04/2022
Elektrisch
257 PK 350 KW
Wit
0 g/km
11.500 km
Automaat
Sedan

Highlights uitrusting

Keyless entry
Navigatiesysteem
Adaptive Cruise Control
Parkeersensor
Achteruitrijcamera
Lederen bekleding
Panoramadak
Schuif/Open dak
Stoelverwarming
Bekijk volledige uitrusting

N.B. we zijn uitgegaan van de gegevens zoals vermeld in de advertentie van de verkopende partij en een computermodel om opties te matchen. Fouten hierin kunnen sporadisch voorkomen, Das Automotive kan hier geen aansprakelijkheid voor aanvaarden. Bekijk voordat u een aankoopbeslissing neemt altijd de volledige optielijst uit de Duitse advertentie (zie hierboven onder “Bekijk volledige uitrusting”) en check in de koopovereenkomst of alle specificaties overeenkomen met uw wensen. Bij twijfel doen wij graag navraag voor u bij de verkopende partij.

Onze werkwijze

Hieronder treft u per onderdeel een toelichting van alle zaken waar u rekening mee dient te houden voor de import van deze Audi e-tron GT.

 • Aankoop Audi e-tron GT in Duitsland

  Deze Audi e-tron GT staat te koop in Duitsland bij een officiële Audi dealer. In de meeste gevallen kunt u het beste zelf de Audi e-tron GT aanschaffen i.v.m. zaken als garantie, juridische positie en lagere BTW in Duitsland (alleen relevant wanneer u de auto particulier aanschaft). Wij zullen dit aankoopproces volledig voor u faciliteren wanneer u gebruik maakt van ons Premium of Premium + pakket. U hoeft hier dan niets zelf voor te doen, behalve uw handtekening zetten en te betalen.

  Vraagprijs Duitsland excl. BTW 65.358,82
  19% Duitse BTW 12.418,18
  Korting Nader te bepalen
  Totaal 77.777,00
 • Auto import service Audi e-tron GT

  Nadat u de Audi e-tron GT heeft aangeschaft dient deze naar Nederland vervoerd te worden. Wij bieden onze auto import service aan in diverse pakketten.

 • Rest-BPM Audi e-tron GT

  Deze auto staat als volledig elektrische auto geadverteerd. Op volledig elektrische auto’s is geen BPM verschuldigd.

Overeenkomsten
Om voornoemde redenen kunt u doorgaans het beste zelf de auto bij de Duitse Audi dealer aanschaffen ( 1 ). Wanneer u gebruikt maakt van ons Premium of Premium + pakket zullen wij dit aankoopproces volledig begeleiden en faciliteren.

Voor onze dienstverlening en de eventuele rest-BPM (op deze auto niet van toepassing) komen wij een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren Audi e-tron GT op Nederlands kenteken leveren ( 2 + 3 ). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een Overeenkomst van Opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Financiering Optioneel

Voor zakelijke klanten bieden wij optioneel een financial lease oplossing en voor particuliere klanten private finance. Met onderstaande module kunt u uw maandbedrag berekenen voor het financieren van bovenstaande Audi e-tron GT.

Zakelijk uw auto financieren? Voer onderstaande gegevens in voor uw indicatieve financial lease termijn.

Aanbetaling/Inruil
Looptijd
Slotsom
Indicatie maandelijkse financial lease termijn:
0,00 p/mnd

Disclaimer
Wij streven er naar u zo correct en zorgvuldig mogelijk te informeren. Niettemin aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie in onze offertes en verstrekte informatie. Bepaalde berekeningen en teksten worden (deels) automatisch gegenereerd en/of gebaseerd op (soms foutieve) informatie afkomstig uit advertenties van derden. Daarnaast kan het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat er een menselijke fout wordt gemaakt. Hoewel uitzonderlijk, zijn onjuistheden daarom nooit 100% uit te sluiten. Vraag ons daarom altijd om een definitieve controle alvorens u een auto in Duitsland aanschaft zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Aan deze website, mondelinge afspraken, toezeggingen of e-mails in welke vorm dan ook kunnen geen rechten worden ontleend. Er is expliciet geen sprake van een overeenkomst met Das Automotive totdat er schriftelijk een door beide partijen getekende Overeenkomst van Opdracht bestaat.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.