Merk
Model

Auto import service - offerte

Wilt u meer informatie of wilt u mogelijk gebruik maken van onze auto import service en / of aanvullende dienstverlening? Bereken dan hieronder gratis de BPM en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan

Aanvraagformulier

Voer hieronder een weblink van een geadverteerde auto in en wij zullen eerst bekijken of wij geautmatiseerd direct een BPM berekening voor u kunnen tonen. Hierna kunt u een offerte opvragen voor een mogelijk scherpere BPM berekening op basis van een waardebepaling en zullen wij informeren over de verdere mogelijkheden. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Vul weblink advertentie in
Geen URL? Klik hier: BPM calculator

TIP: op onze pagina Tweedehands auto websites Duitsland vindt u een overzicht van alle relevante Duitse autosites voor uw zoektocht naar geschikte occasion om te importeren.

Vaste totaalprijs

Import pakketten

Diensten

BASIS

Import pakket

Meest gekozen
PREMIUM

Import pakket

Meeste korting
PREMIUM +

Import pakket

optioneel
optioneel
optioneel optioneel
624,99 1611,14 2137,49
-11,15 -137,50
624,99 1599,99 1999,99

Wij komen altijd vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken afleveren.

Deze totaalprijs voor onze auto import service zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening (onze auto import pakketten), de rest-BPM op basis van de BPM afschrijvingstabel of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde en indien van toepassing de aanschaf van de auto (u kunt de auto ook zelf kopen). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Op de pagina Totale kosten auto importeren uit Duitsland vindt u uitgebreidere informatie over alle te verwachten kosten bij het kopen en invoeren van een tweedehands auto uit Duitsland en de kosten van onze auto import service.

Liever zelf importeren?

Ook als u geen gebruik maakt van onze auto import service kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u zelf een auto invoert zult u namelijk aangifte moeten doen van de BPM. Het invullen van dit BPM aangifte formulier en het onderbouwen van de bij te sluiten BPM berekening (en eventueel koerslijst of taxatie) is echter specialistisch werk doordat er meerdere methodes zijn om de bruto-BPM te berekenen en daar bovenop ook nog eens meerdere methodes zijn om vervolgens de rest-BPM te berekenen.

Voor slechts €60,- (excl. BTW) vullen wij op de voordeligste wijze uw volledige BPM aangifte rapport in, aangevuld met BPM berekening en onderbouwing zodat u deze zelf kunt indienen bij de Belastingdienst Douane en u vervolgens zelf de BPM kunt afdragen.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.