Auto import service - offerte

Wilt u meer informatie of wilt u mogelijk gebruik maken van onze auto import service en / of aanvullende dienstverlening? Bereken dan hieronder gratis de BPM en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan

Aanvraagformulier

Voer hieronder een weblink van een geadverteerde auto in en wij zullen eerst bekijken of wij geautmatiseerd direct een BPM berekening voor u kunnen tonen. Hierna kunt u een offerte opvragen voor een mogelijk scherpere BPM berekening op basis van een waardebepaling en zullen wij informeren over de verdere mogelijkheden. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Vul weblink advertentie in
Geen weblink beschikbaar?
Gebruik dan ons contactformulier

TIP: wanneer u een weblink van een mogelijk interessante importauto uit Duitsland meestuurt zullen we u vrijblijvend een indicatie van de totale importkosten toesturen.

Vaste totaalprijs

Vaste totaalprijs:  
Rest-BPM n.t.b.
Auto invoeren RDW / Douane 200,00
RDW leges en tenaamstelling 107,20
Recyclingbijdrage RDW 24,80
BPM aangifte Douane 60,00
Luxe kentekenplaten met opzetletters 39,50
Basis handwasbeurt 30,00
Stallingskosten 40,00
Allrisk verzekering rijrisico 25,00
Optioneel:    
Transport en aankoopafwikkeling 695,00
Onafhankelijke technische aankoopkeuring 200,00
5-daags kenteken voor zelf overrijden auto 200,00
Haal- of brengservice auto (heel Nederland) 100,00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW*
* Over BPM en RDW leges wordt geen BTW geheven

Wij komen altijd vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken afleveren.

Deze totaalprijs voor onze auto import service zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening, de rest-BPM op basis van de BPM afschrijvingstabel of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde, diverse kosten zoals RDW leges, tenaamstelling, kentekens en indien van toepassing de aanschaf van de auto (u kunt de auto ook zelf kopen). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Op de pagina Totale kosten auto importeren uit Duitsland vindt u uitgebreidere informatie over alle te verwachten kosten bij het kopen en invoeren van een tweedehands auto uit Duitsland en de kosten van onze auto import service.

Liever zelf importeren?

Ook als u geen gebruik maakt van onze auto import service kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u zelf een auto invoert zult u namelijk aangifte moeten doen van de BPM. Het invullen van dit BPM aangifte formulier en het onderbouwen van de bij te sluiten BPM berekening (en eventueel koerslijst of taxatie) is echter specialistisch werk doordat er meerdere methodes zijn om de bruto-BPM te berekenen en daar bovenop ook nog eens meerdere methodes zijn om vervolgens de rest-BPM te berekenen.

Voor slechts €50,- (excl. BTW) vullen wij op de voordeligste wijze uw volledige BPM aangifte rapport in, aangevuld met BPM berekening en onderbouwing zodat u deze zelf kunt indienen bij de Belastingdienst Douane en u vervolgens zelf de BPM kunt afdragen.

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar