Inbouw SCM alarm en accessoires

Nadat uw auto is ingevoerd door de RDW en de BPM afdracht is gedaan hebben de RDW en de Belastingdienst vijf tot zeven werkdagen nodig voor het afgeven van een kenteken. Indien u gebruik maakt van één van onze auto import service pakketten staat uw importauto in deze periode gestald in onze beveiligde showroom.

In deze loze dagen van het importproces kunnen wij desgewenst zaken als de inbouw van een SCM alarm (SCM alarmklasse 1, 2, 3, 4 of 5) of accessoires, chiptuning, polijstbeurt, garantie en verzekering voor u faciliteren.

Inbouw ook voor niet-afnemers auto import service

Ook voor klanten die geen gebruik maken van onze auto import service kunnen wij de inbouw van een SCM alarmsysteem of de inbouw van accessoires faciliteren.

SCM alarm systeem

De inbouw van SCM alarm systemen is iets wat wij op bijna dagelijkse basis faciliteren. Wij werken hiervoor uitsluitend met A-kwaliteit producten. Onze ervaringen met de inbouw van goedkopere merken SCM alarm systemen die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn slecht. Inbouw van dergelijke alarm systemen kan resulteren in storingen, startonderbrekers die onverwachts blokkeren waardoor u niet weg kunt, onterechte alarmmeldingen, etc. Het is dus zaak dat u zich hier goed in laat adviseren om problemen achteraf te voorkomen. Meer informatie over de inbouw van een SCM alarm vindt u op de pagina auto alarm inbouwen of u kunt hiertoe contact met ons opnemen.

Eis voor verzekering

De inbouw van een Nederlands SCM goedgekeurd alarm in uw auto is daarom een eis die de meeste verzekeraars stellen wanneer u een all-risk verzekering (of WA + beperkt casco autoverzekering) afsluit.
Afhankelijk van de nieuwwaarde en leeftijd van de auto is de eis vanuit de verzekeraar meestal minimaal een SCM alarm klasse 3 alarmsysteem en bij duurdere auto's vaak een SCM alarm klasse 4 of 5 alarmsysteem. Voor goedkopere auto's is een SCM alarmklasse 1 alarmsysteem soms afdoende.

Accessoires

De inbouw van allerlei soorten accessoires is de leukste manier om uw beleving compleet te maken. Wanneer u dit ook nog eens uit uw gerealiseerde besparing kunt betalen is dit natuurlijk helemaal mooi.

U kunt hierbij denken aan de inbouw van de meest uiteenlopende zaken zoals LCD schermen in de hoofdsteunen of een hemelscherm, DVD, TV, spelcomputers, PC in de auto, iPad integratie, een audio upgrade, carkit, iPod integratie, radar detectors, leder inbouw of custom leer upgrade, chiptuning, banden- en velgen, polijstbeurt, uitlaten, einddempers, luchtfilter, car wrapping, ritregistratie en voertuigvolgsystemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de inbouw van accessoires verwijzen wij u naar de pagina auto accessoires.


Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.