Over onze oprichter - Job Das

 

Mijn naam is Job Das

 

Ik ben oprichter van Das Import (Das Automotive). De passie voor snelheid en auto’s is er al vanaf jonge leeftijd. Een andere passie van mij is ondernemen. Op mijn 21ste startte ik, als kwakkelende student Small Business met een heleboel ondernemersdromen, mijn eerste (van tot nu toe vijf) onderneming(en).

Dit was een bureau dat zich bezig hield met het uitzenden van privéchauffeurs. Met hard werken, chauffeurs rekruteren, netwerken en het benaderen van potentiële nieuwe klanten kwam daar gestaag een mooi bedrijf uit voort (en uiteindelijk een breder uitzendbureau, dat inmiddels verkocht is). Mijn jongste auto-project is de website SlimVerkocht.nl, waar particulieren hun auto kunnen aanbieden aan handelaren. Daarnaast ben ik (mede)oprichter van Oscala.nl, dat zich bezig houdt met het detacheren van software developers vanuit nearshore development centers in Spanje.

 

 

 

Van voorliefde voor dure auto's....

Het klantenbestand van het chauffeursbedrijf bestond uit directeuren, captains of industry en vooraanstaande advocaten. Mensen met drukke agenda’s, weinig tijd en een voorliefde voor dure auto’s. Dat laatste was natuurlijk een belangrijk onderdeel van de lol waarvoor ik het chauffeursbedrijf in de eerste plaats was gestart en waardoor iedereen voor ons wilde werken. Het gespreksonderwerp en gedeelde interesse met de chauffeur was dan ook vaak de auto van de klant waar zij samen in reden.

En zo kwam ook wel eens de wens van de klant naar voren om de auto weer eens te upgraden of om naast de directieauto een mooie sportwagen of een gezinsauto te kopen. In dit segment waren gigantische besparingen te realiseren door simpelweg over de grens in Duitsland te gaan shoppen wist ik van horen zeggen. Zonde dus om deze klanten tienduizenden euro’s te veel te laten betalen...

 

 

Tot importeren...

Op die manier is met wat pionieren en kennis verzamelen, in 2003 de eerste auto geïmporteerd tegen een vooraf afgesproken urenvergoeding vanuit het chauffeursbedrijf en vrijwel geen omkijken voor de klant. De enorme besparing die hiermee gemoeid ging was een smeuïg verhaal waar anderen ook wel oren naar hadden. De eerste auto was nog niet geïmporteerd en de volgende klant stond dus al weer in de rij voor een Duitse auto. Na een aantal auto’s op die manier geïmporteerd te hebben leek er wel bestaansrecht voor een op zichzelf staand bedrijf. In 2005 is daardoor Das Import opgericht en de rest is geschiedenis…

 

 

En zo ontstond Das Import

Sindsdien heb ik een fantastisch dynamisch team met een voorliefde voor auto’s om mij heen verzameld. Zij staan dagelijks voor onze klanten klaar om ze te adviseren in de import van hun nieuwe auto. Hierdoor heeft Das Import afgelopen jaren vele klanten kunnen voorzien van een geïmporteerde auto uit Duitsland. Klanttevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel uiteraard, dat blijkt denk ik wel uit onze sterke referenties.

Een auto importeren is nu populairder dan ooit. Middels Das Import wil ik het voor iedereen mogelijk maken om veilig een auto te importeren. Dit tegen eerlijke, transparante tarieven, waarbij onze focus ligt op het ontzorgen van de klant.

 

Kroon op ons werk
 

Hoewel groei voor ons zeker geen doel op zich is, groeien wij toch hard. De markt groeit al jaren en wij groeien al jaren ook nog eens harder dan de markt. Wij hebben hier diverse prijzen voor gewonnen en zijn hier natuurlijk stiekem wel een beetje trots op.

FD Gazellen Awards
Das Automotive Services B.V. heeft inmiddels al acht keer een FD Gazellen Award van Het Financieele Dagblad gewonnen.

Top 250 Groeibedrijven
Daarnaast staan wij de laatste jaren steeds in de Top 250 Groeibedrijven. De Top 250 Groeibedrijven is een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit.

 

Uiteraard zouden we ook graag u van een nieuwe auto willen voorzien!
 

Heeft u ergens vragen over? Neem dan dus vooral contact met ons op! Wij helpen u graag op weg.

 

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.