Tweedehands auto Duitsland - websites

Het importeren van een tweedehands auto uit Duitsland begint met de aanschaf van een auto. Om u te oriënteren op het kopen van een occasion in Duitsland kunnen onderstaande weblinks van pas komen. Wanneer u een mogelijk interessante tweedehands auto in Duitsland op het oog heeft kunt u een weblink van de advertentie onderaan deze pagina invoeren waarna u direct een reële indicatie van de totale kosten voor het importeren van de auto te zien krijgt.

Om vervelende verrassingen te voorkomen adviseren wij zo veel mogelijk naar aanbod van grotere auto handelaren en merkdealers te kijken. Wij bieden onze dienst voor aankoopafwikkeling en transport in Duitsland niet aan voor auto’s die particulier worden aangeboden (“Privatanbieters”). Dergelijke auto's kunnen wij uiteraard eventueel wel invoeren bij de RDW / Douane. U kunt de auto in dat geval met een tijdelijk kenteken zelf overrijden naar Nederland.

248.373 Duitse importauto's incl. BPM op één website

Zoekt u een auto van 2012 of jonger dan kunt u gemakkelijk op onze website in een aanbod zoeken van importauto's waarbij de prijzen inclusief BPM en importkosten worden weergegeven.

Maak hieronder uw selectie om uw zoektocht te starten:

Duitse occasion sites

De meest gebruiksvriendelijke Duitse tweedehands auto website is in onze optiek Autoscout24.de. Autoscout24 (onderdeel van Deutsche Telekom Group) is, met aanwezigheid in 18 landen en meer dan twee miljoen occasions in haar database, het meest gebruikte auto portaal. U kunt via het Nederlandse .nl domein (onder uitgebreid zoeken) in Duits aanbod van auto's zoeken of rechtstreeks via het Duitse .de domein.

Tweedehands auto Duitsland

 

Officiële merkdealer occasions

Voor maximale zekerheid bij het aanschaffen van een tweedehands auto in Duitsland is de officiële merkdealer een goed beginpunt. Uiteraard zijn er genoeg grote, merk-onafhankelijke en betrouwbare handelaren in Duitsland waar u prima een tweedehands auto kunt kopen, maar via de merkdealer is doorgaans de veiligste manier. Dit principe geldt overigens uiteraard in Nederland net zo goed als in Duitsland. Bij het berekenen van uw eventuele besparing is het daarom goed om appels met appels te vergelijken aangezien deze zekerheid soms wat extra's kost.

Om rechtstreeks in het aanbod van Duitsland's merkdealers te zoeken hebben wij onderstaande weblinks voor u uiteengezet.

Overige Duitse auto websites

Met voornoemde links heeft u in principe voldoende in handen om nagenoeg het volledige Duitse aanbod van tweedehands auto's te doorlopen. Volledigheidshalve zetten wij onderstaand nog een aantal overige grote Duitse autosites voor u uiteen.

Jahreswagens - een tweedehands auto rechtstreeks van de fabriek

Jahreswagens of Werkdienstwagens (in Nederland ook wel fabrieksoccasions genoemd) komen rechtstreeks van de fabriek en zijn kort gereden door een medewerker van het desbetreffende automerk. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld directieleden of managers. Dit zijn interessante auto's om te importeren. Met een Jahreswagen heeft u namelijk een hoogwaardige en bijna nieuwe auto tegen een zeer aantrekkelijke prijs die zal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Afhankelijk van het merk zijn deze auto’s in de regel tussen de 6 en 18 maanden oud en worden met zeer lage kilometerstanden te koop gezet. Dergelijke tweedehands auto's zijn in Nederland schaars. In Duitsland zijn ze er in overvloed, onder andere bedoeld voor de export.

Het aanbod van Jahreswagens en Werkdienstwagens vindt u in de regel ook op de reguliere tweedehands auto websites en de websites van de automerken zelf. Op onderstaande websites vindt u uitsluitend aanbod van fabrieksoccasions.

BPM berekenen

Wanneer u een auto heeft gevonden die aan uw wensen voldoet wilt u waarschijnlijk graag de rest-BPM berekenen. Wanneer u een weblink van een geadverteerde auto hieronder invult kunnen wij u in veel gevallen direct online een zeer gerichte BPM indicatie afgeven. Daarnaast tonen wij een overzicht van de overige te verwachten kosten en een uitleg van hoe wij u eventueel van dienst kunnen zijn.

Vul weblink advertentie in
Geen weblink beschikbaar?
Gebruik dan ons contactformulier

Wellicht ook interessant:

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar