoop van een tweedehands auto is het raadzaam om te kijken bij erkende merkdealers als u de hoogste mate van zekerheid wilt. Ondanks het feit dat Duitsland een groot aantal betrouwbare dealers heeft, bieden merkdealers doorgaans meer zekerheid en een hogere kwaliteit.

Om een tweedehands auto Duitsland te vinden, zijn er verschillende websites

Naast Autoscout24.de en Mobile.de zijn er tal van andere websites die een groot aanbod aan voertuigen bieden. Deze websites hebben vaak een groot aanbod van verschillende aanbieders van Duitse occasions in alle categorieën merken, modellen en prijsklasses. Voor maximale zekerheid adviseren wij echter altijd zo veel mogelijk naar aanbod van officiële merkdealers te kijken. Via onze website vindt u uitsluitend aanbod van merkdealers en weet u zeker dat u niet met een louche handelaar van doen krijgt.

Een tweedehands auto vinden in Duitsland heeft het voordeel van een veel ruimere keuze dan in Nederland. Er zijn veel verschillende soorten auto's beschikbaar, van gewone modellen tot meer exclusieve modellen. Bovendien zijn de prijzen vaak gunstiger dan in Nederland, zodat u kunt profiteren van een mooie deal.

Auto kopen in België

Wij merken dat ook steeds meer Nederlanders een auto in België vinden en deze willen importeren. Ook een auto kopen in België kan een interessante besparing opleveren. Via websites als Autoscout24.be zoekt u makkelijk in het Belgische aanbod van occasions. Het aanbod in België is natuurlijk wel een stuk kleiner dan in Duitsland maar er kunnen van tijd tot tijd toch zeker interessant deals tussen zitten. Hoe de prijzen zich verhouden ten opzichte van Duitsland en Nederland verschilt enorm van model tot model en hangt ook samen met de leeftijd van de auto. Wanneer u een Belgische auto op het oog heeft om mogelijkerwijs te importeren kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij sturen u vrijblijvend een offerte voor het importeren van een Belgische auto en helpen u desgewenst op weg.  

Importregels bij een tweedehands lease auto kopen uit Duitsland

Het is cruciaal om te weten dat het importeren van een auto uit Duitsland tijd en werk kan kosten. U moet zich bewust zijn van de importregels en -procedures, en van de bijbehorende kosten, waaronder de BPM en eventuele transportkosten. Wij zijn er om u door het hele importproces heen te helpen en waar nodig begeleiding en ondersteuning te bieden.

Het importeren van een gebruikte auto uit Duitsland kan een slimme zet zijn, of u nu op zoek bent naar specifieke Duitse occasions, een tweedehands automaat, een tweedehands lease auto wil kopen of gewoon nieuwsgierig bent naar de uitgebreide selectie die beschikbaar is. U kunt met de juiste informatie en hulp een betrouwbare en redelijk geprijsde auto vinden die aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor meer details en om te bespreken hoe we kunnen ondersteunen bij het vinden van een tweedehands auto Duitsland.

Het belang van een betrouwbare tweedehands auto Duitsland

Bij het importeren van een tweedehands auto uit het brede aanbod Duitse occasions, stellen wij betrouwbaarheid en veiligheid voorop. Daarom adviseren wij zo veel mogelijk naar aanbod van merkdealers te kijken. Wij bieden een verscheidenheid aan import servicepakketten om u te ondersteunen en te zorgen dat alles goed en veilig verloopt. Wij handelen elk aspect van de importprocedure voor u af met onze Premium en Premium+ auto import service pakketten, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw nieuwe voertuig. Ons Basis importpakket is beschikbaar voor klanten die zelf al een auto naar Nederland hebben overgereden en alleen de invoer willen uitbesteden. In dat geval kunt heeft u wel een tijdelijk kenteken nodig.

Das Import streeft naar tevreden klanten door het leveren van uitstekende importdiensten. We helpen graag bij het importeren van uw droomauto. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands auto met automaat, een tweedehands leaseauto kopen, of gewoon geïnteresseerd bent in Duitse occasions. Ontdek hoe we kunnen helpen bij het importeren van een tweedehands auto Duitsland!

Uiteenlopende importdiensten voor Duitse occasions

Onze import diensten omvatten het navragen van de historie en de technische staat van het voertuig (al dan niet uitgebreid met een optionele aankoopkeuring), het regelen van het autotransport naar Nederland, en het beheren van alle administratieve processen zoals de RDW-keuring en de BPM-betaling. Wij nemen al deze verantwoordelijkheden op ons met onze Premium en Premium+ servicepakketten, zodat u zich kunt concentreren op het vinden van de perfecte tweedehands auto.

Daarnaast bieden we het Basis Import pakket, dat speciaal is ontworpen voor klanten die zelf onderhandeling, aankoopafwikkeling en overrijden van de auto verzorgen. Terwijl wij zorgen voor het vereiste papierwerk en de procedures, kunt u met dit pakket het voertuig overbrengen naar Nederland en een tijdelijk kenteken krijgen.

Klanttevredenheid en transparantie

Bij Das Import streven we naar het hoogste niveau van klanttevredenheid en transparantie. Zodat er geen verrassingen zijn, geven we een realistische schatting van de totale kosten van het importeren van de auto. Om er verder voor te zorgen dat uw importauto aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, werken we samen met betrouwbare partners in zowel Nederland als Duitsland. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.